Lakástextíliák - a szövetek, színek és minták sokféle változata

Alig van olyan otthon, amelybe ne lennének ilyenek. Teljesen mindegy, hogy azok az ablakok előtt, a bútorokon vagy a hálószobában vannak-e: A Tchibo a lakástextíliák széles választékát kínálja. Néhány lakástextíliának, mint például a függönyöknek vagy az ágyneműknek amellett, hogy szép a megjelenése, nagyon praktikus célja is van. Viszont vannak olyan lakástextíliák amelyek csak díszítési célra vannak, ilyenek például az asztali futók, vagy az ágytakarók. A Tchibo a lakástextíliák széles választékát kínálja. Fedezze fel a különleges mintákat, színeket és szöveteket!
Multifunkciós támasztópárna, 2 részes
15 995Ft
-26 %
Síkszövött szőnyeg, mintás
29 995Ft
21 995Ft
Kétoldalas pamutflanel ágynemű, rózsaszín, egyszemélyes
Kétoldalas pamutflanel ágynemű, rózsaszín, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
-35 %
Síkszövött szőnyeg, csíkos, szürke
19 995Ft
12 995Ft
Irisette nyírt gyapjú dupla paplan, egyszemélyes
39 995Ft
-16 %
Memóriahabos kádkilépő, bálnás
5 995Ft
4 995Ft
Kétoldalas flanel ágynemű, kockás, füstkék, egyszemélyes
Kétoldalas flanel ágynemű, kockás, füstkék, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
-14 %
Konyhai kötény, farmer
4 995Ft
4 295Ft
XXL-es multifunkciós párna
22 995Ft
-39 %
Asztalterítő, zöld, 10 személyes
7 995Ft
4 800Ft
Kétoldalas téli dzsörzé ágynemű, mályva, egyszemélyes
Kétoldalas téli dzsörzé ágynemű, mályva, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
Irisette párna oldalt alvóknak
9 995Ft
Kétoldalas perkál ágynemű, feliratos, mályva, egyszemélyes
Kétoldalas perkál ágynemű, feliratos, mályva, kétszemélyes
10 995Ft
15 995Ft
Gumis dzsörzé lepedő, fehér, szimpla
Gumis dzsörzé lepedő, fehér, dupla
Gumis dzsörzé lepedő, fehér, extra
5 495Ft
5 995Ft
6 995Ft
Pamutflanel ágynemű, mintás, sötétkék, egyszemélyes
Pamutflanel ágynemű, mintás, sötétkék, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
Pamutflanel gumis lepedő, mályva, szimpla
Pamutflanel gumis lepedő, mályva, dupla
Pamutflanel gumis lepedő, mályva, extra
6 995Ft
7 995Ft
8 995Ft
-5 %
2 konyhai kéztörlő szettben, piros/krémfehér
3 495Ft
3 295Ft
-5 %
Jacquard asztali futó, bordó
3 995Ft
3 795Ft
Férfi fürdőköpeny, sötétkék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Muszlin ágynemű, szürke, egyszemélyes
Muszlin ágynemű, szürke, kétszemélyes
18 995Ft
28 995Ft
Kétoldalas pamutflanel ágynemű, rózsaszín, egyszemélyes
Kétoldalas pamutflanel ágynemű, rózsaszín, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
Kétoldalas flanel ágynemű, kockás, füstkék, egyszemélyes
Kétoldalas flanel ágynemű, kockás, füstkék, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
Pamutflanel ágynemű, mintás, sötétkék, egyszemélyes
Pamutflanel ágynemű, mintás, sötétkék, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
-47 %
Kétoldalas jersey ágynemű, szívecskés, kétszemélyes extra
16 995Ft
8 995Ft
Kétoldalas téli dzsörzé ágynemű, füstkék, egyszemélyes
Kétoldalas téli dzsörzé ágynemű, füstkék, kétszemélyes
12 995Ft
17 995Ft
Prémium szőnyeg, juta/gyapjú
49 995Ft
-27 %
Kenyér- és gyümölcstartó fémkosár
5 495Ft
3 995Ft
-5 %
2 pamutflanel párnahuzat szettben, szürke
3 495Ft
3 295Ft
Irisette selyem-pamut paplan, egyszemélyes
Irisette selyem-pamut paplan, kétszemélyes
31 995Ft
41 995Ft
Gumis dzsörzé lepedő, fehér, szimpla
Gumis dzsörzé lepedő, fehér, dupla
Gumis dzsörzé lepedő, fehér, extra
5 495Ft
5 995Ft
6 995Ft
1 ...

Nélkülözhetetlen lakástextíliák: Függönyök és függönyhálók

Még a legkevésbé minimalista lakásokban is van egy olyan hely, amelyet szinte mindig szövet borít, ez pedig az ablak. A függönyök, és a függönyhálók védik a lakóterét a nem kívánatos pillantásokkal, valamint az erős napfénnyel szemben. Emellett természetesen az ablakon lévő lakástextilek is nagyon fontos díszítőelemek. Szabályozzák a megfelelő fényviszonyokat, és ezzel hatással vannak a jó közérzetre is. Hagyományos módon különbséget kell tennünk az átlátszó, könnyű anyagokból készült függönyök, és a függönyhálók között, amelyek erős, nehéz szövetből készültek, és így az ablak elsötétítésére is alkalmasak.
Lakástextíliák a jó közérzetért: Egy nagy hálószoba, amelyben egy szépen felhuzatolt franciaágy van, amelyen rózsaszín ágytakaró, és díszpárnák vannak, a szobában emellett fehér függönyök vannak.

