Viszlát komód - helló alacsony TV állvány!

Az oldalszekrények fokozatosan kiszorítják a nappali, és a hálószobánkban lévő hagyományos komódokat. A modern érintésüknek, és a praktikus eleganciájuknak köszönhetően a fiókos bútorok igazán népszerű bútordarabbá váltak. Ezek a hasznos bútorok igazán sok extra tárhelyet kínálnak, és általában a berendezésekhez is jól illeszkednek. Az oldalszekrények az alacsony TV állványok részét is képezik. Ezek főként multimédiás térhelyként használatosak. A Tchibonál megtudhatja, hogy mire kell a vásárlás során figyelni!
TV állvány 2 ajtóval, fém, szürke
TV állvány 2 ajtóval, fém, fekete
TV állvány 2 ajtóval, fém, fehér
TV állvány 2 ajtóval, fém, kék
147 995Ft
147 995Ft
147 995Ft
147 995Ft
Sajnos már elfogyott
-21 %
TV-s szekrény, tölgy/fehér
69 995Ft
54 995Ft
  • TV-s szekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
109 995Ft
Gyorsnézet
TV-s szekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
109 995Ft
TV állvány, üvegajtós, fehér, "Clara"
179 995Ft
TV-s szekrény, Nordic
104 995Ft
TV-s szekrény, fehér
77 995Ft
TV állvány 2 ajtóval, fém, szürke
TV állvány 2 ajtóval, fém, fekete
TV állvány 2 ajtóval, fém, fehér
TV állvány 2 ajtóval, fém, kék
147 995Ft
147 995Ft
147 995Ft
147 995Ft
Sajnos már elfogyott
TV állvány 2 ajtóval, fém, szürke
TV állvány 2 ajtóval, fém, fekete
TV állvány 2 ajtóval, fém, fehér
TV állvány 2 ajtóval, fém, kék
147 995Ft
147 995Ft
147 995Ft
147 995Ft
Sajnos már elfogyott
TV szekrény, 2 tolóajtóval, fehér
99 995Ft
Fém TV állvány, fehér
89 995Ft
TV-s szekrény, Nordic
119 995Ft
Fém TV állvány, szürke
89 995Ft
néhány darab kapható
Fém TV állvány, fekete
89 995Ft
néhány darab kapható
-11 %
Komód 2 ajtóval és 2 nyitott polccal
84 995Ft
74 995Ft

Alacsony TV állvány - a név magáért beszél

A túlméretezett faliszekrények, és a nagyméretű komódok már a múlthoz tartoznak: Ha szereti a modern, és egyszerű berendezési stílust, akkor nem fogja figyelmen kívül hagyni az alacsony TV állványokat sem. Ahogy azt a nevük is sugallja (eredetileg low = magyarul: alacsony), a bútor egyik fontos tényezője a magassága. A széles bútorok rengeteg tárhelyet kínálnak, és sok esetben még ülő helyként is használhatóak. Az alacsony TV állvány a leggyakrabban a nappaliban használható, emellett a hálószobában, és a gyerekszobában is megtalálhatóak, mint ideális Tv-tartó elem. Az alacsony szekrénykék a folyosón is szépen mutatnak - ahol például cipők tárolására ideális megoldást jelenthetnek!
Praktikus rakodófelületek: Egy elegáns kialakítású alacsony TV állvány, fehér ajtólapokkal, és sötét fa elemekkel, amelyre rá van helyezve egy televízió, kis dobozok, és egyéb más multimédiás eszközök.

Az alacsony TV állvány alsó része általában multimédiás eszközök tárolására használatos

Az alacsony TV állvány egyben praktikus rakodófelület is, amely általában rengeteg helyet biztosít a multimédiás eszközök számára. A térdig érő méretnek köszönhetően a televízió, a játékkonzol, a DVD vagy a Blu-Ray-lejátszó tökéletesen fog illeszkedni a kanapé vagy az ágy magasságához. Ez optimális rálátást fog biztosítani a Tv-készülékre - a tökéletes kikapcsolódáshoz és a kanapén való pihenéshez! Az alacsony TV állvány polcait általában a gyártó médiabútorként való használatra tervezi meg: A hátsó falban lévő mélyedéseknek köszönhetően nem lesznek bosszantó kábelkötegek. A távirányító, a TV újság, és a játékvezérlő - típustól függően - szépen elhelyezhető egy fiókban, vagy akár egy köztes polcon.
Az alacsony TV állvány igazán figyelemfelkeltő: Piros színű alacsony TV állvány, amelyen van két váza, könyvek és egy lámpa, a bútor a fal mellé van állítva.

