Schließen
-58 %
XL-es fürdőlepedő
8 495Ft
3 495Ft
Kétoldalas renforcé ágynemű, zöld, minta, egyszemélyes
Kétoldalas renforcé ágynemű, zöld, minta, kétszemélyes
8 995Ft
12 995Ft
Kétoldalas renforcé ágynemű, szürke/mintás, egyszemélyes
Kétoldalas renforcé ágynemű, szürke/mintás, kétszemélyes
8 995Ft
12 995Ft
-20 %
2 gumis párnahuzat szettben
3 495Ft
2 795Ft
Párna oldalt alvóknak
10 995Ft
Kényelmes ülőpárna ágyba, plüss huzattal
14 995Ft
-22 %
-25 %
Kétoldalas renforcé ágynemű, horgonyos, egyszemélyes
Kétoldalas renforcé ágynemű, horgonyos, kétszemélyes
8 995Ft
6 995Ft
11 995Ft
8 995Ft
Sajnos már elfogyott
Kétoldalas perkál ágynemű, mintás, terrakotta, egyszemélyes
Kétoldalas perkál ágynemű, mintás, terrakotta, kétszemélyes
9 995Ft
13 995Ft
néhány darab kapható
Perkál ágynemű, mintás, bézs, egyszemélyes
Perkál ágynemű, mintás, bézs, kétszemélyes
9 995Ft
13 995Ft
néhány darab kapható
Kétoldalas perkál ágynemű, mintás, bézs, egyszemélyes
Kétoldalas perkál ágynemű, mintás, bézs, kétszemélyes
9 995Ft
13 995Ft
-50 %
Fürdőlepedő, rojtos, terrakotta, 70 x 140
5 995Ft
2 995Ft
2 pamut-lenvászon függöny szettben, krém
19 995Ft
Gumis jersey lepedő, fehér, szimpla
Gumis jersey lepedő, fehér, dupla
Gumis jersey lepedő, fehér, extra
4 995Ft
5 995Ft
6 995Ft
-25 %
-33 %
Renforcé ágynemű, fehér, mintás, egyszemélyes
Renforcé ágynemű, fehér, mintás, kétszemélyes
7 995Ft
5 995Ft
11 995Ft
7 995Ft
Kétoldalas renforcé ágynemű, mintás, zöld, egyszemélyes
Kétoldalas renforcé ágynemű, mintás, zöld, kétszemélyes
8 995Ft
12 995Ft
Sajnos már elfogyott
Pamut-lenvászon ágynemű, krém, egyszemélyes
Pamut-lenvászon ágynemű, krém, kétszemélyes
14 995Ft
22 995Ft
Gumis jersey lepedő, magas, fehér, szimpla
Gumis jersey lepedő, magas, fehér, dupla
Gumis jersey lepedő, magas, fehér, extra
5 995Ft
6 995Ft
7 995Ft
Gumis jersey lepedő, fehér, szimpla
Gumis jersey lepedő, fehér, dupla
Gumis jersey lepedő, fehér, extra
4 995Ft
5 995Ft
6 995Ft
4 évszakos steppelt paplan, 1 személyes
4 évszakos steppelt paplan, 2 személyes
15 995Ft
19 995Ft
-20 %
Kétoldalas perkál ágynemű, zebramintás, színes, egyszemélyes
Kétoldalas perkál ágynemű, zebramintás, színes, kétszemélyes
9 995Ft
7 995Ft
13 995Ft
Gumis jersey lepedő, fehér/szürke, szimpla
Gumis jersey lepedő, fehér/szürke, dupla
Gumis jersey lepedő, fehér/szürke, extra
5 995Ft
6 995Ft
7 995Ft
Gumis jersey lepedő, fehér/szürke, szimpla
Gumis jersey lepedő, fehér/szürke, dupla
Gumis jersey lepedő, fehér/szürke, extra
5 995Ft
6 995Ft
7 995Ft
-11 %
Mikroszálas ágynemű, színes csíkos, egyszemélyes
5 995Ft
5 295Ft
Kétoldalas perkál ágynemű, kék, virágos, egyszemélyes
Kétoldalas perkál ágynemű, kék, virágos, kétszemélyes
8 995Ft
12 995Ft
Sajnos már elfogyott
Kétoldalas renforcé ágynemű, zöld, minta, egyszemélyes
Kétoldalas renforcé ágynemű, zöld, minta, kétszemélyes
8 995Ft
12 995Ft
Pamut-lenvászon ágynemű, sötétszürke, egyszemélyes
Pamut-lenvászon ágynemű, sötétszürke, kétszemélyes
Pamut-lenvászon ágynemű, sötétszürke, extra
14 995Ft
22 995Ft
27 995Ft
Női fürdőköpeny, lazac
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi fürdőköpeny, antracit
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Szauna törölköző, szürke
6 995Ft
Párna, kb. 80 x 40 cm
9 995Ft
1 ...

