néhány darab kapható
Akciós ár 124 995 Ft 119 995 Ft Quickshop
Akciós ár 149 995 Ft Quickshop
Akciós ár 89 995 Ft 74 995 Ft Quickshop
Akciós ár 109 995 Ft 99 995 Ft Quickshop

Az étkezőasztal - kör, sarkú, egyedi

Az étkezőasztal egy olyan bútor, amely egyénileg igazodik igényeidhez. Attól függően, hogy hány ember él a lakásodban, különböző étkezőbútorok állnak rendelkezésedre. Kör alakú vagy ovális modellek vannak a kis bistroasztaltól a nagy "asztaltársaságig". Minden esetben elegáns dizájnt adnak a teremnek. A kör alakú étkezőasztal változat azonban kevésbé elterjedt, mint a hagyományos, négyszög alakú asztal. Ha gyakran fogadod vendégeket, egy olyan asztal, amely kibővíthető, alkalmas. Mérlegelje, melyik asztal a legjobban illik és rendelje meg kedvencét kényelmesen a Tchibo.

Kreatív étkezőasztal megoldások kis konyhákban

Ahogy gyönyörű egy tágas étkezőasztal, kicsi lakásokban alig fér el. Ha az étkezőasztalnak egy kicsit kisebb konyhában van helye, az azt jelenti, hogy nem kell lemondania a kényelméről az étkezéskor. A helymegtakarítók klasszikusa az ágyazható étkezőasztal, amely minden lehetséges színben és formában elérhető. Nagyon korlátozott terek esetén a zsíros asztal is jó választás. Ezt egyszerűen a falra klappozhatja étkezés után, így már nem foglal helyet. Kicsi nyílással is lehet családias étkezőt varázsolni. Díszítse konyháját: a Tchibonal páratlan konyhabútorokat talál Önnek!

"Fa, üveg, beton: anyagváltozatosság az étkezőasztalnál

Az étkezőasztalok között az abszolút klasszikus a faasztal. Különösen a masszív fa modellek kiemelkednek természetesen szép megjelenésükkel és jó hangulatot teremtenek a szobában. De más anyagok is elterjedtek: például az üveg. Az üveg asztal friss és modern érintést ad a szobához. Ennek ellenére érzékenyebb a karcokra, mivel az üveget nem lehet olyan könnyedén lecsiszolni, mint a masszív fát. Ebben az esetben javasoljuk megfelelő helyettesítők használatát egy látványos védelem érdekében. Kicsit szokatlanabbak a beton vagy kerámia asztalok. Mindkét anyag nagyon strapabíró és modern otthontervezést jelent.

Azzal ápolja az étkezőasztalok helyesen

A jó étkezőasztalok évekre, vagy akár évtizedekre tervezettek. Hogy ez sikerüljön, érdemes rendszeresen ápolni őket. Fa asztalok esetén ügyelni kell, hogy a felület ne vegyen fel túl sok vizet. Időről időre alaposan szárítsa meg a fát, hogy ne alakuljanak ki repedések. Évente egyszer érdemes a asztalterületnek egy olaj vagy ápolószer kezelést is adni. Más anyagból készült asztalok, mint például a üveg vagy a kerámia, általában kevésbé igénylik az ápolást. Itt elég rendszeresen tisztítani az asztalterületet nedves ruhával és egyszerű tisztítószerrel.

Szép díszítés az étkezőasztal

Karácsony, születésnap vagy barátok látogatása: sok alkalom van, hogy szépen díszítsük az étkezőasztalt. A szövetes asztalterítők és asztalterítők színt és hangulatot adnak az asztalnak. Különösen szép, ha a szövetek az asztalhoz és a díszítéshez illőek az ülőalkalmatosságokon vagy a padon. Egyébként is a fantáziának nincsenek határai. Edényektől és evőeszközöktől a virágokig és gyertyákig a Tchibo-nál található egy nagyszerű választék az étkezőasztal díszítési ötleteiből.

A TCM-pecsét az minőségi ígéretünk

Az étkezőasztal gyakran életre szóló vásárlás. Ennél fogva annál fontosabb, hogy magas minőségre tudjunk számítani. Ha Tchibon vásárol, a TCM-pecsét fogja állandó minőségi garanciaként kísérni, ami azt jelenti, hogy "Tchibo Certified Merchandise". A pecsét garantálja a szigorú minőségi kritériumainkat az alapanyagoktól a végleges feldolgozásig. Biztonságosan vásároljon és bízzon a TCM-pecsétben!