Konyhai készülékek - A mindennapok praktikus segítője

Minden háztartásban megtalálhatóak: Konyhai készülékek. Az általános megnevezés mögött különféle típusú, és méretű praktikus segédeszközök állnak. Manapság már a reggeli is alig telhet el tea főzéshez használatos vízforraló, kávéfőző, vagy kenyérpirító használata nélkül. És mi lehet annál jobb, mint ebéd után a mindennel felszerelt konyhába a piszkos tányérokat egyszerűen betenni a mosogatógépbe? A Tchibonál online mindenféle konyhai eszközt meg fog találni - nézze meg a kínálatunkat, és a fontos vásárlási tippeket is olvassa el.

Raclette grillsütők & kiegészítők

 
Sajnos már elfogyott
  • Kétszemélyes raclette
11 995Ft
6 495Ft
-22 %
Mini fóliahegesztő készülék, akkus
8 995Ft
6 995Ft
Digitális kanálmérleg, 0,5-300 gr
5 995Ft
-16 %
Bambusz vágódeszka, digitális mérleggel
17 995Ft
14 995Ft
-21 %
Elektromos zöldségspirálozó
27 995Ft
21 995Ft
  • Elektromos hattyúnyakú vízforraló
Az ideális hőmérséklet tetszés szerint, de gyárilag beállított érték alapján is kiválasztható, és az elkészítés teljes időtartama alatt állandó szinten tartható.
27 995Ft
Gyorsnézet
Elektromos hattyúnyakú vízforraló
Az ideális hőmérséklet tetszés szerint, de gyárilag beállított érték alapján is kiválasztható, és az elkészítés teljes időtartama alatt állandó szinten tartható.
27 995Ft
Trebs forró levegős olajsütő, 2,7L
54 995Ft
néhány darab kapható
-13 %
Elektromos öngyújtó, USB
7 495Ft
6 495Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-25 %
Elektromos öngyújtó, USB
5 995Ft
4 495Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Bambusz vágódeszka, digitális mérleggel
14 995Ft
néhány darab kapható

Kis konyhai kisegítők mindenkorra

A főzés és a sütés nem csak ételkészítést jelent. A sok ínyenc számára ez egyfajta életstílus is egyben. A munka igazán örömet jelent a megfelelő konyhai kiegészítőkkel: A kézi keverő, vagy a konyhai robotgép segítségével a tészta gyúrás gyerekjáték, az elektromos vágógépek, keverők, konzervnyitók is sok feladat elvégzését teszik könnyebbé. Az hogy melyik konyhai készülék, és konyhai segédeszköz válik hasznossá egy háztartásban, az nagyban függ a főzési és az étkezési szokásainktól: ami egyesek számára szükséges eszköz, az mások számára esetleg feleslegesnek tűnhet.
Hasznos konyhai készülékek: Konyhai munkalap, amelyen vízforraló, kenyérpirító, evőeszközök, egy pohár, egy dugóhúzó és egy konzervnyitó van.

A konyhai felszerelés alapjai

Még ha az igények eltérőek is, akkor is vannak olyan konyhai eszközök, amelyeket senki sem szeretne nélkülözni. A vízforraló ideális eszközt jelent a víz rövid idő alatt történő felmelegítésére, legyen szó akár tea főzésről, instant leves készítésről, vagy melegvízes palack feltöltéséről. Szinte az összes háztartásban szokott lenni egy kenyérpirító, és egy kézi keverő is. A mikrohullámú sütővel kapcsolatban azonban megoszlanak a vélemények: egyesek nagyon szeretik ezt a praktikus elektromos eszközt, amellyel az étel pillanatok alatt felmelegíthető, mások pedig teljesen elutasítják annak használatát. A konyhai eszközök kialakítása nagyon sokrétű lehet, a Tchibonál viszont ki fogja tudni választani az Ön stílusának megfelelő segítőket.
Használatban lévő konyhai eszközök: Egy nő áll a konyhában, egy turmix gépet fog, amiben zöld színű turmix van - mellette pedig egy tál gyümölcs, és egy vágódeszka, amelyen kés van.

Az igényes dolgokat kedvelő embereknek szóló extrák

Mindig lehet még finomabb. Különösen a konyhai készülékek esetén nem létezik határ. Aki szereti az eszpresszót, az nem elégszik meg egy egyszerű kávéfőzővel, ehelyett egy teljesen automatikusan kávéfőzőt fog választani, amely ideális esetben egy tejhabosítót is fog tartalmazni egy igazi Capuccino elkészítéséhez. Az egészség tudatosan élő emberek finom, vitaminokkal teli turmixokat készítenek maguknak a turmixgépekben, a profi szakács kedvence az elektromos késélező, amely extra éles késpengét biztosít, a gyereke kedvence pedig a waffelsütő. Tehát az összes ínyenc számára vannak olyan fontos konyhai eszközök, amelyek mások számára esetleg kevésbé fontosak.

Nagyméretű konyhai eszközök, amelyek sohasem hiányozhatnak

A nagyméretű konyhai eszközök vagy háztartási gépek nélkül az élet sokkal megterhelőbb lenne. Gondolja csak át, hogy ezek az elektromos készülékek, mint például a mosógépek, a hűtőszekrények, a tűzhely, és a mosogatógép mennyi munkát elvégeznek minden egyes nap. Természetesen ezek a háztartási gépek már nem számítanak új találmányoknak, viszont a fejlesztésük minden bizonnyal folytatódni fog. A régebbi modellekhez képest a modern konyhai eszközöket elsősorban a jobb munkavégzési hatékonyság, az alacsonyabb energiafogyasztás és a csendesebb működés jellemzi. Ez utóbbi fontos tényező az otthonok konyhájában, ahol az ember általában nem csak főzéssel tölti az idejét.

Elektromos készülékek a beépített konyhában - tökéletesen integrálva

A beépített konyhában az elhelyezett mosogató, felső és az alsó szekrények mellett a konyhai készülékek is felszerelésre kerültek. A beépített konyhai készülékeket az jellemzi, hogy például a fedőlap levehető, a készülék pedig beépíthető a munkalap alá, vagy hogy a készülék ajtók a konyhához illő megfelelő fedőajtóval szerelhetőek fel. A tűzhelyek, és a sütők is ilyen módon építhetőek be a munkalapba, vagy a konyha elülső részébe. A Tchibonál teljeskörűen felszerelt konyhai paneleket fog találni, amelyek harmonikusan illeszkednek az otthonába.
Tökéletesen integrált konyhai készülékek: Egy szürkére festett falú konyha, ahol a tűzhely és a sütő be van építve.

Tchibo Tanúsított Áruk: Minőségi tanúsítvány és pecsét

A Tchibo tanúsított áru TCN pecséttel vannak ellátva. Ezt csak azok a termékek kapják meg, amelyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek. Semminemű kompromisszumot sem fogadunk el az anyagok, a nyersanyagok, a részegységek kiválasztása, valamint a gyártás és a feldolgozás terén. Ugyanez vonatkozik a saját részlegeinkre, és beszállítóinkra is. Legyen szó akár konyhai készülékről, vagy egyéb más termékről - mindegyik, amely el van látva TCM-pecséttel, ott nyugodtan megbízhat a Tchibo állandó magas minőségében.
Jó minőségi konyhai készülékek: Egy fiatal anya törökülésben ül a konyha padlóján, a kisfia épp átöleli - a nő egy csokor virágot is tart a kezében.