A hálószobában alkalmazott szövetek - a klasszikus lakástextíliák

A szövetek nagyon fontos szerepet játszanak a hálószobában, és különösen az ágyban. Minden este körülvesznek minket, ezért azokat gondosan kell kiválasztani. A további lakástextíliák, mint például a függönyök, gyakran szintetikus anyagból készülnek. A paplanhuzatok, és a lepedők anyagaként természetes szövetek ajánlottak. Ha a teste érintkezik ezekkel, akkor sokkal kellemesebb érzést nyújtanak, továbbá alvás közben megakadályozzák a túlzott izzadást is. Azért, hogy az éjszaka még kellemesebb legyen, a Tchibo kiváló minőségű anyagokból készült ágyneműket kínál: például tiszta biopamutból, vagy szaténból készülteket, amelyek jellemzője a különösen puha és fényes pamutszövet.
Robusztus dekorációs elemek a fürdőszobába: Egy fiatal nő éppen kinéz a félig elhúzott zuhanyfüggöny mögül.

Kiváló minőségű lakástextíliák - még a zuhanynál is

Ha a fürdőszobához vásárol lakástextíliákat, akkor főként egy dolgot kell szem ellőtt tartani, az pedig a víz. Ennek oka az, hogy például a zuhanyfüggönyök folyamatosan érintkeznek vele. Éppen ezért a többi lakástextíliával szemben, ezek többnyire műanyagból vagy erőteljesen szőtt poliészterből készülnek. Az utóbb említett változat előnye, hogy rugalmasabb az anyag, és a tapintása is kellemesebb. Az alábbi általában az összes zuhanyfüggönyre jellemző: Körülbelül egy év alatt elavul, már higiéniai okokból kifolyólag is. Emellett van másik okai is annak, hogy érdemes új zuhanyfüggönyt venni: Egyszerűen friss illatot biztosít a fürdőszobába. A Tchibonál a fürdőszobai kiegészítők, zuhanyfüggönyök, és fürdőszobai textíliák széles választékát találja meg.

Nagy, és kicsi törülközők

A törülköző az igazán különleges lakástextilek közé tartozik. Nemcsak hogy szépek, de minden nap használjuk is őket, kellemes érzést nyújtanak a zuhanyozás vagy a fürdés után. Éppen ezért különféle szövetű, és szövésű törülközők széles választékából lehet választani. A frottír törölközők számítanak az igazi klasszikusnak. Mindkét oldalán van akasztó, emellett különösen puha a tapintásuk. A frotté anyagú törülközők első ránézésre ugyanolyannak tűnnek, viszont mégsem ugyanolyanok. Ez az anyag kicsit simább, és speciálisan sodrott fonálból készül. Tekintse meg a bolyhos, és jó minőségű törülközőink széles választékát a Tchibonál!

Kényelem a nappaliban: Lakástextilek a kanapéra

Ha valaki már rendezett be nappalit, akkor teljesen tisztában van vele, hogy a helyiség meghitt hangulatáról általában a szövetanyagok gondoskodnak. Ugyanez érvényes a puha takarókra, az asztali futókon át, a kanapék, és a párnák elegáns huzatáig: A lakástextíliák igazán otthonos légkört kölcsönöznek a helyiségnek. Különösen a párnahuzatok keltik fel igazán a figyelmet. Van, ahol a színesebb, és rikítóbb huzatokat kedvelik, mások inkább a mintás plédeket, és díszpárnákat kedvelik jobban, egyszínű fotelekkel, és kanapékkal kombinálva. És ha esetleg Ön szívesen használja a varrógépet, akkor egy régi függönyből, vagy egy szövetanyagból igazán egyedi párnahuzatot varázsolhat. Próbálja ki saját maga!
A kanapé színes dekorációja: A nappali két szürke kanapéján több színes párna van.

Garantált minőség a TCM-pecsét által

Akárcsak az összes termékünknek, a Tchibo lakástextiljeinek is nagyon magas minőségi követelményeknek kell megfelelnie. Ennek garantálására van a „Tchibo Tanúsított Áruk” megnevezés, azaz a TCM-pecsét A gyártástól kezdve a végfeldolgozáson át szigorú feltételekhez kötjük a termékek elkészítését, hogy az ügyfeleink végül kiváló minőségű terméket kaphassank kézhez. Ezért a hetente kiadásra kerülő új áru tájékoztatónkban található termékek kizárólag a Tchibo számára készültek. Az ágyneműktől a törölközőkig, és a kanapéhuzatokig: A TCM-pecsét a minőségi garanciánk.
A megfelelő minőség: Egy fiatal lány kényelmesen fekszik két egymás mellett, a nappali padlójára letett párnák egyikén, miközben a szülei a háttérben a kanapén beszélgetnek.