Férfi pénztárcák: Tárolja a pénzét és a kártyáit elegánsan

A pénztárca, azaz régebbi nevén a portmoné a francia „porter” és „monnaie” szóból erednek, amelyek együtt szószerint azt jelentik, hogy „pénzt hordozni”: A pénztárcáknak a gyakorlatban is pont ez a feladatuk: A bankjegyeknek, érméknek és hitelkártyáknak is ugyanúgy megvan a helyük, mint az igazolványoknak, jogosítványnak és más papíroknak. Egyik kiegészítő sem fontosabb a hétköznapokban – épp ezért ne adja alább és tippjeink segítségével válassza ki gondosan az új pénztárcáját.

Táskák & pénztárcák férfiaknak

néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop

A pénztárcájának illenie kell Önhöz

Sokan táska nélkül indulnak útnak és gyakran a sál és a kesztyű is otthon marad, ha csak a közelben van dolga. A pénztárca azonban kilóg a sorból: A pénztárca egyszerűen nélkülözhetetlen minden férfi számára. Állandó társ a mindennapokban és egyben eszköz is a saját személyiségének kifejezésére. Nagy vagy kicsi, szövet vagy bőr, kártya- vagy érmetartós: a megjelenés és a fizetési preferenciák megfelelnek bármilyen ízlésnek és szokásnak. Ezeknek a gyakran használt kiegészítőknek mindenképp passzolniuk kell Önhöz.
Egy zöld zakót viselő férfi egy kőfalnál áll és egy nagy, férfi bőr pénztárcát fog a kezében.

Bőr, szövet vagy alumínium: ezeket vegye fontolóra az anyag választásánál

A bőr pénztárca rendkívül elegáns választás. A divattudatos férfiak úgy választják ki a bőr típusát és színét, hogy az passzoljon a többi kiegészítőhöz, például az aktatáskához vagy a okostelefon tokjához. A szövetből vagy műbőrből készült férfi pénztárcák ellenállóak, alkalmasak a mindennapi használatra és praktikusak – ideális választás azok számára, akik elsősorban a hasznosságot tartják szem előtt. Ha extravagánsabb pénztárcát szeretne, válasszon alumíniumból készült modellt, mivel ez a típus védelmet nyújt az RFID szkennelés ellen, ideális azok számára, akik gyakran használnak kártyákat.
Az ideális méretű pénztárca: Közeli kép arról, amint egy férfi a farzsebébe csúsztatja a bőr pénztárcáját.

Nagy vagy kis pénztárcát válasszak?

Abban az esetben, ha például szüksége van egy plusz pénztárcára, amit csak bevásárláshoz vagy az edzőterembe visz magával, elegendő lehet egy kompakt méretű, amiben könnyedén tudja tárolni a bankjegyeit és az érméket, valamint csak néhány kártyatartó hellyel rendelkezik. A normál méretű férfi pénztárca jó választás ahhoz, hogy minden irat, például a jogosítvány, tankolókártya, bank- és hitelkártya is kényelmesen elférjen. Egy ilyen pénztárca nagyjából 12 x 10 cm-t tesz ki és minden farzsebben kényelmesen elfér. Ha dokumentumokat és névjegykártyákat is szeretne tárolni a pénztárcájában, válasszon egy nagyobb, 12 x 17 cm-es modellt – hiszen ez könnyedén elfér a zakó zsebében egy üzleti úton.

Színválasztás – klasszikus barna bőr vagy modern dizájn

A fekete vagy barna bőrből készült férfi pénztárca igazi klasszikusnak számít és minden típushoz illik. A szövet és alumíniumból készült modellek esetében sokféle szín és minta közül választhat. A trendalkotó férfiak választhatnak egy feltűnő modellt is. A visszafogott színű vagy terepmintás, strapabíró pénztárcák tökéletesek a biciklis túrákhoz vagy más szabadtéri tevékenységhez.

A pénze és iratai biztonságban vannak Tépőzár, patent és cipzár

A pénztárcák különböző lezáró megoldásokkal vannak ellátva. Ezzel szemben vannak olyan darabok is, amiket egyszerűen csak ki kell nyitni és mindössze egy patent van az érmerekesznél. Az ilyen pénztárcáknál gyakran tépőzárral vagy néha csattal akadályozzák meg, hogy kinyíljanak. A téglalap alakú pénztárcák gyakran cipzárral vannak ellátva. A lopásvédelem és a divatosság érdekében övlánccal rögzítheti pénztárcáját a nadrágjához.
Egy sötétszürke öltönyt és egy bársony nyakkendőt viselő idősebb férfi épp a pénztárcájába rak valamit egy hotelszobában, mögötte pedig a bőröndje látható.

Ügyelünk a szennyező anyagoktól mentes és fenntartható anyagokra

A férfiak általában szeretik testközelben tartani a pénztárcájukat, éppen ezért a kiegészítők tekintetében is ugyanakkora figyelmet fordítunk a káros anyagoktól való mentességre, mint a ruhák esetében. Ez az olyan anyagok kiválasztásánál kezdődik, mint a krómmentes cserzett bőr és egészen a mesterséges szövetek káros anyagokra történő vizsgálatára is kiterjed, amelyet akkreditált intézmények végeznek el. Minőségi igéretünknek megfelelően folyamatos figyelmet szentelünk a gyártási folyamatra és a termékeink fenntarthatóságára is. Szerezze be pénztárcáját a Tchibo webshopjából, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni!
Férfi pénztárcák Tchibo minőségben: Közeli kép egy farmerről, aminek az oldalzsebéből egy barna pénztárca kandikál ki.