Babazoknik cuki mintákkal

Csemetéje lábát már az első naptól kezdve védeni kell a hidegtől: a bolyhos frottír belsővel rendelkező babazokni a tökéletes első babazokni. Mikor gyermeke elkezd mászni, a csúszásgátló talppal ellátott zokni ideális a biztos tartás érdekében. Böngésszen a különböző méretű, aranyos és színes mintákkal ellátott babazoknik nagy kínálatában. A kiválasztott terméket kényelmesen házhoz szállítjuk!
2 pár gyerek zokni szettben, csúszásgátló, kutyás
3 295Ft
 
Elérhető:
 
7 pár kisgyerek zokni, állatos
5 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár kisfiú zokni szettben, barna/sötétkék/sötétzöld
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
5 pár kisgyerek zokni szettben, kék/zöld
2 995Ft
2 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-33 %
Gyerek házicipő zokni, sötétkék/olíva
4 495Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-17 %
2 pár kisgyerek zokni, karácsonyi
2 295Ft
1 895Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
7 pár kisgyerek zokni szettben, felhős, sötétkék
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
5 pár babazokni szettben, krém/világoskék/bézs
2 995Ft
2 495Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
5 pár kislány zokni szettben, piros/rózsaszín/sötétzöld
3 995Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
-14 %
3 pár babazokni, virágos, lila/kék/zöld
3 495Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
2 pár lány zokni szettben, csúszásgátló, szív
3 295Ft
2 695Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
3 pár kisgyerek zokni szettben, bézs/barna
3 995Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-18 %
5 pár kisgyerek zokni szettben, káró mintás
4 295Ft
3 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

A vásárlás során a következőkre ügyeljen

A bőrbarát anyagok – mint a biopamut – biztosítják, hogy az érzékeny lábacskák ne izzadjanak a babazokniban. A tökéletes illeszkedés és a nagyfokú kényelem szintén nagyon fontos. Ennek biztosítása érdekében a legtöbb babazokni elasztánt tartalmaz. A minőség megfelel? Akkor személyes ízlése kap szerepet: a hosszú zoknik számtalan, gyönyörű megjelenésben és mintában kaphatók. Fedezze fel a fiú és lányka babazoknik kreatív kialakítását.
A csúszásbiztos babazoknik védelmet nyújtanak gyermeke számára az első lépéseknél.

Mászáshoz és futkározáshoz praktikus: csúszásgátló babazokni

Gyermeke mászással hódítja meg a világot? Vagy éppen a futással próbálkozik? Míg minden bizonnyal mezítláb a legjobb, erre néha nincsen lehetőség. Például, ha ősszel és télen túl hideg a padló. Ilyenkor használjon csúszásgátló babazoknit. A talpuk gumi csúszásgátló rücskökkel van ellátva, így csemetéjének mindig biztonságos tartása lesz, télen pedig a babazokni melegen tartja a lábakat.
A csúszásgátló kialakítású babazoknik segítik gyermekét az első lépéseknél.

Mikor kezdjek cipőt adni a gyermekemre?

Sokáig a babazokni legyen az egyetlen dolog, amit a baba a lábán visel. A babacipő vidám kiegészítő különleges alkalmakra, de nem alkalmas mindennapi használatra. A totyogó kortól kezdve használhat csúszásgátló babazoknit vagy speciális babacipőt. Ezek puha bőrből készülnek, és csúszásgátló talppal is rendelkeznek. Ha az első lépések egyre biztosabbak lesznek, átválthat a járástanulást segítő cipőre, hogy gyermeke a kinti világot is meghódíthassa.

A megfelelő zokniméret

A felnőtt zoknihoz hasonlóan a babazoknit is a cipőméret szerint határozzuk meg. Ha babája még nem visel cipőt, akkor is fontos a megfelelő illeszkedés. A születéstől fogva kezdje a legkisebb mérettel: a Tchibo-nál az első babazokni mérete 13-15. Ezt követi 16-18-os és 19-22-es méret. A Tchibo webáruházában minden ruhadarabnál a méretválaszték alatt található "A megfelelő méret meghatározása" gomb. Erre kattintva megtalálja a méréshez szükséges praktikus táblázatokat.

A zoknik helyes mosása

A babazoknikat és a baba harisnyanadrágokat első használat előtt ki kell mosni. A mosáshoz használjon az érzékeny bababőrhöz alkalmas enyhe mosószert, amely lehetőleg nem tartalmaz illatanyagokat és foszfátokat. Annak érdekében, hogy a finom zoknik ne vesszenek el a mosógépben, használjon mosóhálót. Ezzel védheti az érzékeny elemeket is, mint a csúszásgátló gombokat vagy masnikat.
A babazoknikat és baba harisnyanadrágokat az első használat előtt mossa ki.

A babazoknik esetében is bízhat a Tchibo minőségben

A bőrbarát és károsanyag-mentes anyagok, a nagyon jó kivitelezés, a nagyfokú kényelem és a kreatív kialakítás egyaránt fontos számunkra a babazoknik gyártása során. A kiváló minőséget a TCM ("Tchibo Certified Merchandise") logónk garantálja. A babazoknik anyaga esetében ökológiai gazdálkodásból származó pamutot használunk. Fedezze fel a többi kiváló minőségű gyerekruháinkat is: például pulóvereket vagy babadzsekiket.
TCM logónk garantálja Önnek, hogy babazoknijainknál kizárólag kiváló minőségű anyagokat használunk.