Férfi pizsama: Klasszikus ruhadarab az éjszakára

Egy igényes flanel- vagy frottír pizsamában a még a hideg téli éjszakákon is kellemesen érezheti magát. Otthoni viseletként a klasszikus hálóruha is tökéletes a kanapén való ücsörgéshez vagy a postaláda kiürítéséhez. De melyik anyag a legkényelmesebb az alváshoz? Az alábbi útmutatóban arról olvashat, hogy mire érdemes kiemelt figyelmet fordítani a választáskor, így könnyebben eligazodhat a választékban.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop

Férfi pizsama vagy hálóruha? Az apró különbség

Egy férfi pizsama vásárlásakor felmerülhet a kérdés, hogy vajon miben különbözik a hálóruhától – főleg, hogy ez a két kifejezés könnyen felcserélhető. Az egyetlen különbség, hogy a pizsamáknál gyakrabban fordul elő a gombos változat. A legtöbb hálóruházaton általában nincs passzrész a bokánál és a kéznél. A férfi pizsamának nagyjából úgy kell illeszkednie a testéhez, mint egy kényelmes, lezser öltönynek.
Egy fehér pólót viselő fiatal férfi még mindig félig egy fehér takaró alatt fekszik és boldogan nyújtózkodik az ágyban.

Rövid vagy egyrészes: az évszakhoz passzoló fazon

A hosszú pizsamák általában szorosabb szabásúak, mint a hálóruhák és gyakran rendelkeznek a bokánál és kéznél egy passzrésszel. A gombok leginkább a nyakrésznél fordulnak elő. Mindkét éjszakai viselet rövid változatban is kapható, rövid nadrággal és rövid felsővel. Természetesen Ön is összeállíthatja a pizsamáját, például egy boxeralsóból és pamutból készült pólóból – ez nyáron kitűnő alternatíva lehet. A hideg téli éjszakákon pedig sok férfi a meleg frottír pizsamát tartja a legkényelmesebb és legjobb választásnak, melyek nemcsak kétrészes-, hanem egyrészes pizsamaként is kaphatók.
Egy pizsamát viselő fiatal férfi egy csésze kávét tart, a kanapén ül és újságot olvas.

A férfi pizsama nem csak az alváshoz elengedhetetlen

A dizájntól és szabástól függően otthoni viseletnek is tökéletes. Egy finom selyemből készült luxus férfi pizsama köntössel kombinálva rendkívül igényes otthoni szett, amelyben nyugodtan kimehet az ajtaja elé, hogy kivegye a vasárnapi újságot a postaládájából, egy kényelmes flanel- vagy frottír pizsamában pedig az esti tévézés még kellemesebb. Ezek a rugalmas szövetek a kényelmet tekintve verhetetlenek, melegek és tartósak is.

Melyik a legjobb anyag a kényelmes éjszakákhoz?

A férfi téli pizsamáknak melegnek kell lenniük, de nem szabad, hogy könnyedén megizzadjon bennük. A frottír, a flanel és a gyapjú puha felületének köszönhetően egyaránt meleg és légáteresztő – tökéletes tulajdonságok egy kényelmes pizsamához. A meleg nyári napokon egy jersey-ből készült rövidnadrág a legjobb választás. Az allergiára hajlamos férfiak ökológiai pamutból készült organikus pizsamát is választhatnak. Ha imádja a könnyed szövet hűsítő érzését a bőrén, akkor lepje meg magát egy luxus selyem hálóruhával.

Ezeket a részleteket érdemes szem előtt tartania

Az anyag és a szabás mellett ezek az apró részletek is hozzájárulnak, hogy a férfi pizsamák kényelmesek legyenek. Egy madzaggal ellátott rugalmas derékpánttal könnyen a saját testéhez igazítja, így az nem lesz túl szoros vagy épp túl bő. A melső zsebben vagy a nadrág oldalsó zsebeiben kényelmesen tarthatja a zsebkendőit vagy az olvasószemüvegét. Ha a szűkebb szabású ruhadarabokat szereti, elsősorban a gombokkal ellátott felsőket ajánljuk a figyelmébe. Emellett természetesen a dizájn is nagy szerepet játszik abban, hogy jól érezze magát a bőrében. Igényes csíkos, kockás vagy teljes egészében mintás típusok közül válogathat.
Egy fiatal férfi passzrészekkel és a nyakrészen gombokkal ellátott pizsamában ül az ágyán és telefonálás közben a tabletjét nézi.

A Tchibo férfi pizsamákban nyugodtan hajthatja álomra a fejét

A Tchibonál a legmagasabb minőségi előírásokat alkalmazzuk a férfi pizsamák esetében is. Az ezzel kapcsolatos minőségi ígéretünket a TCM minőség-tanúsítvánnyal teljesítjük. A „Tchibo Certified Merchandise” jelölést csak azok a termékek kapják meg, amelyek megfelelnek az anyagokkal és az előállítással kapcsolatos szigorú előírásoknak. Külső intézmények segítségével teszteljük többek között, hogy a szövetek káros anyagoktól mentesek legyenek, a gyártás fenntarthatóságát és az organikus gyapotra vonatkozó előírások betartását. Rendelje meg most az új hálóruháját! Kínálatunkban kedvező árfekvésű férfi pizsamákat talál, amelyek esetében az ár csökken, de a minőség soha!
Egy pizsamát viselő fiatal férfi egy világoskék lepedőn háton alszik és félig be van betakarva.