Lakástextíliák a kellemes otthonért

A saját otthon minden bizonnyal a világ legszebb helye. Különösen akkor érezzük jól magunkat otthonunkban, ha a részletekből szeretet sugárzik. Párnákkal, függönyökkel, ágytakarókkal, plédekkel vagy egyéb textil lakáskiegészítőkkel minden helyiségbe melegséget és meghittséget lehet varázsolni. Fedezze fel lakástextíliáinkat és merítsen inspirációkat!

Hogyan lehet a lakástextíliákkal az otthonosság érzését növelni?

Egyszerűen: a bútorok, pl. a kanapé, a szekrények stb. a berendezés nélkülözhetetlen alapját képezik. A meghitt otthonhoz azonban a lakástextíliák is elengedhetetlenül fontosak. Ugyanis feldobják, kihangsúlyozzák vagy akár megváltoztatják az adott helyiség atmoszféráját. Ebben például a színek, az anyagok és a minták is nagyon fontos szerepet játszanak:

Otthonosság az anyagoknak köszönhetően

Az anyagok egy helyiségnek már csak azzal is melegséget és meghittséget kölcsönöznek, hogy a helyiségbe hangulatot varázsolnak. De nem csak átvitt értelemben fejtik ki hatásukat: ha Ön reggel könnyű, puha párnák között ébred, elhúzza a függönyt, és közben a lába alatt a bolyhos padlószőnyeget érzi, akkor például egyszerűen sokkal jobban érzi magát. És tudat alatt már csak az anyagok megpillantásakor is ez az ellazult jóérzés jut eszébe.

A változatosság megteremtése

Ha Ön szeret dekorálni, a lakástextíliák & kiegészítők jelentik a legegyszerűbb módját annak, hogy új színeket varázsoljon otthonába. Amíg például egy egyszerű szőrmetakaró a konyhapadon rusztikus atmoszférát teremt, a csipkével díszített párnahuzatok csodálatos vintage hangulatot varázsolnak a nappaliba. És ami a legjobb: az évszaknak megfelelően és a kedvétől és a hangulatától függően Ön mindig alkothat valami újat.

A helyiség akusztikájának javítása

Az, hogy egy helyiséget otthonosnak találunk-e, nem csak az optikai hatásoktól függ. Többi érzékszervünk is a legkülönfélébb tényezőkre reagál. Ha egy helyiségben például csak kevés berendezési tárgy, valamint sok nagy és sima felület található, érzékelhető visszhang keletkezik. Az ilyen kellemetlen akusztikát úgy kerülhetjük el, hogy a helyiségben szőnyegeket, takarókat és függönyöket használunk. A textil ugyanis tompítja a zajokat.

Színek használata

A falakon és a bútorokon ugyan lehet célzottan használni a színeket, de sokkal egyszerűbb a textíliák színárnyalataival, kontrasztjaival és mintáival játszani. Így minden helyiségben külön-külön, lépésről lépésre megvalósítható egy-egy színséma – például nyugtató kék vagy ellazító lila a hálószobában vagy élénkítő hatású zöld a nappaliban. Különösen harmonikus hatást kelt a gyengéd pasztellszínek és az erőteljes nüanszok kombinációja.

Mire kell ügyelni lakástextíliák vásárlásakor?

