Konyhák és konyhai tartozékok minden háztartás számára

A konyha egy multifunkcionális tér, ahol az emberek nem csak főznek, hanem ott is élnek. Különösen akkor, ha nagy a tér, a konyha a lakás középpontjává válik. Itt ül le a család enni és beszéli meg a fontos dolgokat. Egy konyha még egyedülállóként is elengedhetetlen. Néhány trükkel több tárhelyet és hangulatos légkört teremthet. A Tchibo-konyha már várja Önt.

Konyhabútorok, étkező bútorok

Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Tökéletes kávé otthon – ilyen egyszerűen!
Akciós ár 41 995 Ft Quickshop
Tökéletes kávé otthon – ilyen egyszerűen!
Akciós ár 41 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Duplafalú, különösen hőálló
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Fényesre polírozott nemesacél kanál 4 db-os készletben
Akciós ár 2 195 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Elemes tejhabosító a tej egyszerű felhabosításához
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
1 ...

A megfelelő konyha mindenkinek

A konyha berendezésekor, az első kérdés az, hogy mekkora hely áll rendelkezésre. Amíg egy kisebb konyha a méretéből adódóan csak az ételkészítésre alkalmas, egy tágasabb konyha helyet ad egy nagyobb étkezőasztalnak is az egész család számára. A kis helyiségekben gyakran csak egy egyszerű konyhasarok fér el, míg a nagyobbakban van hely egy L- vagy U-alakú beépített konyha kialakítására. Ha egy-egy bútordarabot vagy kiegészítőket keresi, a Tchibo a lehetőségek széles tárházát kínálja. Legyen szó vidéki stílusról vagy modern egyenes vonalakról – gyűjtsön ötleteket a konyhával kapcsolatban és vásároljon kedvező áron.

A kis konyha: hozzon létre tárhelyeket és használjon világos színeket

Egyre több manapság az egyedülálló háztartás. Ezek a lakások kis konyhával rendelkeznek, gyakran a nappaliba van egy konyhasarok beépítve. Ekkor a legjobb választás a minikonyha vagy az úgynevezett egyszemélyes konyha. Kicsik és kompaktak, optimálisan beleillenek a szűkös terekbe, de mégis rendelkeznek a legfontosabb háztartási eszközökkel. Azonban nem kínálnak sok tárhelyet. Fali szekrényekkel, keskeny magas polcokkal és sarokpolcokkal több helyet hozhat létre. Ha nem akar lemondani az ülőhelyről a konyhájában, ideális választás lehet egy bárszék vagy egy konyhai szék. A színválasztásnál érdemes a sötét bútorokat és falakat kerülni, mert ezek tovább szűkítik a teret.

A nagy konyha – főzés és étkezés az egész családdal

A Tchibo a nagy háztartások számára is megfelelő konyhai megoldásokat kínál. Egy családi konyha gyakran a lakás központi helyisége. Épp ezért elég helyet kell nyújtson a közös főzéshez és az ételek elkészítéséhez – ebből kifolyólag szükség van egy nagy munkalapra és egy nagy tűzhelyre. Minél többen élnek a háztartásban, annál több helyre van szükség az edényekhez és a konyhai eszközökhöz. Ezenkívül ajánlatos kialakítani egy hangulatos étkezőterületet egy nagy asztallal, ahol az egész család összeülhet. A földes falszínek kellemes hangulatot teremtenek, a világoszöld vagy sárga pedig frissességet kölcsönöz a helyiségnek. A Tchibonál konyhabútorok és a hozzájuk illő dekorációk – például gyümölcstálak vagy terítők – nagy választékát találja.

Melyik konyhai készülék nélkülözhetetlen?

A konyha berendezése után ideje kiválasztani a konyhai készülékeket, Az, hogy melyiket favorizálja, teljesen a saját szokásaitól függ. Ha sok kávét iszik, akkor érdemes például egy teljesen automatikus kávéfőzőt beszereznie egy egyszerű kávéfőző helyett. Egy tejhabosítóval finom cappucinót vagy lattét készíthet. Sokak számára elengedhetetlen a kenyérpirító, mivel reggelente nincs mindig idő friss zsemlét venni a pékségből. Az egészségtudatos embereknek pedig érdemes turmixgépet vásárolniuk, amellyel pillanatok alatt finom gyümölcs- és zöldség smoothie-kat készíthetnek. Bármelyik készüléket részesíti előnyben: a Tchibonál kedvező áron rendelheti meg konyhai kisgépét.

Figyelemmel a részletekre

Hűtőszekrény, mosogató és tűzhely, étkezőasztal és kávéfőző – ezek az alapok. Ahhoz, hogy a konyha igazán hangulatos legyen, egy kicsit többre van szüksége. Most már munkához láthat – figyelve a részletekre. Ilyen finom részletek például a dekoratív törölközőtartók, a mintás edényfogó rongyok és az igényes konyharuhák A szép fűszeres üvegek, dekoratív teásdobozok vagy egy üveg gyümölcstál is egyedivé varázsolhatja a helyiséget, A konyha népszerű díszítő elemei például a hűtőmágnesek vagy a nosztalgikus hatást keltő retro táblák. A képekhez keretet ajánlunk, hogy azok a gőz és a pára miatt ne váljanak csúnyává. Így válik a konyha igazán otthonossá!

A TCM minőség-tanúsítvány – a minőségi ígéretünk

Ha a konyha berendezésében a Tchibo-ra támaszkodik, akkor kiváló minőségű konyhai bútorokra és konyhai eszközökre bízza magát. Ezt mutatja a TCM jelölésünk, amely minden termékünkön megtalálható. A TCM mögött a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezés rejlik. Ez bizonyítékul szolgál arra, hogy a teljes feldolgozási és gyártási folyamatra a legmagasabb minőségi előírások vonatkoznak. Ezt folyamatos ellenőrzésekkel és a beszállítók gondos kiválasztásával érjük el. A folyamat végén pedig maga a termék áll, amelyben sokáig örömét lelheti.