Ülőpad - kérem foglaljon helyet!

A pad olyan akár egy meghívás, üljön le, és tegye keresztbe a lábait. Függetlenül a kialakítástól, mindenképpen csalogató. Ugyanez vonatkozik a konyhára, vagy az étkezőre, illetve az erkélyre. A klasszikus konyhai pad egy nagyon bájos bútordarab. A kertben lévő, időjárás álló ülőpadot nem kell soha félretenni, így már akkor amikor kisüt az első napsugár, azonnal használni lehet. Vessen egy pillantást a Tchibora - és foglaljon helyet!
Kárpitozott pad, tárolóval, szürke
59 995Ft
2 görgős tárolókosár szettben, fa
17 995Ft
Pad, 2 kihúzható tárolóval, fehér
59 995Ft
néhány darab kapható
Tárolós pad, szürkésbézs
69 995Ft
néhány darab kapható
Fémvázas designpad
114 995Ft
-20 %
-20 %
Puff tárolóval
Puff tárolóval
39 995Ft
31 995Ft
39 995Ft
31 995Ft
-20 %
-20 %
Puff tárolóval
Puff tárolóval
39 995Ft
31 995Ft
39 995Ft
31 995Ft
Étkezőpad, tárolóval, fehér/szürke
129 995Ft
  • Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Gyorsnézet
Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
  • Ülőpad, tárolóval
Ülőpárnával és fiókkal
49 995Ft
Gyorsnézet
Ülőpad, tárolóval
Ülőpárnával és fiókkal
49 995Ft
-30 %
Textilfiókos tároló gyerekszobába, kék
49 995Ft
34 995Ft
-30 %
Textilfiókos tároló gyerekszobába, mályva
49 995Ft
34 995Ft
Kárpitozott pad, szürke
Kárpitozott pad, rózsaszín
49 995Ft
42 995Ft
Sajnos már elfogyott

Ülőpadok a skandináv stílustól az időjárásálló kivitelig

Az igazi klasszikus a konyhai ülőpad. Készülhet világos fából, vagy fehérre festve, az összecsukható ülés alatt rengeteg tárolóval rendelkezik, amely egyben praktikus és figyelemfelkeltő is. Ahhoz, hogy tökéletes skandináv stílust kapjon, kenje be a padot csíkos anyaggal, vagy pedig helyezzen rá vidám színű ülőpárnákat. Az antik megjelenésű, sötét fából készült, és ívelt lábú pad akár a konyhában, akár az étkezőben, akár a télikertben is jól mutat. A Tchibonál minden meg fog találni: A keskeny, háttámla nélküli pad ideális választás a folyosóra, míg az élénk színű kis modellek tökéletesek a gyerekszobába, a kerti padnak pedig időjárásállónak kell lennie.
Az ülőpad jelenti a konyha középpontját: Egy fiatal nő a kutyájával együtt ül a padon a konyhában.

Konyhában, és étkezőben használatos ülőpad

Ha a konyhában elegendő hely van, akkor el kell döntenie, hogy oda illő székeket, vagy esetleg egy ülőpadot vásárol-e. A székekkel szemben a padot nem olyan könnyű mozgatni. Másrészt egyszerűen olyan, mintha a szobához tartozna. Kényelmes háttámlájával gyorsan a konyha, vagy ebédlőasztal legnépszerűbb helyének középpontjába kerül. Praktikus tipp a konyhához és az étkezőasztalhoz: Választhat egy könnyen karbantartható anyagú fedőanyagot a padhoz, mert az ülő bútorok esetén csak nehezen lehet elkerülni a kiömléseket és morzsákat.
Tegye egyszerűen kényelmessé: Egy hangulatos sarokpad a nappaliban az ablakok előtt, a sarokpadon sok színes párna található.

Teázás a nappaliban vagy a télikertben

Akkor amikor padot keres a nappalihoz vagy például a télikerthez, akkor akár párnázott változatot is választhat. A kanapéhoz hasonlóan a pad is kényelmes ülőhelyet biztosít a kávézáshoz vagy az olvasásához. És amikor senki sem figyel, akkor akár kényelmesen fel is teheti a lábát, és egy pillanatra még a szemét is lehunyhatja. A konyhában valószínűleg elegendő lesz egy 120 cm hosszú pad, míg a nappaliban egy kicsit szélesebb, 3 üléses bútor lehet a megfelelő. A Tchibonál olyan kárpitozott padokat is talál, amelyek a kényelem szempontjából semmiképpen sem nyújtanak kevesebbet, mint egy dívány vagy egy kanapé.

Kicsi és praktikus: Ülő pad a gardróbba

Cipőt akar felhúzni? A legjobb ha leül. Akár a folyosóra, akár a gardróbba helyezi el az ülő padot, az mindenhol praktikus lehet. A Tchibo különféle modelleket kínál a folyosóra, amelyeket a kis, és kompakt térfogat jellemez, lehetnek egy vagy több rekesszel ellátottak, fiókosak valamint el lehet alájuk helyezni kosarat is. Ezzel egyidejűleg az ülő padon sálak, kalapok, bevásárló táskák és cipők is tárolhatóak. A folyosón megfelelő gardróbokat, kampós síneket vagy ruhaakasztókat is el lehet helyezni: Ezzel a bejárat ténylegesen az Ön ízlését fogja majd tükrözni!

Napfény vagy inkább árnyák: Kültéri ülő padok

Legyen szó akár egy az erkélyen, a virágcserepek között, vagy akár a kertben a fák alatt lévő padról: az ülő pad kültéren is egy olyan bútordarabnak számít, ami mindenhol hangulatot teremt. Különféle kialakításokban érhető el, a hagyományos öntöttvas modellektől az egyenes, modern kialakítású ülő padokig, amelyek az erkélyektől kezdve egészen a teraszokig használhatóak. Kis kreativitással a raklapokból akár saját maga is készíthet ülő padokat. A nagy ülő felületekkel, és a dekoratív díszpárnákkal igazán jó nappali bútorzat állítható össze vele! Ha a kertbe, vagy az erkélyre keres fából készült ülőpadot, akkor az akác jó választás, mivel a fa különösen tartós, és ellenáll a penésznek.
Kültéri pad: Egy nő kertészkedés után pihen a fehér padon a kertben.

Tchibo garantált minőség

A Tchibonál igazán nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy az ügyfeleink számára minőséget kínáljunk. Ez a termékcsaládba tartozó összes termékre érvényes, beleértve a bútorokat is. Ha TCM-pecséttel ellátott padot vásárol, akkor bízhat a tartósságban, és a gondos kivitelezésben. A TCM a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely rendszeres minőség-ellenőrzést, az anyagokkal, a szállítókkal és a gyártással szemben támasztott legmagasabb követelmények biztosítását foglalja magába. Legyen az akár belül, vagy kívül: Ha a Tchibonál vásárol, biztos hogy jót fog kapni!
Bizalmi kérdés: Egy nagypapa ül az unokájával együtt egy kinti padon, a homlokukat egymáshoz érintik, és egymásra néznek.