Konyhai lámpa: Fény a munkavégzéshez és a pihenéshez

Egy dolog biztos: A konyhában semmi sem működik fény nélkül. A jó konyhai lámpának pedig számos követelménynek kell megfelelnie. Akkor amikor éppen főz a barátjával, süt a családjával, vagy akár ha egy pohár bort iszik a párjával: A megfelelő megvilágítás minden esetben nyugodt légkört teremet a konyhában, és a munkavégzést is megkönnyíti. A Tchibonál a különféle helyzetekben is használható, kiváló minőségű lámpák széles választékát találja meg. Legyen szó akár függő-, vagy mennyezeti lámpáról, LED-ről vagy halogénről: A webáruházunkban meg fogja találni amit keres!
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 52 995 Ft Quickshop
Akciós ár 52 995 Ft Quickshop
Akciós ár 38 995 Ft 32 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
1

Konyhai lámpák: Nagy funkcionalitású lámpatestek

A megfelelő konyhai világítás kiválasztásakor gyakran mérlegelni kell a használati területek. A konyhai lámpák egyrészt a háztartás biztonsága érdekében kerülnek használatra, mivel azok megvilágítják a munkafelületeket. Bárki, aki éles késeket használ, vagy magas hőfokon süt, vagy főz, mindenképpen kivilágított, jól látható környezetre van szüksége. Másrészt a konyhának jó környezetet is kell biztosítania, kiváltképp akkor, ha nincs külön étkező. Tehát a konyhával kapcsolatosan az alapszabály a következő: A különféle helyzetekhez különféle lámpákra van szükség. A világos, tisztán illeszkedő mennyezeti, és spot lámpák a munkafelületekhez ideálisak. A meleg fényt biztosító konyhai lámpák pedig kellemes hangulatot teremtenek.
Függőlámpa a kellemes hangulathoz: Fehér konyha, amelyben fehér konyhabútor van, amelynek mennyezetéről egy kerek, fekete konyhai lámpa lóg le.

Függő konyhai lámpák a kellemes hangulathoz

A különféle méretű, és kivitelű függő lámpák igazi klasszikusnak számítanak a konyhai lámpák között. A teljes munkaterület jó megvilágításához a gömb formájú konyhai lámpák különösen alkalmasak. Ezek minden irányba fényt árasztanak, így biztosítva a világos környezetet. A konyhában különösen fontos a lámpa-búra anyaga: a papír, vagy a szövet hajlamos az elszíneződésre éd a szagokra, abban az esetben ha az a konyhában keletkező füstnek ki van téve. Ezért sokkal praktikusabbak a fémből, üvegből vagy műanyagból készült lámpa-búrák, amelyek gyorsan és probléma mentesen letörölhetőek.
Célzott megvilágítás a beépített konyhai lámpákkal: Keskeny konyhai egységek, amelyek felső részébe reflektorok vannak beépítve.

A kifinomult alternatíva: Mennyezeti lámpák

Amennyiben célzottan, és funkcionális szempontból is szeretné megvilágítani a munkaterületét, akkor a mennyezeti lámpák épp hogy csak megfelelőnek bizonyulnak. Ezek a reflektorok közvetlenül a mennyezetre vannak felrögzítve, és általában kevésbé szembetűnőek mint a felfüggesztett modellek. A fixen rögzített mennyezeti lámpák mellet vannak mozgatható változatok is, amelyeket kifejezetten a tűzhelyhez, a mosogatógéphez, vagy akár a munkafelülethez állíthat be. A Tchibonál kedvező áron fog különféle, praktikus konyhai lámpát találni, amelyek szekrénylámpaként, vagy a fali szekrényének alsó világításaként is elhelyezhetőek.

Városi sikk, és modern kialakítás: A manapság használt konyhai lámpák

Számos módja van annak, hogy a saját konyháját szépen megtervezett helyiséggé alakítsa. A modern technológia ötvözve a korszerű kivitelezéssel mindezt lehetővé teszi. Egy újítás, a LED-panel, amely különösen a konyhai lámpaként alkalmas. Ez a széles világítófelületek közvetlenül a mennyezethez vannak rögzítve, emellett az egyenletes fénynek köszönhetően olyan mintha egy ablak lenne ott. A modern konyhai lámpák szabályozására számos lehetőség van. Az intelligens otthoni kapcsolókkal egy hangsegéd segítségével kapcsolhatja be, vagy halványíthatja el a lámpákat akár akkor amikor éppen tésztát gyúr. És természetesen ezzel sokkal több lehetőség kínálkozik egy modern konyha megteremtésére. Hagyja, hogy a kreativítása felül kerekedjen az elmén és a testen!

Étkező asztalon használatos lámpák: A szemünkkel is eszünk

Ha nincs külön étkező, akkor az étkezőasztal valószínűleg a konyhában kerül elhelyezésre. Ez különösen a kis lakások esetén jellemző. Egy speciális konyhai lámpa pedig az ebédlőasztalhoz lehet ideális választás. Mert a munkafelületekkel ellentétben, az étkezőasztalnál a cél a jó hangulat megteremtése. A felfüggesztett, széles étkezőasztali lámpák mondhatóak igazi klasszikusnak. Azok széles, de határozott fényintenzitással teljesen megvilágítják az asztalt, míg a szoba többi részét pedig félhomályban hagyják. Mindez külön kényelmet jelent.
Lámpák az étkezőasztalra: Nagy konyha, amelyben egy téglalap alakú fából készült étkezőasztal, és négy faszék van - amelyek fölött két kék fém konyhai lámpa lóg.

TCM pecséttel ellátott kiváló minőségű konyhai lámpák

Azért, hogy az Ön új konyhai lámpája éveik megbízhatóan működjön, minőségi garanciát adunk Önnek. Akár csak az összes termékünk, a Tchibo lámpái is elnyerték a TCM pecsétet. TCM: A fenti három betű a „Tchibo Tanúsított Áruit” jelzi, amely a szigorú gyártási követelményeknek való megfelelést jelent. Az alapanyagoktól kezdve a végső feldolgozásig mindent nyomon követünk, valamint magas követelményeket támasztunk a termékeink minőségével kapcsolatosan.
Jó minőségű konyhai lámpák: Egy anya áll a jól megvilágított konyhában a mosogatónál, éppen leszűri a tésztát, miközben a kislánya a konyhapulton ül.