néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Férfi pizsama vagy hálóruha? Az apró különbség

Egy férfi pizsama vásárlásakor felmerülhet a kérdés, hogy vajon miben különbözik a hálóruhától – főleg, hogy ez a két kifejezés könnyen felcserélhető. Az egyetlen különbség, hogy a pizsamáknál gyakrabban fordul elő a gombos változat. A legtöbb hálóruházaton általában nincs passzrész a bokánál és a kéznél. A férfi pizsamának nagyjából úgy kell illeszkednie a testéhez, mint egy kényelmes, lezser öltönynek.
Egy fehér pólót viselő fiatal férfi még mindig félig egy fehér takaró alatt fekszik és boldogan nyújtózkodik az ágyban.

Rövid vagy egyrészes: az évszakhoz passzoló fazon

A hosszú pizsamák általában szorosabb szabásúak, mint a hálóruhák és gyakran rendelkeznek a bokánál és kéznél egy passzrésszel. A gombok leginkább a nyakrésznél fordulnak elő. Mindkét éjszakai viselet rövid változatban is kapható, rövid nadrággal és rövid felsővel. Természetesen Ön is összeállíthatja a pizsamáját, például egy boxeralsóból és pamutból készült pólóból – ez nyáron kitűnő alternatíva lehet. A hideg téli éjszakákon pedig sok férfi a meleg frottír pizsamát tartja a legkényelmesebb és legjobb választásnak, melyek nemcsak kétrészes-, hanem egyrészes pizsamaként is kaphatók.
Egy pizsamát viselő fiatal férfi egy csésze kávét tart, a kanapén ül és újságot olvas.

A férfi pizsama nem csak az alváshoz elengedhetetlen

A dizájntól és szabástól függően otthoni viseletnek is tökéletes. Egy finom selyemből készült luxus férfi pizsama köntössel kombinálva rendkívül igényes otthoni szett, amelyben nyugodtan kimehet az ajtaja elé, hogy kivegye a vasárnapi újságot a postaládájából, egy kényelmes flanel- vagy frottír pizsamában pedig az esti tévézés még kellemesebb. Ezek a rugalmas szövetek a kényelmet tekintve verhetetlenek, melegek és tartósak is.

Melyik a legjobb anyag a kényelmes éjszakákhoz?

A férfi téli pizsamáknak melegnek kell lenniük, de nem szabad, hogy könnyedén megizzadjon bennük. A frottír, a flanel és a gyapjú puha felületének köszönhetően egyaránt meleg és légáteresztő – tökéletes tulajdonságok egy kényelmes pizsamához. A meleg nyári napokon egy jersey-ből készült rövidnadrág a legjobb választás. Az allergiára hajlamos férfiak ökológiai pamutból készült organikus pizsamát is választhatnak. Ha imádja a könnyed szövet hűsítő érzését a bőrén, akkor lepje meg magát egy luxus selyem hálóruhával.

Ezeket a részleteket érdemes szem előtt tartania

Az anyag és a szabás mellett ezek az apró részletek is hozzájárulnak, hogy a férfi pizsamák kényelmesek legyenek. Egy madzaggal ellátott rugalmas derékpánttal könnyen a saját testéhez igazítja, így az nem lesz túl szoros vagy épp túl bő. A melső zsebben vagy a nadrág oldalsó zsebeiben kényelmesen tarthatja a zsebkendőit vagy az olvasószemüvegét. Ha a szűkebb szabású ruhadarabokat szereti, elsősorban a gombokkal ellátott felsőket ajánljuk a figyelmébe. Emellett természetesen a dizájn is nagy szerepet játszik abban, hogy jól érezze magát a bőrében. Igényes csíkos, kockás vagy teljes egészében mintás típusok közül válogathat.
Egy fiatal férfi passzrészekkel és a nyakrészen gombokkal ellátott pizsamában ül az ágyán és telefonálás közben a tabletjét nézi.

A Tchibo férfi pizsamákban nyugodtan hajthatja álomra a fejét

A Tchibonál a legmagasabb minőségi előírásokat alkalmazzuk a férfi pizsamák esetében is. Az ezzel kapcsolatos minőségi ígéretünket a TCM minőség-tanúsítvánnyal teljesítjük. A „Tchibo Certified Merchandise” jelölést csak azok a termékek kapják meg, amelyek megfelelnek az anyagokkal és az előállítással kapcsolatos szigorú előírásoknak. Külső intézmények segítségével teszteljük többek között, hogy a szövetek káros anyagoktól mentesek legyenek, a gyártás fenntarthatóságát és az organikus gyapotra vonatkozó előírások betartását. Rendelje meg most az új hálóruháját! Kínálatunkban kedvező árfekvésű férfi pizsamákat talál, amelyek esetében az ár csökken, de a minőség soha!
Egy pizsamát viselő fiatal férfi egy világoskék lepedőn háton alszik és félig be van betakarva.