Schließen
3 kétoldalas konyharuha szettben
3 995Ft
-6 %
4 tányéralátét szettben, sötétkék, kerek
2 995Ft
2 795Ft
3 konyharuha szettben, bordó, virágos
3 995Ft
2 edényfogó szettben, textil/szilikon, zöld
1 595Ft
4 tányéralátét szettben, ovális, arany
3 995Ft
4 szalvéta szettben, lenvászon, bordó
5 995Ft
2 konyhai kendő szettben
3 495Ft
-28 %
XL-es konyharuhakötény, menta
3 495Ft
2 495Ft
3 konyharuha szettben, zöld/leveles/feliratos
3 495Ft
-37 %
Kültéri asztali futó, világoskék, csíkos
3 995Ft
2 495Ft
3 kétoldalas konyharuha szettben
3 495Ft
-30 %
2 műbőr tányéralátét szettben, arany
4 995Ft
3 495Ft
néhány darab kapható
2 tányéralátét szettben, fekete/fehér, kerek
3 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
4 tányéralátét szettben, rojtos, kerek, sárga
3 495Ft
néhány darab kapható
4 tányéralátét szettben, bordó/arany, 33x48 cm
3 995Ft
Konyhai kötény, virágos, bordó
3 995Ft
2 konyhai kéztörlő szettben, piros/krémfehér
3 495Ft
-37 %
4 tányéralátét szettben, sárga
3 995Ft
2 495Ft
2 szalvéta szettben, lenvászon, szürke
3 995Ft

Konyhai textilek – praktikus és szép segítőtársak

Legyen szó akár konyharuháról, kötényről vagy edényfogóról: egy szép konyhai textil nemcsak praktikus kellék, de a kellemes hangulathoz hozzájáruló dekoratív elem is a konyhában. Fedezze fel a Tchibo szemet gyönyörködtető konyhai kiegészítőit, melyekkel a főzés és az étkezés dupla öröm! Tippjeinkből megtudhatja, hogyan célszerű konyhai textileket vásárolni.

Így találhat rá a megfelelő konyhai textilekre

Milyen anyagból készüljön a konyharuha?

A jó minőségű pamutból készült konyharuha alapdarabnak számít a konyhai textilek között. Nemcsak rendkívül jó nedvszívó, de nem bolyhosodik és strapabíró, így még többszöri gépi mosás után is szép marad. A mikroszálas, nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkező konyharuha különösen a kényes felületekhez bizonyul jó választásnak. Tökéletesen eltávolítja például az ujjnyomokat a poharakról és tányérokról, ráadásul könnyen is szárad.

Edényfogó vagy fogókesztyű?

Mind a fogókesztyűnek, mind pedig az egyszerű edényfogónak megvannak a maga előnyei. A hőálló fogókesztyűvel biztonságosan kivehető a sütőből bármilyen forró edény. A hőálló rétegnek és a hosszított szárnak köszönhetően kellő védelmet nyújt a meleg ellen. Ha azonban csak egy edényfedőt kell gyorsan levenni, akkor hamarabb kéznél van az edényfogó. A konyhai textilek gyakran szettben kaphatók, így élvezhetők az edényfogó és a fogókesztyű előnyei is.

Ezek a szempontok megkönnyítik Önnek a konyhai textilek kiválasztását

Könnyen kezelhető anyagok

Ahhoz, hogy a foltok és a baktériumok maradéktalanul eltávolíthatóak legyenek a konyhai textilekből, fontos, hogy azok legalább 40 fokon moshatók legyenek mosógépben. A biopamut egy nagyon könnyen kezelhető anyag. Az ebből készült kötények többnyire akár 60 fokon is moshatók gépben. Ha ráadásul olyan textilt választ, melyen szerepel a „gyűrődésmentes” vagy „gyorsan száradó” felirat, akkor mosás után nem kell a vasalással vesződnie.

Minőségi kivitel

Ahhoz, hogy konyhai textíliáinak sokáig tudjon örülni, fontos a gondos kidolgozás. A többszörösen szegett konyharuha például jóval tartósabb, mert a szegélyek nem kezdenek el olyan könnyen foszlani. A gondos kidolgozás másik fontos ismérve az egyenletes és egyenesen futó szálirány. Ez különösen az olyan konyhai textileknél fontos, mint a fogókesztyű, hogy tökéletes hőszigetelést tudjon biztosítani.

Minőségi garanciánk konyhai textíliákra

Ha online szeretne konyhai textíliákat vásárolni, akkor a Tchibo-nál hasznos és szép konyharuhákat, edényfogókat és hasonlókat talál, rendkívül jó minőségben. Magas minőségi elvárásainkat a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) jelölés garantálja. A „100% pamut” felirat továbbá azt mutatja, hogy az adott termék teljes egészében ebből a természetes anyagból készül.