Baba harisnyanadrágok kis izgő-mozgóknak

Aki ismeri a babákat, az pontosan tudja: a kicsik (szinte) soha nem állnak le. Függetlenül attól, hogy a hátukon fekszenek, másznak vagy az első lépéseket teszik – a kis lábacskák folyamatosan mozognak. És ez így is van jól! A baba harisnyanadrág a lehető legjobb módon támogatja a kis világfelfedezőket, mivel rengeteg mozgásszabadságot biztosít, ugyanakkor véd a hideg ellen. A Tchibo a kisfiú és kislány babaharisnyák széles választékát kínálja.
3 kisgyerek harisnyanadrág szettben, állatos
4 995Ft
 
Elérhető:
 
3 kisgyermek harisnyanadrág szettben, fenyőfa
3 995Ft
 
Elérhető:
 
5 kislány harisnyanadrág szettben, kék
5 kislány harisnyanadrág szettben, rózsaszín
6 495Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Nemsokára újra elérhető
3 kislány harisnyanadrág szettben, színes
3 kisgyerek harisnyanadrág szettben, színes
4 495Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
Sajnos már elfogyott
-5 %
2 kisgyerek termoleggings szettben, szürke/bézs
3 995Ft
3 795Ft
 
Elérhető:
 
2 kislány termo harisnya szettben, színes
4 495Ft
 
Elérhető:
 

Nagyfokú kényelem minden tevékenység során

Csemetéje harisnyanadrágjának magas elvárásoknak kell megfelelnie. A praktikus nadrágok ne csússzanak le vagy dörzsöljenek, de biztosítsák gyermeke számára a lehető legjobb kényelmet. A Tchibo kényelmes, rugalmas derékrésszel ellátott baba harisnyanadrágokat kínál. A derékrésznek köszönhetően nem vág be, és a nadrág a helyén marad. A megerősített orr- és sarokrész jobb illeszkedést biztosít és helyettesíti a babazoknit.
Réteges öltözködés elve: a harisnyanadrágok tökéletes védelmet nyújtanak a szél és a hideg ellen.

Termo harisnyanadrág babáknak a hideg napokra

A baba harisnyanadrág a tökéletes ruha alatti viselet gyermeke számára a szabadban. Gyermeke nadrágja vagy rugdalózója alá egyszerűen húzzon egy testre simuló harisnyanadrágot. A plusz ruharéteg megvédi gyermekét a széltől és a hidegtől. Nagyon hideg napokon használjon speciális meleg frottír béléssel ellátott baba termo harisnyanadrágokat. Amikor újra bemegy a lakásba, egyszerűen húzza le gyermekéről a nadrágot, nehogy túl melege legyen.
Az egyszerűtől a feltűnőig: a Tchibo-nál praktikus baba harisnyanadrág szetteket talál.

Praktikus szettek fiúknak és lányoknak

Ruha alatti viseletként a játszótéren, vagy óvodai és otthoni hancúrozáshoz – a szülők nem tudnak betelni a praktikus baba harisnyanadrággal. A Tchibo-nál ezért több darabos baba- és kisgyerek harisnyanadrág szetteket talál. Kínálatunkban egyszerű és egyszínű modelleket kínálunk. De természetesen akadnak játékos és gyerekeknek való mintákkal ellátott darabok is a fiúk és a lányok számára.

Így kell a baba harisnyanadrágot gyorsan felhúzni

A baba harisnyanadrág tökéletesen illik a réteges öltözködéshez. Ez az öltözködés, amikor több réteget viselünk egymás felett, különösen hasznos a néhány hónapos gyermekek számára. Gyűrje fel a harisnyanadrág egyik szárát, bújtassa bele gyermeke lábát, és a harisnya anyagát húzza fel a lábára. Ismételje meg ezt a másik lábnál is. Ezzel a trükkel gyorsan felhúzhatja gyermekére a harisnyanadrágot.

A pamut harisnyanadrág helyes ápolása

Annak érdekében, hogy a Tchibo baba harisnyanadrág minden mozdulatnál elkísérje gyermekét, és kellemes érzetet biztosítson a bőrön, nagy pamuttartalommal rendelkezik. A jó illeszkedésről és a nagyfokú kényelemről pedig az elasztán gondoskodik. A pamut harisnyát normál programon, 40 fokon mossa, és ne tegye szárítóba. Így a gyerek harisnyanadrágok sokáig megőrzik formájukat, és a varrások sem deformálódnak.
A harisnyanadrágot ne tegye szárítógépbe. Így sokáig megőrzi formáját.

A legjobb minőség az emberek és a környezet számára

A Tchibo biopamut baba harisnyanadrágokat kínál. A termékeket a GOTS (Global Organic Textile Standard – Globális Organikus Textil Szabvány) szerint tanúsították, ami azt jelenti, hogy a textiltermék legalább 70 százalékban ökológiai gazdálkodásból származó pamutból áll. Ezen kívül a teljes gyártási láncban ügyelünk a társadalmi előírások betartására. A kellemes érzés érdekében, a mezőtől egészen a polcig.
Magas biopamut tartalmuk miatt a Tchibo baba harisnyanadrágjai a GOTS logóval rendelkeznek.