Viszlát komód – heló alacsony TV szekrények!

A komódok fokozatosan felváltják a hagyományos komódokat a nappaliban és a hálószobákban. Modern megjelenésüknek és praktikus eleganciájuknak köszönhetően a komódok népszerű bútordarabokká váltak. A hasznos bútor extra tárolóhelyet kínál, és jól illeszkedik a szoba kialakításába. A komódok közé tartoznak az alacsony deszkák is. Ezeket elsősorban multimédiás tárolóhelyként használják. Tudd meg, mire kell figyelned, ha a Tchibo áruházban vásárolsz!

TV szekrények – a név mindent elárul!

A túlméretes fali szekrények és a nehézkes komódok már a múlté: Ha értékeli a modern és egyszerű berendezési stílust, nem nélkülözheti a lowboardokat. Ahogy a nevük is mutatja (alacsony), a lowboardokat alacsony magasságuk jellemzi. A széles bútorok sok tárolóhelyet kínálnak, és ülőhelyként is használhatók. A lowboardok leggyakrabban a nappaliban, a hálószobában és a gyerekszobában találhatók, mivel ideálisak a televíziókészülékek alapszekrényeiként. De az alacsony szekrények az előszobában is remekül mutatnak - például cipőtárolóként!
Praktikus tárolóhely: Elegáns TV szekrények fehér felsővel és sötét faelemekkel, amelyen TV, kis dobozok és egyéb multimédiás eszközök kapnak helyet.

A TV szekrények multimédiás használatban

A TV szekrények praktikus tárolófelületként szolgál, és rengeteg helyet kínál a multimédiás eszközök számára. A térdig érő méreteknek köszönhetően a TV, a játékkonzol, a DVD- vagy Blu-Ray-lejátszó tökéletesen igazodik a kanapé vagy az ágy magasságához. Így optimális kilátás nyílik a tévékészülékre - tökéletes a kanapén való pihenéshez és kikapcsolódáshoz! A lowboardokat általában a gyártó már médiabútornak tervezi: A hátsó falban lévő mélyedéseknek köszönhetően nincs kábelzűrzavar. A modelltől függően a távirányító, a tévéújság és a játékvezérlő rendezetten tárolható egy fiókban vagy az egyik polcon.
TV szekrények mint szemet gyönyörködtető: Egy piros TV-szekrenyek, amelyen két váza, könyvek és egy lámpatartó áll a szoba falán.

TV szekrények – nem csak praktikus, hanem stílusos is

Ezek a praktikus bútordarabok különböző anyagokból készülnek. A fából készült alacsony deszkák az elegánsabb kivitelek közé tartoznak, és jól illeszkednek a meglévő bútorszettekhez. A vidéki stílusú, tömörfa lowboardok nemcsak elegáns szemet gyönyörködtetőek, hanem hangulatos légkört is teremtenek. A tölgyfából készült alacsony deszka rusztikus bájt sugároz. A fémből és műanyagból készült modellek jól illeszkednek a modern környezetbe. Rendkívül ütésállóak és könnyen letörölhetők. A purista design rajongói egy elegáns, üvegből készült változatot választanak, míg a vintage szerelmesei egy divatos shabby chic modellt választanak. Hasonlítsa össze a különböző lowboardokat a Tchibo, és rendeljen kedvező áron!

A megfelelő hely a TV szekrények számára

Közvetlenül a falhoz helyezve a lowboardok rendkívül helytakarékosak. Keskeny méreteiknek köszönhetően csak kis mértékben nyúlnak be a helyiségbe, így a berendezés során nagy tervezési szabadságot biztosítanak. Ha a lowboardot függő helyzetben szerelik fel, lebegő táblának is nevezik, amely légies jelleget kölcsönöz a multimédiás központnak, és a falon lévő tévéfelfüggesztést helyettesíti. Alacsony magasságuknak köszönhetően a lowboardok kiválóan alkalmasak az ablakok alá történő elhelyezésre is. Ezenkívül ideálisak a növények és dekorációs elemek elhelyezésére. Böngésszen a Tchibo online kínálatában, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő ideális bútordarabot!

Az alacsony deszka - a gyerekszobában vagy ülőhelyként

A TV szekrények a gyerekszobában is népszerű, mert alacsony magasságának köszönhetően minden rekesz könnyen hozzáférhető még a kisebb gyerekek számára is. Színes kivitelben gyermekbarát bútordarabbá válik, és ajtók mögött, illetve nyitott rekeszekben tárolóhelyet kínál játékoknak, kézműves anyagoknak és sok másnak. Különösen praktikusak a fiókként használható kis kosarak. A stabil lowboard padként is használható, ami vonzó hálószobabútorrá teszi. Ahelyett, hogy a nadrágját a ruhásszékre helyezné, helyezze azt az alacsony deszkára.
Tárolóhely és ülőfelület: A gyerekszobában a falhoz állított fehér alacsony deszka, amelynek alsó részében fiókok vannak dobozokkal és lila ülőfelülettel.

A legmagasabb minőség a TCM pecséttel

A Tchibo figyelmet fordít a beszállítók szigorú kiválasztására a kötelező minőségi kritériumoknak megfelelően. A TCM pecsét a "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo tanúsított áru) rövidítése, és a Tchibo számára történő kizárólagos gyártást ígéri, így garantáltan megfelelnek a magas szintű szabványainknak. Az optimális kivitelezés, a magas funkcionalitás és a tartósság az önképünk része. Így nyugodtan bízhat a kiváló minőségben, és várhatja a következő vásárlást!
A nappaliban egy piros-fehér alacsony deszka, amelyen egy televízió áll, valamint egy piros huzatú fotel és egy állólámpa.