Akciós ár 79 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 159 995 Ft Quickshop
Akciós ár 139 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 159 995 Ft Quickshop
Akciós ár 69 995 Ft 57 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 89 995 Ft Quickshop
Akciós ár 129 995 Ft 119 995 Ft Quickshop
1

A Sideboardok - egy sokoldalú bútor

Németországban még nem régóta beszélünk " sideboardok " -ról. Amikor ez a sokoldalú bútordarab néhány éve felbukkant, átvettük a fogalmat az angolból. Hogy világosabb legyen: a sideboardok és a komód közötti különbség relatív, de van. Míg a sideboardok kizárólag fiókokat tartalmaznak, a sideboardok különböző típusú fiókokat kombinál. A magas szekrényekkel ellentétben mindig szélesebbek, mint magasak, így nemcsak tárolóhelyet, hanem sok elhelyezési felületet is biztosítanak. Tájékozódjon a Tchibo-nál és találja meg az új sideboardjátkomodok.

Sokoldalúan alkalmazható sideboardok

A különböző fiókok és a széles elhelyezési felület miatt a sideboardok igazodik a legkülönbözőbb igényekhez. Úgy használhatja, mint egy hagyományos komódot, és a hálószobájában tárolhatja ruháit benne. De a konyhában is flexibilisek a sideboardok - legyen az asztal, készletkamra vagy elhelyezési felület. Még a fürdőszobában is könnyen talál helyet egy sideboard és segít rendben tartani a törülközőket és a kozmetikumokat.

Az űrcsoda a rugalmasság miatt

Az eltérő fiók típusok miatt a sideboardok képes fogadni a legkülönbözőbb tárgyakat - a ruháktól az edényeken át a könyvekig. Más bútorokhoz képest a sideboardok tehát rendkívül rugalmas tárolóhelyet kínálnak. Ha új szekrényt keres és kevés hely áll rendelkezésére az otthonában, akkor egy sideboardok lehet a megoldás. És a legjobb: a sideboardok jóval visszafogottabbak, mint a masszív szekrények és így hozzájárulnak a jó közérzethez.

A Highboard: egy praktikus és szép változat

Az oldalszekrények általában 1,5 és 2 méter szélesek. Magasságuk általában alig van 1 méter. Ha valakinek ez túl alacsony, akkor az oldalszekrény következő rokona pontosan megfelel neki: a Highboard, ami 1 és 1,5 méter magas. Ezt a bútort is rendkívül sokféleképpen használhatja, például a konyhában és az étkezőben. Ott egy Highboard mellett a tárolóhelye mellett még jó darab munkaterületet is biztosít. A Tchibo-n találhatóak minőségi kivitelben Side- és Highboard-ok is.

Sideboardok: a bútorok ápolása könnyen

Az oldalszekrényekkel, mint a legtöbb bútorral, az a helyzet, hogy minőségibb a termék, annál fontosabb a rendszeres ápolás. A masszív fa vagy fa furnér modelleknek minél szárazabbaknak kell maradniuk, hogy ne alakuljanak ki repedések. Időről időre bekenheti őket természetes ápolóolajjal, de ne többször, mint három-négy alkalommal évente. Az oldalszekrények presszpanból vagy műanyagból jóval kevésbé igényelnek ápolást. Itt elegendő időről időre megtisztítani a felületeket nedves ruhával és hagyományos tisztítószerekkel.

A TCM-pecsét a minőségi igényünk jelképe

A Tchibo sidebordok egy hosszú élettartamú bútordarab, amelyen sokáig élvezheti. Ennek érdekében van a TCM-pecsét. A rövidítés "Tchibo Certified Merchandise" -et jelent. Mint minden Tchibo termék, bútoraink is rendelkeznek ezzel a három betűvel. Garantálják a gyártás minden lépésében alkalmazott szigorú minőségi szabványaink betartását