Konyhai lámpa: Fény a munkavégzéshez és a pihenéshez

Egy dolog biztos: A konyhában semmi sem működik fény nélkül. A jó konyhai lámpának pedig számos követelménynek kell megfelelnie. Akkor amikor éppen főz a barátjával, süt a családjával, vagy akár ha egy pohár bort iszik a párjával: A megfelelő megvilágítás minden esetben nyugodt légkört teremet a konyhában, és a munkavégzést is megkönnyíti. A Tchibonál a különféle helyzetekben is használható, kiváló minőségű lámpák széles választékát találja meg. Legyen szó akár függő-, vagy mennyezeti lámpáról, LED-ről vagy halogénről: A webáruházunkban meg fogja találni amit keres!
-20 %
LED-es lámpa konnektorral
9 995Ft
7 995Ft
2 multifunkciós LED-es lámpa, mozgásérzékelővel
5 295Ft
LED-es éjszakai lámpa, mozgásérzékelő
5 995Ft
Multifunkciós kempinglámpa, akkus
6 995Ft
-15 %
Teleszkópos kempinglámpa, akkus
6 495Ft
5 495Ft
Multifunkcionális LED-es lámpa, mozgásérzékelővel
5 295Ft
-20 %
LED-es asztali lámpa, akkus, fehér
14 995Ft
11 995Ft
LED-es zseblámpa, akkus
6 495Ft
néhány darab kapható
LED-es asztali lámpa, beton talp, akkus
8 995Ft
néhány darab kapható
Állólámpa textilernyővel, fekete
47 995Ft
néhány darab kapható
LED-es mennyezeti lámpa, fehér/arany
17 995Ft
néhány darab kapható
LED-es csillár, 5 ágú
LED-es csillár, 5 ágú
39 995Ft
39 995Ft
Sajnos már elfogyott
Fém fali lámpa, fehér
17 995Ft
-18 %
Fém asztali lámpa, fekete
21 995Ft
17 995Ft
Fém állólámpa, fehér
38 995Ft
-30 %
Nordlux állólámpa, fém, fekete
99 995Ft
69 995Ft
LED-es állólámpa, fém
49 995Ft
-50 %
Függőlámpa, szürke, horgonyos
19 995Ft
9 995Ft
-32 %
Nordlux mennyezeti lámpa, fém, fekete
24 995Ft
16 995Ft
LED-es függőlámpa, üvegbúrával, rózsaszín
22 995Ft
LED-es függőlámpa, üvegbúrával, rózsaszín
29 995Ft
LED-es állólámpa, fém
LED-es állólámpa, fém
32 995Ft
32 995Ft
Állólámpa textilernyővel, fehér
47 995Ft
LED-es asztali lámpa, fém
22 995Ft
LED-es állólámpa, fém
LED-es állólámpa, fém
32 995Ft
32 995Ft
-30 %
Állólámpa, 3 lábú, fehér
39 995Ft
27 995Ft
Mennyezeti lámpa textilernyővel, 3 égővel
34 995Ft
LED-es asztali lámpa, fehér, akkus
19 995Ft
LED-es asztali lámpa, fekete, akkus
21 995Ft
Nemsokára újra elérhető
  • LED-es állólámpa, 3 lábú
Fényszóró hatású, ezüstszínű spotlámpa
41 995Ft
34 995Ft
-16 %
LED-es állólámpa, 3 lábú
Fényszóró hatású, ezüstszínű spotlámpa
41 995Ft
34 995Ft
Nemsokára újra elérhető
1

Konyhai lámpák: Nagy funkcionalitású lámpatestek

A megfelelő konyhai világítás kiválasztásakor gyakran mérlegelni kell a használati területek. A konyhai lámpák egyrészt a háztartás biztonsága érdekében kerülnek használatra, mivel azok megvilágítják a munkafelületeket. Bárki, aki éles késeket használ, vagy magas hőfokon süt, vagy főz, mindenképpen kivilágított, jól látható környezetre van szüksége. Másrészt a konyhának jó környezetet is kell biztosítania, kiváltképp akkor, ha nincs külön étkező. Tehát a konyhával kapcsolatosan az alapszabály a következő: A különféle helyzetekhez különféle lámpákra van szükség. A világos, tisztán illeszkedő mennyezeti, és spot lámpák a munkafelületekhez ideálisak. A meleg fényt biztosító konyhai lámpák pedig kellemes hangulatot teremtenek.
Függőlámpa a kellemes hangulathoz: Fehér konyha, amelyben fehér konyhabútor van, amelynek mennyezetéről egy kerek, fekete konyhai lámpa lóg le.