Alacsony TV állvány - nem csak praktikus de stílusos is

A praktikus bútordarabok különféle anyagokból készülnek. A fából készült alacsony TV állvány az előkelőbb változatokhoz tartozik, és jól illeszkedik a meglévő bútorok közé. A vidéki ház stílusát idéző tömör fa alacsony TV állványok nem csak hogy figyelemfelkeltőek, de hangulatos légkört is teremtenek. A tölgyfából készült alacsony TV állvány rusztikus varázst áraszt. A fémből, és a műanyagból készült modellek igazán jól illeszkednek a modern környezetbe. Ezek különösen strapabíróak, és könnyen le lehet őket tisztítani. Akik az egyszerű stílust kedvelik, azok az üvegből készült elegáns változatot választják, míg az antik szerelmesei a divatos, és kopottan sikkes modellt fogják keresni. Hasonlítsa össze a Tchibo különböző alacsony TV állványait, és rendeljen kedvező áron!

Az alacsony TV állványának a legjobb hely

A közvetlenül a falra elhelyezett alacsony TV állványok rendkívül hely takarékosak. A keskeny befoglaló méreteik miatt csak kis helyet foglalnak el a szobában, így elég jó lehetőséget teremtenek a kreatív szoba berendezéshez. Ha az alacsony TV állvány felrögzítésre kerül a falra, akkor függőlapnak is hívják, amely a multimédia központjának kellemes elhelyezési lehetőséget biztosít, és helyettesíti a falon lógó TV-t. Az alacsony magasságuk miatt ez a fajta TV állvány az ablakok alatti is tökéletesen elhelyezhető. Emellett igazán ideálisak növények, és dekorációs-elemek elhelyezésére is. Böngéssze végig a Tchibo kínálatát, és keresse meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő bútordarabot!

Az állvány a gyerekszobába ülő padként funkcionál

Az alacsony állvány a gyerekszobákban is igazán kedvelt bútor, mivel alacsony magasságának köszönhetően az összes rekesz még a kisebb gyerekek számára is könnyen megközelíthető. Színes kivitelben igazán gyerekbarát bútorrá válik, emellett tárhelyet kínál a játékok, barkács anyagok, és sok egyéb más számára is. Különösen praktikusak a fiókokhoz hasonlóan használható kis kosarak. A stabil kialakítású állványt padként is lehet használni, ami ezt akár vonzó hálószobabútorrá is teszi. Ahelyett, hogy a ruháit székre pakolná, tegye a nadrágját a tartóállványra.
Tárolóhely, és ülő helyek: A gyermekszobában a fal mellett el van helyezve egy állvány, amelynek alsó részén fiókok és dobozok vannak, az ülő felülete pedig lila színű.

Kiváló minőség a TCM-pecsét révén

A Tchibo minden esetben szigorúan figyel arra, hogy megfelelő beszállítók kerüljenek kiválasztásra, a kötelező minőségi kritériumok betartása mellett. A TCM pecsét a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely egyben azt is jelenti, hogy az ezen tanúsítvánnyal ellátott áruk kizárólag a Tchibo számára kerülnek legyártásra, ezzel garantálva a magas minőségi követelmények teljesülését. Az optimális feldolgozás, a magas funkcionalitás, és a tartósság is beletartozik a vállalatunk profiljába. Ennek megfelelően, nyugodtan megbízhat a kiváló minőségben, valamint nyugodtan nézhet a következő vásárlás elébe!
A nappaliban egy piros-fehér tartóállvány van, amin van egy televízió, emellett a helyiségben van egy piros huzatú fotel, és egy állólámpa.