A gardróbbútorokkal rend teremthető a folyosón

Végső soron az összes vendég a folyosón keresztül fog bemenni a lakásába, és kimenni onnan. És Ön is naponta akár többször át fog ott haladni. Mindez elég ok arra, hogy kellemes gardróbbútorokkal kerüljön berendezésre. Ezek egyrészt biztosítják a rendet, másrészt pedig olyanok mint egy névjegykártya az Ön személyes berendezési stílusát tükrözik. Az, hogy a folyosóján milyen bútort helyez el, a rendelkezésre álló helytől is függ. A Tchibo az előszoba bútorok széles választékát kínálja, úgyhogy nyugodtan körbenézhet!
Akciós ár 29 995 Ft Quickshop
Akciós ár 42 995 Ft Quickshop
Akciós ár 59 995 Ft Quickshop
Akciós ár 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 119 995 Ft 59 995 Ft Quickshop
Tárolási lehetőség a ruhatartó rúdon és az oldalsó rudakon
Akciós ár 49 995 Ft Quickshop
Akciós ár 16 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
1

Folyosó bútorok - egyedi és praktikus

A lakásához tartozó bejárat alapján fognak a látogatói első benyomást szerezni Önről, az életmódjáról, és az egyéni berendezési stílusáról. Éppen ezért kell otthonos légkört varázsolnia a folyosón, még akkor is ha az nem egy klasszikus társalgó. A szép gardrób bútorok nem csak hogy figyelem felkeltőek, de nagyon praktikusak is egyben. A ruhákat, a cipőket, és további egyéb más mindennapi darabot el lehet tárolni a komódokban, a polcokon, és az oldalsó szekrényekben. A ruhafogasok is segítik a rend megőrzését. A folyosón elhelyezett fotelbe ülve könnyen fel-, és le fogja tudni venni a cipőjét. A tükör szintén sokak számára elengedhetetlen kellék - amely lehet különálló, vagy a szekrénybe épített, a helytől, és stílustól függően.
A lakás bejáratánál van egy fogas, mint gardróbbútor, amelyre kabátok vannak felakasztva, mellette van két szék, és egy kis szekrény.

A gardrób - a szokásos bútorok a bejárati résznél

Egy az előszoba bútorok alatt gardrób nélkülözhetetlen. Ez minden háztartásban a szokásos bútorzat részét képezi. A felakasztható kabáttartó igazi klasszikusnak számít. Az egyszerűsített változat egy egyszerű gardróbsínt tartalmaz - a gardrób panel pedig több tárhelyet kínál. A falhoz kerül felrögzítésre, több akasztó és egy kalappolc is van rajta. A panel jól illeszkedik bármely folyosóra, amely akkor is ideális megoldást jelent, ha kevés a hely. Praktikus, és egyben dekoratív megoldás lehet a gardróbfa, amelynek „ágain” el fog férni az összes családtag, de még a vendégek kabátja is. A Tchibo a gardróbbútorok széles választékát kínálja.
A folyosón egy fehér gardróbbútor van az ablak mellett.

Gardróbbútor kisméretű folyosókra

Ha a folyosója kicsi, és keskeny, akkor sem kell nélkülöznie a gardróbbútorokat. A ruhák, és a cipők praktikus tárolására használjon mennyezetig érő szekrényeket. A cipőkhöz a billenő szekrények tökéletes megoldást jelentenek. A különálló fali fogasok, vagy tartók kevesebb helyet foglalnak el, mint egy gardróbfa. Egy tipp: A tükörrel vizuálisan megnövelheti a szélességet. A fényezett ajtós gardróbszekrények pedig még egy kis folyosón is nagyobbnak látszanak. A fehér színű bútor vagy falak szintén megfelelőek. Egy világos színű padlóburkolóval ellátott hosszú folyosó jól fog mutatni.

A folyosó-gardrób-szett egységes megjelenést kölcsönöz.

Ha a folyosón elegendő hely van, akkor a folyosó-gardrób-szett egy igazán jó választás lehet. Az ehhez tartozó bútorok a hozzáillő megjelenésnek köszönhetően jól össze vannak hangolva. A gardrób szetthez gyakran tartozik polc, oldalsó tartó, gardrób panel, és cipős szekrény. Sok esetben a tükör is praktikus összeállítás részét képezi. Az, hogy végül melyik gardrób bútort választja ki, az nagyban függ a folyosó méretétől. Lehet olyan eset is, hogy csak egy kisméretű ruhásszekrény, vagy csak egy komód fér oda be. Persze ezek is nagy tárhelyet biztosítanak. Most online meg fogja tudni rendelni a Tchibotól a folyosói gardróbjait.

Különféle kivitelű gardróbbútorok

Különböző stílusú folyosói bútorokat lehet megvásárolni. Ha fehér színt használ, akkor soha sem fog tévedni - mivel az egy semleges és időtálló szín, amely könnyen kombinálható más színes bútorelemekkel. Ugyanez vonatkozik a fekete, vagy a szürke színekre - elegánsak, és mindenhova jól illeszkednek. A vidéki stílusú gardróbbútorok viszont nagyon hangulatosak, és rusztikus stílust árasztanak. Egy hagyományos cipőpaddal kombinálva különösen hívogatón néz ki. Kisméretű folyosókon tökéletes lehet a fémből készült minimalista, vagy ipari forma tervezésű kialakítás. Annak érdekében, hogy az összbenyomás ne legyen túl hűvös, dekoratív elemekkel, mint például szőnyegekkel vagy közvetett megvilágítással kellemes egyensúly teremthető.
Hangulatos gardróbbútor: Az egyik folyosón a fa pad felett egy felrögzített létra szolgál a kabátok felakasztására.

A minőség pecsétje

Az összes Tchibo termék egy azon közös vonással rendelkezik: jó minőségűek. Ezt jelzi a TCM-pecsét is, amelyek a gardrób bútorain is megtalálhatóak. A TMC rövidítés mögött egy minőségi ígéret áll, tehát a TCM a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti. A célunk az, hogy elégedett legyen a termékünkkel, és hogy sokáig fogja tudni azt használni. Mindezt a folyamatos minőség-ellenőrzéssel biztosítjuk az alapanyagok beszerzésétől egészen az értékesítésig.
Egy férfi érkezik a házhoz, és éppen a bejárati ajtón keresztül lép be a házba.