Ülőpad - kérem foglaljon helyet!

A pad olyan akár egy meghívás, üljön le, és tegye keresztbe a lábait. Függetlenül a kialakítástól, mindenképpen csalogató. Ugyanez vonatkozik a konyhára, vagy az étkezőre, illetve az erkélyre. A klasszikus konyhai pad egy nagyon bájos bútordarab. A kertben lévő, időjárás álló ülőpadot nem kell soha félretenni, így már akkor amikor kisüt az első napsugár, azonnal használni lehet. Vessen egy pillantást a Tchibora - és foglaljon helyet!
-12 %
-12 %
Puff tárolóval
Puff tárolóval
39 995Ft
34 995Ft
39 995Ft
34 995Ft
Pad tárolóval, tölgy/fehér
49 995Ft
  • Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Gyorsnézet
Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
-12 %
-12 %
Puff tárolóval
Puff tárolóval
39 995Ft
34 995Ft
39 995Ft
34 995Ft
Ülőpad cipőtartóval, fekete, "Clara"
109 995Ft
Étkezőpad, tárolóval, fehér/szürke
129 995Ft
Kárpitozott ülőpad, 3 rekesszel, tálcával
89 995Ft
-20 %
Tárolós pad, fehér
49 995Ft
39 995Ft
-10 %
Kárpitozott ülőpad cipőtárolóval, fehér
84 995Ft
75 995Ft
Kárpitozott ülőpad tárolóval, szürke
54 995Ft
Ülőpad cipőtartóval, tölgy
54 995Ft
Fém nappali szekrénysor, szürke
199 995Ft
Fém nappali szekrénysor, fehér
199 995Ft
Ülőpad, 2 fiókkal, fehér/szürke
119 995Ft
Tárolóláda, tölgy/fehér
49 995Ft
Tárolóláda, rattan
89 995Ft
Ülőpad cipőtárolóval
89 995Ft
-7 %
Fiókos pad, fehér
64 995Ft
59 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Pad, 2 kihúzható tárolóval, fehér
39 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Kárpitozott pad, tárolóval, szürke
59 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Pad, tárolóval, tölgy
54 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Ülőpad tárolóval, fehér/tölgy
69 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Ülőpad, tölgy
39 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Kárpitozott pad, szürke
49 995Ft
Nemsokára újra elérhető

Ülőpadok a skandináv stílustól az időjárásálló kivitelig

Az igazi klasszikus a konyhai ülőpad. Készülhet világos fából, vagy fehérre festve, az összecsukható ülés alatt rengeteg tárolóval rendelkezik, amely egyben praktikus és figyelemfelkeltő is. Ahhoz, hogy tökéletes skandináv stílust kapjon, kenje be a padot csíkos anyaggal, vagy pedig helyezzen rá vidám színű ülőpárnákat. Az antik megjelenésű, sötét fából készült, és ívelt lábú pad akár a konyhában, akár az étkezőben, akár a télikertben is jól mutat. A Tchibonál minden meg fog találni: A keskeny, háttámla nélküli pad ideális választás a folyosóra, míg az élénk színű kis modellek tökéletesek a gyerekszobába, a kerti padnak pedig időjárásállónak kell lennie.
Az ülőpad jelenti a konyha középpontját: Egy fiatal nő a kutyájával együtt ül a padon a konyhában.

Konyhában, és étkezőben használatos ülőpad

Ha a konyhában elegendő hely van, akkor el kell döntenie, hogy oda illő székeket, vagy esetleg egy ülőpadot vásárol-e. A székekkel szemben a padot nem olyan könnyű mozgatni. Másrészt egyszerűen olyan, mintha a szobához tartozna. Kényelmes háttámlájával gyorsan a konyha, vagy ebédlőasztal legnépszerűbb helyének középpontjába kerül. Praktikus tipp a konyhához és az étkezőasztalhoz: Választhat egy könnyen karbantartható anyagú fedőanyagot a padhoz, mert az ülő bútorok esetén csak nehezen lehet elkerülni a kiömléseket és morzsákat.
Tegye egyszerűen kényelmessé: Egy hangulatos sarokpad a nappaliban az ablakok előtt, a sarokpadon sok színes párna található.

Teázás a nappaliban vagy a télikertben

Akkor amikor padot keres a nappalihoz vagy például a télikerthez, akkor akár párnázott változatot is választhat. A kanapéhoz hasonlóan a pad is kényelmes ülőhelyet biztosít a kávézáshoz vagy az olvasásához. És amikor senki sem figyel, akkor akár kényelmesen fel is teheti a lábát, és egy pillanatra még a szemét is lehunyhatja. A konyhában valószínűleg elegendő lesz egy 120 cm hosszú pad, míg a nappaliban egy kicsit szélesebb, 3 üléses bútor lehet a megfelelő. A Tchibonál olyan kárpitozott padokat is talál, amelyek a kényelem szempontjából semmiképpen sem nyújtanak kevesebbet, mint egy dívány vagy egy kanapé.

Kicsi és praktikus: Ülő pad a gardróbba

Cipőt akar felhúzni? A legjobb ha leül. Akár a folyosóra, akár a gardróbba helyezi el az ülő padot, az mindenhol praktikus lehet. A Tchibo különféle modelleket kínál a folyosóra, amelyeket a kis, és kompakt térfogat jellemez, lehetnek egy vagy több rekesszel ellátottak, fiókosak valamint el lehet alájuk helyezni kosarat is. Ezzel egyidejűleg az ülő padon sálak, kalapok, bevásárló táskák és cipők is tárolhatóak. A folyosón megfelelő gardróbokat, kampós síneket vagy ruhaakasztókat is el lehet helyezni: Ezzel a bejárat ténylegesen az Ön ízlését fogja majd tükrözni!

Napfény vagy inkább árnyák: Kültéri ülő padok

Legyen szó akár egy az erkélyen, a virágcserepek között, vagy akár a kertben a fák alatt lévő padról: az ülő pad kültéren is egy olyan bútordarabnak számít, ami mindenhol hangulatot teremt. Különféle kialakításokban érhető el, a hagyományos öntöttvas modellektől az egyenes, modern kialakítású ülő padokig, amelyek az erkélyektől kezdve egészen a teraszokig használhatóak. Kis kreativitással a raklapokból akár saját maga is készíthet ülő padokat. A nagy ülő felületekkel, és a dekoratív díszpárnákkal igazán jó nappali bútorzat állítható össze vele! Ha a kertbe, vagy az erkélyre keres fából készült ülőpadot, akkor az akác jó választás, mivel a fa különösen tartós, és ellenáll a penésznek.
Kültéri pad: Egy nő kertészkedés után pihen a fehér padon a kertben.

Tchibo garantált minőség

A Tchibonál igazán nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy az ügyfeleink számára minőséget kínáljunk. Ez a termékcsaládba tartozó összes termékre érvényes, beleértve a bútorokat is. Ha TCM-pecséttel ellátott padot vásárol, akkor bízhat a tartósságban, és a gondos kivitelezésben. A TCM a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely rendszeres minőség-ellenőrzést, az anyagokkal, a szállítókkal és a gyártással szemben támasztott legmagasabb követelmények biztosítását foglalja magába. Legyen az akár belül, vagy kívül: Ha a Tchibonál vásárol, biztos hogy jót fog kapni!
Bizalmi kérdés: Egy nagypapa ül az unokájával együtt egy kinti padon, a homlokukat egymáshoz érintik, és egymásra néznek.