Konyhai textíliák: A konyha ízléses, és praktikus kiegészítője

A funkcionálisan, és ugyanakkor kényelmesen berendezett lakás nem nélkülözheti a szövetanyagokat. Természetesen a konyhára is ugyanez vonatkozik. A lakástextilek fontos szerepet játszanak az étkezésben és a főzésben is, kezdve a konyhai kötényekkel a konyharuhákon át az abroszokig és az elegáns díszítő szövetekig. A konyhai felszerelések esetében nyugodtan bízhat a Tchibo átfogó kínálatában! Itt a legkülönfélébb célokhoz is talál konyharuhákat, amelyeket az alábbiakban részletesen be is mutatunk Önnek.
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Nemsokára újra elérhető

Szövetanyagú konyharuhák - fenntartható és szép

Törölköző letisztításhoz, betekeréshez, vagy szárazra törléshez, amely a konyhában újra és újra használatra kerül. Sokan választják ezen nélkülözhetetlen konyhai cikkek papír változatát. Viszont a hagyományos - és egyben sokkal szebb - szövet konyharuhák is egyre inkább divatba jönnek részben azért, mert az alapanyagaik ökológiai gazdálkodásból származnak. A szövetből készült konyhai textíliák ugyanolyan sokoldalúan használhatók, mint a papírtörlők. Egy 60 fokos mosás után higiénikusan tiszták, és újra használatra készek lesznek, így azok újra és újra használhatóak.
A megfelelő konyhai textíliák Önnek: Egy nő áll a konyhában, és egy edénytörlő ruhával törölgeti a tányérokat.

A megfelelő edénytörlő ruha a konyhájába

Mindegy, hogy van-e mosogatógépe, vagy pedig kézzel mos: Mindenkinek szüksége van edénytörlő ruhára. A praktikus szövetből készült segítők mindennapi használatban vannak, ezért azoknak meg kell felelniük bizonyos követelményeknek. Egyrészről az edénytörlő ruháknak megfelelő nedvszívó képességgel kell rendelkezniük, hogy a tányérokat, csészéket, és poharakat tényleg szárazra lehessen velük törölni. Másrészről ezeknek a konyhai textíliáknak olyan anyagúaknak kell lenniük, amelyek nem karcolják össze az edényeket, és az evőeszközöket. A tiszta pamut mindkét szükséges tulajdonságot ötvözi. A sejtvászon szerkezű ruhák különösen nedvszívónak tekinthetőek. Ha különösen tartós edénytörlő ruhát keres, akkor választhatja a tartósabb vászon, vagy félvászon anyagból készületeket is. Ezek használják a nagyüzemi konyhákon is gyakran.
Konyhai textíliák sütéshez: Egy anya, és lánya a konyhában süt, mindketten fehér szakács sapkát, és bézs színű kötényt viselnek, felemelt kézzel pedig lisztet szórnak egy sütőlapra.

Konyhai kötények az egész családnak

Akik csak most kezdenek el tevékenykedni a konyhában, lehet hogy csak egy régi kötényt fognak ott találni. Persze az első makacs zsír vagy paradicsomfolt után egy dolog világossá fog válni: A jó öreg konyhai kötény hihetetlenül praktikus főzési és sütési kiegészítő. A Tchibonál ezen hasznos konyhai textíliák széles választékát, többféle kivitelben is meg fogja találni. Ha szívesen süt vagy főz a gyerekeivel, akkor biztos, hogy egyszerűen ki fogja tudni színezni a kötényeket. Minden gyerek saját maga textilfesték segítségével elkészítheti a saját személyes kötényét. Ez kétszer olyan szórakoztatóvá teszi a konyhai munkavégzést!

Hogyan teheti széppé a konyháját a Tchiboval

A konyhai textíliák nem csak gyakorlati célokat szolgálnak, hanem dekorációs célokra is tökéletesek. A megfelelő lakástextíliákkal mind a konyhát, mind pedig az étkezőt igazán jó hangulatú helyiségekké alakíthatja. Az ötletes abroszok színt visznek a helyiségbe, amelyek évszakoktól függően cserélgethetőek. A színes mintázattal ellátott edényfogók vagy sütő kesztyűk is elegáns kiegészítői lehetnek a konyhának, például akkor ha azokat nem a fiókba rejti el, hanem kiakasztja őket egy rúdra. A Tchibonál alacsony áron talál különféle konyhai textíliákat. Állítsa össze a kedve szerint!

Konyhai textíliák és higiénia

A konyha egy olyan hely, ahol a higiénia különösen fontos. Az élelmiszerek napi szintű feldolgozása szükségessé teszi azt, hogy az összes konyhai textília napi szinten kimosásra kerüljön. Mindez megakadályozza a túlzott csíraképződést. Attól függően, hogy milyen gyakran használja az edénytörlő-, és a konyharuhákat, attól függően hetente egy, három alkalommal tudja lecserélni őket. A legtöbb konyhai textíliát 60 fokon, vagy még akár annál magasabb hőmérsékleten is ki lehet mosni, ezzel biztosítva azt, hogy az összes baktérium el tudjon pusztulni. Természetesen mindig figyeljen termékének mosási előírására!
A konyhai textíliák megfelelő ápolása: Egy mosógép van a kép közepén, mellette található egy növény és egy polc, valamint egy kerek, fonott szennyes kosár.

Kiváló minőségű konyhai textíliák: A pecsétünk garantálja ezt

A konyhai szöveteknek sok mindennek ellen kell állniuk. Ezért fontos figyelmet fordítani a konyhai textíliák minőségére is. Kiváló minőségű természetes anyagok, gondos feldolgozás, és tartósság: Ahhoz, hogy ténylegesen megbízhasson bennük, a termékeink TCM-pecséttel, azaz a „Tchibo Tanúsított Áruk” jelzéssel vannak ellátva. Az organikus pamut előállítása különösen kíméli az erőforrásokat, és egyben környezetbarát is. Ezért főként ezt használjuk: Akkor amikor leadja a megrendelését, akkor kiváltképp ügyeljen a megfelelő tanúsítványok meglétére, mint például a GOTS-re – „Globális Organikus Textil Szabvány” – vagy az „OCS 100”-ra és az „OCS Blended”-re, amennyiben az organikus pamuttartalom legalább 95 ill. 50 50 százalék.
A minőségi pecsét garantálja a jó közérzetet: Egy fiatal, nevető nő áll a fehérre festett falú konyhájában, a fa munkalap előtt, és kávéscsészét tart a kezében.