Ahhoz, hogy lakástextíliái hosszú ideig örömet nyújtsanak az Ön számára, a minőség nagyon fontos: puha a bőrnek, tartós, könnyen ápolható – vásárláskor a következő kritériumokra ügyeljen:

Anyagminőség

Mindegy, hogy fejpárna, ágytakaró, lepedő vagy matrac - a mindennapi életben a legtöbb lakástextil nagyon közel kerül Önhöz és bőréhez. A használt szálak ezért csak puhák lehetnek, és nem szabad szúrniuk. Különösen a bőrbarát tulajdonságok nagyon fontosak. Lakástextíliáinál ezért különösen ügyeljen a gondosan ellenőrzött anyagokra, amelyek így biztosan nem tartalmaznak káros anyagokat. A természetes anyagok, például az egyszerű pamut, a melegítő hatású gyapjú és a nemes selyem, általában nagyon kíméletesek.

Könnyű ápolás

Ha Ön otthonában nemcsak lakni, hanem élni is szeretne, lakástextíliáit nem kell már a legkisebb folt miatt is azonnal a tisztítóba vinni. A pamutból készült termékek általában minden gond nélkül kimoshatók. De a poliészter anyagok ápolása is rendkívül egyszerű, mivel a kosz nem tud mélyen behatolni a szövet struktúrájába. Párnák és egyéb töltött termékek, például ágytakarók esetén célszerű levehető, külön mosható huzatokat használni.

Fedezze fel a Tchibo minőségű és kedvező árú lakástextíliákat!

Online kínálatunkban is könnyen ápolható, gyönyörű mintájú, színű és kellemes tapintású lakástextíliák nagy választékát találja. Győződjön meg róla saját szemével, és böngéssze végig kategóriáinkat:

Fejpárnák

Kicsi, nagy, levegős és stabil - kínálatunkban fejpárnák nagy választékát találja, amelyeken a fej és a nyak megfelelően megpihenhet. A másnap reggel szokásos hátfájás nélküli, pihentető alváshoz például speciális párnákat kínálunk, attól függően, hogy Ön az oldalán, a hasán vagy a hátán alszik-e.

Lepedők

A puha, bőrkímélő és könnyen ápolható lepedők megvédik a matracot a szennyeződésektől, és éjszaka kellemes alátétként funkcionálnak. Kínálatunkban szabvány- és extraméretű lepedők nagy választékát találja. Válassza ki a legkülönfélébb színek közül a kedvenc ágyneműjéhez illő lepedőt!

Díszpárnák

Mindegy, hogy a kanapén, a sarokülőn vagy az ágyban – a díszpárnák extra adag otthonosságot varázsolnak otthonába, és még szépek is. Fedezze fel kínálatunkban a klasszikus tervezésű, elegáns vagy a divatszínekben és feltűnő mintákkal készült párnáinkat. A dekorálás így igazán örömet szerez!

Ágytakarók

A matracok mellett a kiváló minőségű ágytakarók is elengedhetetlenek kellékei az egészséges alvásnak. A jó takarót mindenekelőtt az jellemzi, hogy alvás közben nem fázunk, de nem is izzadunk. Lehetőleg legyen légáteresztő, nedvességszabályozó és légzésaktív. Ebben az esetben valóban pihentető lesz az éjszaka.

Minőségi garanciánk a lakástextíliákra

Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezért – a tervezéstől a megvalósításig – szigorúan felügyeljük azok eredetét és gyártását. Így biztosítjuk, hogy termékeinek a legmagasabb követelményeknek is eleget tegyenek. Ez természetesen lakástextíliáinkra is vonatkozik: a fejpárnáktól a matracokig minden termékünk bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

Termékeink kiváló minőségét Ön onnan ismerheti fel már azelőtt, hogy a kezébe vette volna, hogy különféle minőségpecséteket viselnek magukon. A TCM, vagy „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsétet - amely többek között garantálja, hogy termékeink mentesek a káros anyagoktól - termékeink csak belső és külső hitelesítők által elvégzett vizsgálatokat követően kapják meg. A további pecsétek, pl. az OCS-100 és OCS-Blended arról tanúskodnak, hogy textíliáink legalább 95 százalékban biopamutból (OCS 100) állnak vagy egy bizonyos arányban tartalmaznak biopamutot (OCS Blended).