Törölköző - a puhaság érzetéért

A törölközők elkísérnek minket a mindennapok során - legyen szó zuhanyozásról, szaunáról, vagy sportról. A puha, és bolyhos felületeik nem csak gyakorlati célokat szolgálnak, hanem hozzájárulnak a jó közérzethez is. A Tchibonál a különféle anyagokból készült, kiváló minőségű törölközők széles választékát találja. Egyszerűen böngéssze végig az online üzletünket, és hagyja hogy ihletet adjunk Önnek!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 795 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 18 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Törölköző - egy egészen különleges lakástextília

Zuhanyozás után, a medencénél, vagy kézmosás után használatra: A törölközők sokféle helyzetben szükségünk lehet. Ezek a kis, vagy nagy mindennapi segítők felszívják a nedvességet a bőrünkről, és emellett kényelmes érzést is biztosítanak. A normál törölközők mérete általában 50 x 100 cm. Ha ennél nagyobbak, akkor általában zuhanytörülközőről vagy fürdőlepedőről beszélünk. Az anyagok változatosságának nincsenek korlátai: Sok törölköző készül pamutból, viszont vannak olyanok is, amelyek szintetikus szövetekből, vagy különösen nedvszívó bambuszrostokból készülnek. A Tchibo online boltja a kiválasztott törölközők széles választékát kínálja.
Igazi klasszikus a törölközök között: Egy halom színes frottír törülköző van a fürdőszobában.

Bolyhos frottírtörülközők az Ön otthonához

A törülközők között igazi klasszikus az úgynevezett frottír törülköző. Ez a kifejezés olyan szövési technikát jelent, ahol az anyag mindkét oldalán hurkok kerülnek létrehozásra. És pontosan ezek a hurkok biztosítják, hogy a törülköző megfelelően puhának hasson a bőrünkön. A frottír törülközők különösen jó minőségnek számítanak. A Tchibo kínálatában van néhány különféle méretű, és színű - amelyek közül biztosan talál a fürdőszobájába valót.
Kellemes bőrérzet a szárítkozás alatt: Különböző színű, nagy frottír törölközők vannak a fürdőkád szélén, a gyertyákkal díszített fürdőszobában.

A frottír törülköző: Kiváló minőségű szövet, és speciális feldolgozás

Frotté és frottír: Első pillanatra úgy tűnik, hogy ez a két szó ugyanazt jelenti. Viszont ez nem igaz, mivel a két anyagnak már a gyártási módja is különbözik egymástól. A frottír törülközőkkel ellentétben a frotté törülközök nem rendelkeznek szövött hurkokkal. Ehelyett egy sodrott fonálból készültek, amely már tartalmaz hurkokat. Az eredmény egy hasonlóan puha bőrérzet, és nagy nedvszívó képesség, ami a fürdőszobai textíliák illetve a zuhany kilépőknél is megtérül.

Praktikus útitárs - a mikrószálas törülköző

Az utazás során a hagyományos törölköző egy kissé kényelmetlen lehet. Sok helyet foglal el, és időbe telik, amíg teljesen megszárad. A mikrószálas törülköző különösen akkor használatos, ha Ön éppen kempingezik, vagy a természetben van. Más törülközőkkel ellentétben nemcsak hogy gyorsan felszívja a nedvességet, hanem gyorsan meg is szárad, és újra használhatóvá válik. Ezenkívül a vékony, könnyű szövet mindenféle probléma nélkül kis helyigénnyel összecsavarható. Ha praktikus mikrószálas törülközőt keres a következő útjára, akkor mindenképpen nézzen körül a Tchibonál!

A törülközőket minden esetben egyszerűen, és kímélő módon kell mosni

A törülköző egy olyan lakástextília, amelyet különösen rendszeresen kell mosnia. A 60 fok általában elegendő ahhoz, hogy az összes csíra elpusztuljon, ezzel biztosítva a megfelelő higiéniát. A fehér törülközőket 95 fokon lehet mosni. Az anyaguk különleges szerkezete miatt a legtöbb törülközőt nem szabad vasalni, különben csökken a nedvszívó képességük. Mint az összes lakástextíliánál, az első mosás előtt célszerű megnézni a törülközőn található mosási utasításokat. Így minden az előírások szerint fog történni.
A törölköző helyes karbantartása: A frissen mosott törülközők éppen a szárítógépből kerülnek kivételre.

Kiváló minőség, és megbízhatóság a TCM-pecséttel

A Tchibo törülközőkre a gyártás során szigorú minőségi kritériumok vonatkoznak, csakúgy, mint az összes többi termékünkre is. A nyersanyagoktól kezdve, a végső feldolgozásig mindent pontosan nyomon követünk, valamint biztosítjuk a magas minőségi követelmények betartását. A termékeink el vannak látva TCM-pecséttel, így nyugodtan megbízhat bennük. A TCM jelentése „Tchibo Tanúsított Áruk". Ez a három betű a minőségi ígéretünket jelenti.
A jóváhagyó pecsét bizalmat kelt: Egy apa kék törülközőbe tekerve a karjában tart egy babát.