Konyhák és konyhai tartozékok minden háztartás számára

A konyha egy multifunkcionális tér, ahol az emberek nem csak főznek, hanem ott is élnek. Különösen akkor, ha nagy a tér, a konyha a lakás középpontjává válik. Itt ül le a család enni és beszéli meg a fontos dolgokat. Egy konyha még egyedülállóként is elengedhetetlen. Néhány trükkel több tárhelyet és hangulatos légkört teremthet. A Tchibo-konyha már várja Önt.

Konyhabútorok, étkező bútorok

Multifunkciós főzőkanál
3 795Ft
-45 %
Zománcozott sütőforma, fehér, 26,5x7,5x17
5 495Ft
2 995Ft
4 az 1-ben konyhai mindenes
5 495Ft
-50 %
Zöldségrizs készítő
4 995Ft
2 495Ft
-48 %
Evőeszközkészlet, előételhez, 3 darabos
5 795Ft
2 995Ft
Bagett sütőforma, perforált felülettel
6 495Ft
Rácsos tésztavágó
3 495Ft
Burgonyapároló tasak, mikrohullámú sütőhöz
2 995Ft
-6 %
2 beakasztható konyharuha tartó
4 295Ft
3 995Ft
Multifunkciós főzővilla
3 795Ft
-16 %
Kerámia sütőbabok
4 795Ft
3 995Ft
  • Porcelán filteres kávéfőző
  • Porcelán filteres kávéskanna, sárga
  • Porcelán filteres kávéfőző, rózsaszín
Porcelán kanna rozsdamentes acélból készült tartós filterrel
9 995Ft
6 996Ft
Gyorsnézet
-30 %
Porcelán filteres kávéskanna, sárga
Porcelán filteres kávéfőző, rózsaszín
Porcelán filteres kávéfőző
Kiváló minőségű kerámia kanna rozsdamentes acélból készült tartós filterrelPorcelán kanna rozsdamentes acélból készült tartós filterrelPorcelán kanna rozsdamentes acélból készült tartós filterrel
12 995Ft
9 995Ft
9 995Ft
6 996Ft
Sajnos már elfogyottSajnos már elfogyott
3 gyerek uzsonnásdoboz, felhős
3 495Ft
Finomreszelő
Durvareszelő
3 995Ft
3 995Ft
-22 %
Mini fóliahegesztő készülék, akkus
8 995Ft
6 995Ft
Kulacs, kék, 500ml
3 995Ft
  • Elemes tejhabosító, piros
  • Elemes tejhabosító
Elemes tejhabosító a tej egyszerű felhabosításához
2 995Ft
Gyorsnézet
Elemes tejhabosító, piros
Elemes tejhabosító
Elemes tejhabosító a tej egyszerű felhabosításáhozA krémes tejhab egyszerű elkészítéséhez
2 995Ft
2 995Ft
2 szilikon müzliszelet sütőforma
3 995Ft
Nicer Dicer Quick, multifunkcionális szeletelő
7 995Ft
-28 %
Keksznyomda készlet, betűkkel
3 795Ft
2 695Ft
2 Caffè Crema pohár szettben
2 Eszpresszós pohár szettben
2 Latte Macchiato pohár szettben
Duplafalú, különösen hőállóDuplafalú poharak - Hosszabb ideig tartja melegen az italtDupla falú pohár
4 495Ft
3 995Ft
5 495Ft
Kőagyag fermentáló edény, 10l
29 995Ft
2 Caffè Crema pohár szettben
2 Eszpresszós pohár szettben
2 Latte Macchiato pohár szettben
Duplafalú, különösen hőállóDuplafalú poharak - Hosszabb ideig tartja melegen az italtDupla falú pohár
4 495Ft
3 995Ft
5 495Ft
Üveg- és palacknyitó
2 795Ft
Asztali futó, mintás, terrakotta, 40x180 cm
4 295Ft
Fűszertartó kosár, fém, fekete
3 995Ft
Multifunkciós tésztavágó
3 995Ft
1 ...

A megfelelő konyha mindenkinek

A konyha berendezésekor, az első kérdés az, hogy mekkora hely áll rendelkezésre. Amíg egy kisebb konyha a méretéből adódóan csak az ételkészítésre alkalmas, egy tágasabb konyha helyet ad egy nagyobb étkezőasztalnak is az egész család számára. A kis helyiségekben gyakran csak egy egyszerű konyhasarok fér el, míg a nagyobbakban van hely egy L- vagy U-alakú beépített konyha kialakítására. Ha egy-egy bútordarabot vagy kiegészítőket keresi, a Tchibo a lehetőségek széles tárházát kínálja. Legyen szó vidéki stílusról vagy modern egyenes vonalakról – gyűjtsön ötleteket a konyhával kapcsolatban és vásároljon kedvező áron.

