Függönyök - szebb árnyékolok az összes ablakhoz

A függönyök, és a függönyhálók hangulatosabbá, és otthonosabbá teszik a helyiséget. A díszítő jellegük mellett praktikusak is, mivel kiterjedt védelmi funkcióval rendelkeznek. A napsütéses napokon árnyékot nyújtanak, télen pedig elfogják a kívülről érkező hideget. Ezenfelül zajvédőként is funkcionálnak, mivel így kevesebb utcai zaj hatol be. A megfelelő függönyök mellett a szomszédok kíváncsi pillantásai már a múlté. A Tchibo az Ön számára számos modellt kínál.

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Átlátszó függönyök, nem átlátszó függönyhálók

Akkor amikor új berendezést vásárol, akkor általában a függöny megválasztása lesz az utolsó lépés. Csak akkor jön el az ablakok díszítésének az ideje, ha a falakat már kifestették, és a bútorok is a helyükre kerültek. Mindennek az a nagy előnye, hogy az egyes helyiségekhez optimálisan alkalmazhatja. Először azt is el kell döntenie, hogy függönyt, vagy függönyhálót szeretne-e. A függöny általában fehér, vagy krém színű, átlátszó vagy félig átlátszó, azaz áttetsző anyagból készül. A függöny esetén szinte végtelen mennyiségű szín, és kialakítási lehetőség közül választhatunk. Sokan a nappaliba, és az étkezőbe is függönyt, és függönyhálót tesztnek fel.
Ablak díszítés: Egy modern nappali, amelyben nagy ablakok vannak, amelyek a sarkon is túlnyúlnak - az ablakokon padlóig érő, fehér, áttetsző függöny lóg

Hogyan találhatja meg a megfelelő függönyt, és árnyékolót

A függönyöket árnyékolókként is ismerik. Az ablakpárkányig nyúlót fél hosszúnak, míg a földig érőt hosszú árnyékolónak hívják. Ez utóbbinál is van egy lényeges különbség. Az úgy nevezett „felakasztott függönyök” alja érinti a padlót. Mindez elegánsan mutat magas ablakok, és magas belmagasságú szobák esetén. A „csipkézett” aljú függönyök még elegánsabban mutatnak. Ebben az esetben a függönyök egy kicsit hosszabbra vannak szabva, ami egy kis anyagtöbbletet hoz létre a padló - nem átlátszó függönyök, függönyhálók esetén különösen elegánsan mutat. Akik szeretik a praktikus dolgokat, és esetleg háziállataik is vannak, azok jobb ha a „lebegő függönyöket” választják. Ezek is kellően hosszúak, viszont körülbelül két centiméterrel magasabban végződnek a padlózat szintjéhez képest.
Nagyszerű pihenés jó árnyékolóval: Egy nő ül az ágya szélén, nyújtózkodik, és az ablak fele néz, amelyen vastag függönyök vannak - résen át pedig besüt a napfény.

Melyik függöny melyik szobához illik?

Nem minden szobába illik az összes fajta függöny. Míg a nappaliban a légiesen könnyed átlátszó, és világos függöny a nyerő, addig a hálószobába lévő függönynek nem átlátszónak kell lennie, ezzel is csökkentve az éjszaki nyugalom megzavarását. A padlóig érő modellek mindkét szobában jól mutatnak. A konyhában és a fürdőszobában azonban a hosszú árnyékolok egyáltalán nem praktikusak. Itt egyértelműen a tüllfüggönyök a jó választások, mivel azok nem átlátszóak, ugyanakkor mégis átengedik a fényt. A gyerekszobába is kerülni kell a hosszú függönyöket, mivel játék közben azok botlás veszélyt okozhatnak. Ide egy félhosszú, színes függöny jelenti a tökéletes megoldást. A Tchibonál alacsony áron fog tudni kész függönyöket találni.

Függönyrudak a klasszikus felfüggesztéshez

A függönyei felfüggesztésének számos módja van. A klasszikus módszer a függönyrúd használata. Erre az árnyékolok, és a függönyök karikákkal, vagy fűzőlyukakkal kerülnek felerősítésre. Ezek már alapvetően be vannak építve a függönybe, tehát csak keresztül kell tolni rajtuk a rudat, és már kész is. Az ilyen függönytartók előnyei: Számos hosszúságban, és kivitelben kapható. Csak Önön múlik, hogy olyan színű függönyrudat választ-e, amely gyakorlatilag beleolvad a falba - vagy pedig szeretné, ha feltűnő lenne, és szeretné, ha a rúd a díszítés részévé válna. Az elegánsan berendezett lakásokokban a réz színű, mintás tartók nagyon szépek, amelyek egyben a lakás kiegészítői is.

Alternatív függönytartó megoldások

Ha szereti a modern függönyöket, akkor a kifinomult kötélrendszerek igazán jó választások lehetnek. Ebben az esetben erős acélkábelt szerelnek a falra, vagy a szoba mennyezetére, és erre akasztják fel a függönyt. Az ilyen kötélrendszer különösen a kis ablakokhoz ideális. Ha az ablak elülső része a szélesebb, akkor középső tartórudat kell használnia, ezzel elkerülve a függöny megereszkedését. De használhat akár függönysínt is, amelyhez árnyékolók, függönyök, és árnyékoló tekercsek kerülnek hozzárögzítésre. A függönytartó rudakkal ellátott tüllfüggönyök közvetlenül rögzíthetőek az ablakkerethez. A Tchibonál egész egyszerűen, online megvásárolhatja az Önnek megfelelő függönyöket
A függönyök megfelelő felakasztása: Egy fiatal pár épp egy szürke színű függönyt tesz fel a nappaliban - a nő a létrán áll, a fiatalember pedig rögzíti őket.

Pecsét, amelyben megbízhat

Azt szeretnénk, ha sokáig tudná a függönyeit, és a függönyhálóit használni. Erre szolgál a TCM minőségi pecsétünk, amely a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi. Gondosan figyelünk az anyagok, és a beszállítóink kiválasztására, valamint az összes termékünk megfelelő legyártására. A „GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) címke az organikus pamutból készült lakástextiljeinken szerepel - ami az ökológiai gazdálkodást, és a fenntarthatóságot jelképezi.
Egy kisfiú érdeklődve néz ki az ablakon, a színes függönyök között.