Ulopadok – kérem, foglaljon helyet!

A pad olyan, mint egy meghívó, hogy üljünk le és tegyük keresztbe a lábunkat. Szinte a kialakítástól függetlenül hívogató hatása van. Ez igaz a beltérre és a kültérre, a konyhára vagy az étkezőre éppúgy, mint az erkélyre. A klasszikus konyhapad egy bájos bútordarab. Egy időjárásálló padot a kertben nem kell eltenni, és az első napsugárnál megállásra invitál. Nézzen körül a Tchibo - és foglaljon helyet!
-25 %
Ülőpad, tárolóval
79 995Ft
59 995Ft
Ülőpad cipőtárolóval
69 995Ft
Ülőpad, 2 fiókkal, kaucsuk
84 995Ft
Pad, fonott ülőfelülettel, tölgyfa
109 995Ft
Kárpitozott ülőpad tárolóval, szürke
69 995Ft
-22 %
Kárpitozott ülőpad, 3 rekesszel, tálcával
89 995Ft
69 995Ft
Ülőpad cipőtartóval, tölgy
99 995Ft
-20 %
Tárolóláda, tölgy/fehér
49 995Ft
39 995Ft

Padok a skandinávtól az időjárásállóig

A klasszikus a konyhai pad. Világos fából készült vagy fehérre festett, a felhajtható ülés alatt rengeteg tárolóhellyel, praktikus szemet gyönyörködtető. A skandináv stílus tökéletessé tétele érdekében a padot csíkos anyaggal borítsa be, vagy helyezzen rá vidám színű ülőpárnákat. A sötét fából készült, ívelt lábakkal ellátott, antikolt megjelenésű pad a konyhában és az étkezőben vagy a télikertben is jól mutat. A Tchibo-ban mást is találsz: A keskeny, háttámla nélküli pad ideális az előszobába, az élénk színű kis modellek tökéletesek a gyerekszobába, a kerti padnak pedig időjárásállónak kell lennie.
Pad, mint a konyha középpontja: Egy fiatal nő ül a kutyájával a konyhában egy fehér padon.

A pad a konyhában és az étkezőben

Akinek elég hely van a konyhájában egy asztalnak, az azzal a döntéssel szembesül, hogy vásároljon-e hozzá illő székeket vagy esetleg padot. A székekkel ellentétben a padot nem olyan könnyű mozgatni. Másrészt egyszerűen csak ott van - mintha a szobához tartozna. Kényelmes háttámlájával gyorsan a konyha középpontjává vagy az étkezőasztal legnépszerűbb helyévé válik. Praktikus tipp a konyhához és az étkezőasztalhoz: válasszon könnyen ápolható anyagból készült párnát a padra, mert itt sosem lehet teljesen elkerülni a kiömlött folyadékot és a morzsákat.
Egyszerűen tegye kényelmessé: Egy hangulatos sarokpad a nappaliban az ablakfronttal szemben, sok színes párnával díszítve.

Teázáshoz a nappaliban vagy a télikertben

Ha a nappaliba vagy például a télikertbe keres padot, akkor az lehet egy kicsit kárpitozott is. A kanapéhoz hasonlóan a pad kényelmes ülőhelyként szolgál egy kávé vagy olvasás alkalmával. És amikor senki sem figyel, kényelmesen felhúzhatja a lábát, és egy pillanatra becsukhatja a szemét. A konyhában valószínűleg 120 cm elegendő a padhoz; a nappaliban 3 ülésesként egy kicsit szélesebb is lehet. A Tchibo-nál kárpitozott padokat is talál, amelyek ugyanolyan kényelmesek, mint egy kanapé vagy egy nyugágy.

Kicsi és praktikus: a pad a szekrényhez

Cipőt húzni? A legjobb, ha leülsz. Az előszobába és a gardróbszekrénybe helyezhető pad más szempontból is praktikus. A Tchibo-nál különböző modelleket kínálunk az Ön előszobájába, amelyeket kis, kompakt térfogat jellemez, és egy vagy több rekesszel, fiókkal vagy kosárral rendelkeznek az ülés alatt. Így a pad sálak és sapkák, bevásárlótáskák vagy cipők tárolására is szolgál. Hozzáillő ruhatárak, akasztótartók vagy ruhatárak az előszobába szintén kaphatók nálunk: így a bejárati terület az Ön névjegye lesz!

Nap vagy árnyék: padok kültérre

Akár az erkélyen a virágcserepek között, akár a kertben a fa alatt: a pad is olyan bútordarab, amely kint hangulatot teremt. Sokféle lehetőség van, a hagyományos öntöttvas modelltől a teraszra szánt egyszerű, modern erkélypadig. Egy kis kreativitással maga is építhet padot raklapokból. Nagy párnákkal és díszpárnákkal kultikus hangulatú lounge bútorokat hozhat létre! Ha kertjébe vagy erkélyére fából készült padot keres, az akácfa jó választás, mivel ez a fa különösen tartós és ellenáll a penésznek.
Kültéri pad: Egy nő pihen egy fehér padon a kertben kertészkedés után.

Garantált minőség a Tchibo

A Tchibo nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minőségi termékeket kínáljon ügyfeleinek. Ez a termékcsalád minden termékére vonatkozik, beleértve a bútorokat is. Ha tehát TCM-pecséttel ellátott padot vásárol, számíthat a tartósságra és a gondos kivitelezésre. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo tanúsított áru) rövidítése, és magában foglalja a rendszeres minőségellenőrzést, valamint az anyagokra, beszállítókra és a gyártásra vonatkozó legmagasabb szintű előírások betartását. Akár beltéren, akár kültéren: ha a Tchibo-ra támaszkodik, jól ül!
Bizalom kérdése: Egy nagypapa ül a kinti padon az unokájával, mindketten egymáshoz szorítják a homlokukat, és egymásra néznek.