A kis konyha: hozzon létre tárhelyeket és használjon világos színeket

Egyre több manapság az egyedülálló háztartás. Ezek a lakások kis konyhával rendelkeznek, gyakran a nappaliba van egy konyhasarok beépítve. Ekkor a legjobb választás a minikonyha vagy az úgynevezett egyszemélyes konyha. Kicsik és kompaktak, optimálisan beleillenek a szűkös terekbe, de mégis rendelkeznek a legfontosabb háztartási eszközökkel. Azonban nem kínálnak sok tárhelyet. Fali szekrényekkel, keskeny magas polcokkal és sarokpolcokkal több helyet hozhat létre. Ha nem akar lemondani az ülőhelyről a konyhájában, ideális választás lehet egy bárszék vagy egy konyhai szék. A színválasztásnál érdemes a sötét bútorokat és falakat kerülni, mert ezek tovább szűkítik a teret.

A nagy konyha – főzés és étkezés az egész családdal

A Tchibo a nagy háztartások számára is megfelelő konyhai megoldásokat kínál. Egy családi konyha gyakran a lakás központi helyisége. Épp ezért elég helyet kell nyújtson a közös főzéshez és az ételek elkészítéséhez – ebből kifolyólag szükség van egy nagy munkalapra és egy nagy tűzhelyre. Minél többen élnek a háztartásban, annál több helyre van szükség az edényekhez és a konyhai eszközökhöz. Ezenkívül ajánlatos kialakítani egy hangulatos étkezőterületet egy nagy asztallal, ahol az egész család összeülhet. A földes falszínek kellemes hangulatot teremtenek, a világoszöld vagy sárga pedig frissességet kölcsönöz a helyiségnek. A Tchibonál konyhabútorok és a hozzájuk illő dekorációk – például gyümölcstálak vagy terítők – nagy választékát találja.

Melyik konyhai készülék nélkülözhetetlen?

A konyha berendezése után ideje kiválasztani a konyhai készülékeket, Az, hogy melyiket favorizálja, teljesen a saját szokásaitól függ. Ha sok kávét iszik, akkor érdemes például egy teljesen automatikus kávéfőzőt beszereznie egy egyszerű kávéfőző helyett. Egy tejhabosítóval finom cappucinót vagy lattét készíthet. Sokak számára elengedhetetlen a kenyérpirító, mivel reggelente nincs mindig idő friss zsemlét venni a pékségből. Az egészségtudatos embereknek pedig érdemes turmixgépet vásárolniuk, amellyel pillanatok alatt finom gyümölcs- és zöldség smoothie-kat készíthetnek. Bármelyik készüléket részesíti előnyben: a Tchibonál kedvező áron rendelheti meg konyhai kisgépét.

Figyelemmel a részletekre

Hűtőszekrény, mosogató és tűzhely, étkezőasztal és kávéfőző – ezek az alapok. Ahhoz, hogy a konyha igazán hangulatos legyen, egy kicsit többre van szüksége. Most már munkához láthat – figyelve a részletekre. Ilyen finom részletek például a dekoratív törölközőtartók, a mintás edényfogó rongyok és az igényes konyharuhák A szép fűszeres üvegek, dekoratív teásdobozok vagy egy üveg gyümölcstál is egyedivé varázsolhatja a helyiséget, A konyha népszerű díszítő elemei például a hűtőmágnesek vagy a nosztalgikus hatást keltő retro táblák. A képekhez keretet ajánlunk, hogy azok a gőz és a pára miatt ne váljanak csúnyává. Így válik a konyha igazán otthonossá!

A TCM minőség-tanúsítvány – a minőségi ígéretünk

Ha a konyha berendezésében a Tchibo-ra támaszkodik, akkor kiváló minőségű konyhai bútorokra és konyhai eszközökre bízza magát. Ezt mutatja a TCM jelölésünk, amely minden termékünkön megtalálható. A TCM mögött a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezés rejlik. Ez bizonyítékul szolgál arra, hogy a teljes feldolgozási és gyártási folyamatra a legmagasabb minőségi előírások vonatkoznak. Ezt folyamatos ellenőrzésekkel és a beszállítók gondos kiválasztásával érjük el. A folyamat végén pedig maga a termék áll, amelyben sokáig örömét lelheti.