Wellnesstermékek a test, a szellem, és a lélek számára

Dőljön hátra, és lazítson, gondoljon valami szépre, és kényeztesse a testét: A mindennapok során a kis szünetek is fontosak. Mert új lendületet, és új energiát is biztosítanak. A testre szabott ápolási programjával otthon is kényeztetheti magát. Az illatos habfürdőtől a tetőtől talpig tartó szépítkezésig: Hagyja, hogy egyszerűen, és teljes egészében inspirálhassák a wellness termékek - a testi, a szellemi és a lelki jólét érdekében. A szeretteinek is remek wellness ajándékokkal fog tudni kedveskedni, mindezt úgy hogy tudja, hogy számíthat a minőségre. Minden esetben kedvező áru wellness termékeket kínálunk Önnek, amelyek a magas minőségükkel, és funkcionalitásukkal igazán lenyűgözőek lehetnek, amelyekhez rendszeres minőség-ellenőrzések kerülnek elvégzésre a belső vizsgálati laboratóriumunkban, és a külső ellenőrző intézetünkben. Ezt garantálja a TCM-pecsétünk is, amely a „Tchibo Tanúsított Áruját” jelzi.

Szépségápolási eszközök & kiegészítők

-25 %
LED-es kozmetikai tükör, akkus
7 995Ft
5 995Ft
-16 %
Pórustisztító, akkumulátoros
8 995Ft
7 495Ft
néhány darab kapható
-16 %
LED-es szemöldökcsipesz
2 995Ft
2 495Ft
néhány darab kapható
-12 %
Kompakt fürdőszobai mérleg, fehér
7 995Ft
6 995Ft
néhány darab kapható
Arcepiláló készülék, akkus
9 995Ft
néhány darab kapható
Elektromos szemöldökformázó, elemes
3 995Ft
Automatikus hajgöndörítő, akkus
24 995Ft
-11 %
Elektromos szemöldökformázó
5 995Ft
5 295Ft
Hajvasaló, akkus
19 995Ft
Lábmasszírozó készülék
78 995Ft
-18 %
Arcepilátor, akkus
10 995Ft
8 995Ft
LED-es szemöldökcsipesz
3 995Ft
Pórustisztító, akkumulátoros
9 995Ft
Hámréteg-eltávolító, akkus
11 995Ft
-33 %
LED-es kozmetikai tükör, akkus
11 995Ft
7 995Ft
néhány darab kapható
Hajkiegyenesítő kefe
31 995Ft
néhány darab kapható

Otthoni pihenés mikéntje: Wellness a meleg alkalmazásával

Egy hosszú nap után, vagy pedig egy több elemből álló wellness program részeként a forró fürdő egyszerűen csodákra képes. És nem csak azért, mert súlytalannak érezheti magát a finoman hullámzó vízben. Ehhez hozzájön még a párás meleg hatása is. Ez kilazítja az izmokat, segít fokozni a véráramlást, és egyfajta „mesterséges lázzal” stimulálja az immunrendszert. A forró fürdő mellett még további melegséget biztosító wellness termékeket is használhat: Mint például forró vizes palackokat, fűtőpárnákat vagy meggymagpárnákat is alkalmazhat helyileg. A száraz meleg soha nem olyan intenzív, mint egy teljes fürdő során keletkező nedves meleg. Ezek tehát a hőre érzékeny emberek, valamint a várandós nők wellness termékeiként is használhatóak.

Légkör létrehozása színekkel

Tud róla, hogy a színek a közérzetére is hatással vannak? Attól függően, hogy Önt milyen színek veszik körül annak lehet élénkítő, nyugtató, vagy hangulatjavító hatása is. Használhat például sárga színt is, mivel ha Ön fáradtnak, vagy erőtlennek érzi magát, akkor ez a szín frissítőleg fog hatni. Egyébként, ha pihenni szeretne akkor a kék vagy az ibolyakék lesz a megfelelő választás. Mert azok nyugtatón hatnak akkor, ha valaki nagyon stresszes. Viszont nincs arra szükség, hogy azonnal újrafesse, és újból berendezze az otthonát. Egyszerűen próbálja ki, hogy egy törölköző vagy egy fürdőköpeny színe milyen hatással van Önre egy pihentető fürdő vagy a reggeli zuhany után!

Wellness termékek otthoni használatra - ajándékként

Szeretne az egyik szerettének kedveskedni, és éppen a megfelelő ajándékot keresi? Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jót fog tenni. Ezért a wellness termékek minden esetben ideális ajándéknak számítanak. Aki fürdés közben szeretne pihenni, annak például jól jöhet egy hangulatos fürdőpárna vagy pedig egy praktikus fürdőkád tálca, amelyre a kedvenc könyvét, vagy akár egy pohár bort is rátehet. Ha a kedvesének fontos a fitnesz, akkor a fáradt izmok masszírozására szolgáló olaj igazán csodálatos ajándék lehet. A kiváló minőségű test ápolási termékekkel, mint például a szépség szettekkel, a nőknek készült wellness termékekkel vagy a természetes anyagból készült frottír törülközőkkel, és fürdőköpennyel Ön is átadhatja a következő üzenetet: „Tegyen valami jót magával - mert megérdemli!".

Wellness cikkek, és egészségügyi termékek vásárlására vonatkozó kritériumok

A wellness termékek kiválasztásakor nyugodtan megbízhat az általunk garantált minőségben, mivel a termékeink minden esetben biokompatibilis anyagokból készülnek. Végső soron a cél az, hogy valami jót tegyen saját magával. Az illatszerekben, mint például a gyertyákban vagy a fürdő készítményekben lévő illóolajok szintén kompatibilis módon készülnek. A termék leírásból, valamint az intenzív, természetes illatanyagból meg lehet tudni, hogy az adott termék tartalmaz-e illó olajokat. A természetes szálak igazán megfelelőek a textíliákhoz. Amely lehet például pamut: Az ilyen természetes szálból készült fürdőköpeny igazán bőrbarát és nagyon könnyű azt karban tartani. A viszkóz használatát a wellness termékekhez is ajánlják. Az egy mesterségesen előállított szál, amely természetes cellulózból készül. Az anyag különösen kényelmes érintést ad a bőrnek, és kellemes benne lenni.

Wellness termékek és a funkcionalitás: nincs ellentmondás

Miért nem kombinálja a kellemest a hasznossal? Számos kedvező áru egészségügyi és wellness termék létezik, amelyek használata gyakorlati előnyöket is biztosít. A modern termékeknek gyakran több funkciójuk van, mint azt ahogy Ön gondolná: Az elektromos lázmérők az infravörös fény segítségével másodpercek alatt képesek megmérni a testhőmérsékletet, közvetlenül a fülnél vagy a homlokon. A Bluetooth funkció segítségével - például gyerekek esetén - a mért értékeket rendszeres időközönként továbbíthatja az okos telefonjára. Más eszközök is rendelkezhetnek ehhez hasonló funkcióval, ilyenek például a pulzus vagy a vér nyomás mérők. Vannak további más elektronikus wellness árucikkek is - például manikűrözéshez, szőrtelenítéshez vagy a szoba felfrissítéséhez - amelyek el vannak látva világítással, időzítővel, összekapcsolt alkalmazásokkal, és még sok minden mással is. Jó tudni: Ha online vásárol wellness termékeket, akkor nyugodtan megbízhat a CE-pecsétben, amely „Ellenőrzött biztonságot” garantál. Mindez azt jelenti, hogy ez a termék ellenőrzésre került, amely során megfelelt a minőségi követelményeknek, amely termék Németországban került engedélyezésre.