Függő konyhai lámpák a kellemes hangulathoz

A különféle méretű, és kivitelű függő lámpák igazi klasszikusnak számítanak a konyhai lámpák között. A teljes munkaterület jó megvilágításához a gömb formájú konyhai lámpák különösen alkalmasak. Ezek minden irányba fényt árasztanak, így biztosítva a világos környezetet. A konyhában különösen fontos a lámpa-búra anyaga: a papír, vagy a szövet hajlamos az elszíneződésre éd a szagokra, abban az esetben ha az a konyhában keletkező füstnek ki van téve. Ezért sokkal praktikusabbak a fémből, üvegből vagy műanyagból készült lámpa-búrák, amelyek gyorsan és probléma mentesen letörölhetőek.
Célzott megvilágítás a beépített konyhai lámpákkal: Keskeny konyhai egységek, amelyek felső részébe reflektorok vannak beépítve.

A kifinomult alternatíva: Mennyezeti lámpák

Amennyiben célzottan, és funkcionális szempontból is szeretné megvilágítani a munkaterületét, akkor a mennyezeti lámpák épp hogy csak megfelelőnek bizonyulnak. Ezek a reflektorok közvetlenül a mennyezetre vannak felrögzítve, és általában kevésbé szembetűnőek mint a felfüggesztett modellek. A fixen rögzített mennyezeti lámpák mellet vannak mozgatható változatok is, amelyeket kifejezetten a tűzhelyhez, a mosogatógéphez, vagy akár a munkafelülethez állíthat be. A Tchibonál kedvező áron fog különféle, praktikus konyhai lámpát találni, amelyek szekrénylámpaként, vagy a fali szekrényének alsó világításaként is elhelyezhetőek.

Városi sikk, és modern kialakítás: A manapság használt konyhai lámpák

Számos módja van annak, hogy a saját konyháját szépen megtervezett helyiséggé alakítsa. A modern technológia ötvözve a korszerű kivitelezéssel mindezt lehetővé teszi. Egy újítás, a LED-panel, amely különösen a konyhai lámpaként alkalmas. Ez a széles világítófelületek közvetlenül a mennyezethez vannak rögzítve, emellett az egyenletes fénynek köszönhetően olyan mintha egy ablak lenne ott. A modern konyhai lámpák szabályozására számos lehetőség van. Az intelligens otthoni kapcsolókkal egy hangsegéd segítségével kapcsolhatja be, vagy halványíthatja el a lámpákat akár akkor amikor éppen tésztát gyúr. És természetesen ezzel sokkal több lehetőség kínálkozik egy modern konyha megteremtésére. Hagyja, hogy a kreativítása felül kerekedjen az elmén és a testen!

Étkező asztalon használatos lámpák: A szemünkkel is eszünk

Ha nincs külön étkező, akkor az étkezőasztal valószínűleg a konyhában kerül elhelyezésre. Ez különösen a kis lakások esetén jellemző. Egy speciális konyhai lámpa pedig az ebédlőasztalhoz lehet ideális választás. Mert a munkafelületekkel ellentétben, az étkezőasztalnál a cél a jó hangulat megteremtése. A felfüggesztett, széles étkezőasztali lámpák mondhatóak igazi klasszikusnak. Azok széles, de határozott fényintenzitással teljesen megvilágítják az asztalt, míg a szoba többi részét pedig félhomályban hagyják. Mindez külön kényelmet jelent.
Lámpák az étkezőasztalra: Nagy konyha, amelyben egy téglalap alakú fából készült étkezőasztal, és négy faszék van - amelyek fölött két kék fém konyhai lámpa lóg.

TCM pecséttel ellátott kiváló minőségű konyhai lámpák

Azért, hogy az Ön új konyhai lámpája éveik megbízhatóan működjön, minőségi garanciát adunk Önnek. Akár csak az összes termékünk, a Tchibo lámpái is elnyerték a TCM pecsétet. TCM: A fenti három betű a „Tchibo Tanúsított Áruit” jelzi, amely a szigorú gyártási követelményeknek való megfelelést jelent. Az alapanyagoktól kezdve a végső feldolgozásig mindent nyomon követünk, valamint magas követelményeket támasztunk a termékeink minőségével kapcsolatosan.
Jó minőségű konyhai lámpák: Egy anya áll a jól megvilágított konyhában a mosogatónál, éppen leszűri a tésztát, miközben a kislánya a konyhapulton ül.