Törölköző - a puhaság érzetéért

A törölközők elkísérnek minket a mindennapok során - legyen szó zuhanyozásról, szaunáról, vagy sportról. A puha, és bolyhos felületeik nem csak gyakorlati célokat szolgálnak, hanem hozzájárulnak a jó közérzethez is. A Tchibonál a különféle anyagokból készült, kiváló minőségű törölközők széles választékát találja. Egyszerűen böngéssze végig az online üzletünket, és hagyja hogy ihletet adjunk Önnek!
Férfi fürdőköpeny, sötétkék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Szauna törölköző, zöld
6 995Ft
Női fürdőköpeny, rózsaszín
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Szauna törölköző, szürke
6 995Ft
Törölközőruha, menta
6 995Ft
-22 %
XL-es fürdőlepedő
8 995Ft
6 995Ft
-9 %
Turbán alakú törölköző, lila
3 295Ft
2 995Ft
-11 %
XL-es fürdőlepedő
8 995Ft
7 995Ft
-5 %
XL-es fürdőlepedő, mintás, szürke/menta, 100x200
8 495Ft
7 995Ft
-33 %
10 sminklemosó kendő szettben, tasakkal, mosható
5 995Ft
3 995Ft
Prémium fürdőlepedő, fehér/menta, 70x140
6 995Ft
Turbán alakú törölköző, szürke
2 995Ft
Jacquard fürdőlepedő
5 495Ft
Törölközőruha, barack
6 995Ft
Prémium fürdőlepedő, szürke, 70x140cm
6 995Ft
Férfi fürdőköpeny, szürke
14 995Ft
 
Elérhető:
 
2 prémium törölköző, fehér/menta, 50x100
6 995Ft
2 prémium törölköző, szürke, 50x100cm
6 995Ft
2 törölköző, trópusi, menta, 50x100cm
5 995Ft
Turbán alakú törölköző, zöld
2 995Ft
Turbán alakú törölköző, szürke
2 995Ft
-18 %
Kör alakú fürdőlepedő, sötétkék, mintás
7 995Ft
6 495Ft
2 frottír törölköző szettben
5 995Ft
Frottír fürdőlepedő
5 995Ft
2 frottír törölköző szettben
5 995Ft
2 jacquard törölköző, szürke, 50x100cm
5 495Ft
Jacquard fürdőlepedő, szürke
5 495Ft
XL-es fürdőlepedő, tigrises, türkiz
11 995Ft
1

Törölköző - egy egészen különleges lakástextília

Zuhanyozás után, a medencénél, vagy kézmosás után használatra: A törölközők sokféle helyzetben szükségünk lehet. Ezek a kis, vagy nagy mindennapi segítők felszívják a nedvességet a bőrünkről, és emellett kényelmes érzést is biztosítanak. A normál törölközők mérete általában 50 x 100 cm. Ha ennél nagyobbak, akkor általában zuhanytörülközőről vagy fürdőlepedőről beszélünk. Az anyagok változatosságának nincsenek korlátai: Sok törölköző készül pamutból, viszont vannak olyanok is, amelyek szintetikus szövetekből, vagy különösen nedvszívó bambuszrostokból készülnek. A Tchibo online boltja a kiválasztott törölközők széles választékát kínálja.
Igazi klasszikus a törölközök között: Egy halom színes frottír törülköző van a fürdőszobában.

Bolyhos frottírtörülközők az Ön otthonához

A törülközők között igazi klasszikus az úgynevezett frottír törülköző. Ez a kifejezés olyan szövési technikát jelent, ahol az anyag mindkét oldalán hurkok kerülnek létrehozásra. És pontosan ezek a hurkok biztosítják, hogy a törülköző megfelelően puhának hasson a bőrünkön. A frottír törülközők különösen jó minőségnek számítanak. A Tchibo kínálatában van néhány különféle méretű, és színű - amelyek közül biztosan talál a fürdőszobájába valót.
Kellemes bőrérzet a szárítkozás alatt: Különböző színű, nagy frottír törölközők vannak a fürdőkád szélén, a gyertyákkal díszített fürdőszobában.

A frottír törülköző: Kiváló minőségű szövet, és speciális feldolgozás

Frotté és frottír: Első pillanatra úgy tűnik, hogy ez a két szó ugyanazt jelenti. Viszont ez nem igaz, mivel a két anyagnak már a gyártási módja is különbözik egymástól. A frottír törülközőkkel ellentétben a frotté törülközök nem rendelkeznek szövött hurkokkal. Ehelyett egy sodrott fonálból készültek, amely már tartalmaz hurkokat. Az eredmény egy hasonlóan puha bőrérzet, és nagy nedvszívó képesség, ami a fürdőszobai textíliák illetve a zuhany kilépőknél is megtérül.

Praktikus útitárs - a mikrószálas törülköző

Az utazás során a hagyományos törölköző egy kissé kényelmetlen lehet. Sok helyet foglal el, és időbe telik, amíg teljesen megszárad. A mikrószálas törülköző különösen akkor használatos, ha Ön éppen kempingezik, vagy a természetben van. Más törülközőkkel ellentétben nemcsak hogy gyorsan felszívja a nedvességet, hanem gyorsan meg is szárad, és újra használhatóvá válik. Ezenkívül a vékony, könnyű szövet mindenféle probléma nélkül kis helyigénnyel összecsavarható. Ha praktikus mikrószálas törülközőt keres a következő útjára, akkor mindenképpen nézzen körül a Tchibonál!

A törülközőket minden esetben egyszerűen, és kímélő módon kell mosni

A törülköző egy olyan lakástextília, amelyet különösen rendszeresen kell mosnia. A 60 fok általában elegendő ahhoz, hogy az összes csíra elpusztuljon, ezzel biztosítva a megfelelő higiéniát. A fehér törülközőket 95 fokon lehet mosni. Az anyaguk különleges szerkezete miatt a legtöbb törülközőt nem szabad vasalni, különben csökken a nedvszívó képességük. Mint az összes lakástextíliánál, az első mosás előtt célszerű megnézni a törülközőn található mosási utasításokat. Így minden az előírások szerint fog történni.
A törölköző helyes karbantartása: A frissen mosott törülközők éppen a szárítógépből kerülnek kivételre.

Kiváló minőség, és megbízhatóság a TCM-pecséttel

A Tchibo törülközőkre a gyártás során szigorú minőségi kritériumok vonatkoznak, csakúgy, mint az összes többi termékünkre is. A nyersanyagoktól kezdve, a végső feldolgozásig mindent pontosan nyomon követünk, valamint biztosítjuk a magas minőségi követelmények betartását. A termékeink el vannak látva TCM-pecséttel, így nyugodtan megbízhat bennük. A TCM jelentése „Tchibo Tanúsított Áruk". Ez a három betű a minőségi ígéretünket jelenti.
A jóváhagyó pecsét bizalmat kelt: Egy apa kék törülközőbe tekerve a karjában tart egy babát.