Lakástextíliák - a szövetek, színek és minták sokféle változata

Alig van olyan otthon, amelybe ne lennének ilyenek. Teljesen mindegy, hogy azok az ablakok előtt, a bútorokon vagy a hálószobában vannak-e: A Tchibo a lakástextíliák széles választékát kínálja. Néhány lakástextíliának, mint például a függönyöknek vagy az ágyneműknek amellett, hogy szép a megjelenése, nagyon praktikus célja is van. Viszont vannak olyan lakástextíliák amelyek csak díszítési célra vannak, ilyenek például az asztali futók, vagy az ágytakarók. A Tchibo a lakástextíliák széles választékát kínálja. Fedezze fel a különleges mintákat, színeket és szöveteket!
Akciós ár 2 995 Ft 2 295 Ft Quickshop
Akciós ár 2 995 Ft 2 295 Ft Quickshop
1 ...

Nélkülözhetetlen lakástextíliák: Függönyök és függönyhálók

Még a legkevésbé minimalista lakásokban is van egy olyan hely, amelyet szinte mindig szövet borít, ez pedig az ablak. A függönyök, és a függönyhálók védik a lakóterét a nem kívánatos pillantásokkal, valamint az erős napfénnyel szemben. Emellett természetesen az ablakon lévő lakástextilek is nagyon fontos díszítőelemek. Szabályozzák a megfelelő fényviszonyokat, és ezzel hatással vannak a jó közérzetre is. Hagyományos módon különbséget kell tennünk az átlátszó, könnyű anyagokból készült függönyök, és a függönyhálók között, amelyek erős, nehéz szövetből készültek, és így az ablak elsötétítésére is alkalmasak.
Lakástextíliák a jó közérzetért: Egy nagy hálószoba, amelyben egy szépen felhuzatolt franciaágy van, amelyen rózsaszín ágytakaró, és díszpárnák vannak, a szobában emellett fehér függönyök vannak.

A hálószobában alkalmazott szövetek - a klasszikus lakástextíliák

A szövetek nagyon fontos szerepet játszanak a hálószobában, és különösen az ágyban. Minden este körülvesznek minket, ezért azokat gondosan kell kiválasztani. A további lakástextíliák, mint például a függönyök, gyakran szintetikus anyagból készülnek. A paplanhuzatok, és a lepedők anyagaként természetes szövetek ajánlottak. Ha a teste érintkezik ezekkel, akkor sokkal kellemesebb érzést nyújtanak, továbbá alvás közben megakadályozzák a túlzott izzadást is. Azért, hogy az éjszaka még kellemesebb legyen, a Tchibo kiváló minőségű anyagokból készült ágyneműket kínál: például tiszta biopamutból, vagy szaténból készülteket, amelyek jellemzője a különösen puha és fényes pamutszövet.
Robusztus dekorációs elemek a fürdőszobába: Egy fiatal nő éppen kinéz a félig elhúzott zuhanyfüggöny mögül.

Kiváló minőségű lakástextíliák - még a zuhanynál is

Ha a fürdőszobához vásárol lakástextíliákat, akkor főként egy dolgot kell szem ellőtt tartani, az pedig a víz. Ennek oka az, hogy például a zuhanyfüggönyök folyamatosan érintkeznek vele. Éppen ezért a többi lakástextíliával szemben, ezek többnyire műanyagból vagy erőteljesen szőtt poliészterből készülnek. Az utóbb említett változat előnye, hogy rugalmasabb az anyag, és a tapintása is kellemesebb. Az alábbi általában az összes zuhanyfüggönyre jellemző: Körülbelül egy év alatt elavul, már higiéniai okokból kifolyólag is. Emellett van másik okai is annak, hogy érdemes új zuhanyfüggönyt venni: Egyszerűen friss illatot biztosít a fürdőszobába. A Tchibonál a fürdőszobai kiegészítők, zuhanyfüggönyök, és fürdőszobai textíliák széles választékát találja meg.

Nagy, és kicsi törülközők

A törülköző az igazán különleges lakástextilek közé tartozik. Nemcsak hogy szépek, de minden nap használjuk is őket, kellemes érzést nyújtanak a zuhanyozás vagy a fürdés után. Éppen ezért különféle szövetű, és szövésű törülközők széles választékából lehet választani. A frottír törölközők számítanak az igazi klasszikusnak. Mindkét oldalán van akasztó, emellett különösen puha a tapintásuk. A frotté anyagú törülközők első ránézésre ugyanolyannak tűnnek, viszont mégsem ugyanolyanok. Ez az anyag kicsit simább, és speciálisan sodrott fonálból készül. Tekintse meg a bolyhos, és jó minőségű törülközőink széles választékát a Tchibonál!

Kényelem a nappaliban: Lakástextilek a kanapéra

Ha valaki már rendezett be nappalit, akkor teljesen tisztában van vele, hogy a helyiség meghitt hangulatáról általában a szövetanyagok gondoskodnak. Ugyanez érvényes a puha takarókra, az asztali futókon át, a kanapék, és a párnák elegáns huzatáig: A lakástextíliák igazán otthonos légkört kölcsönöznek a helyiségnek. Különösen a párnahuzatok keltik fel igazán a figyelmet. Van, ahol a színesebb, és rikítóbb huzatokat kedvelik, mások inkább a mintás plédeket, és díszpárnákat kedvelik jobban, egyszínű fotelekkel, és kanapékkal kombinálva. És ha esetleg Ön szívesen használja a varrógépet, akkor egy régi függönyből, vagy egy szövetanyagból igazán egyedi párnahuzatot varázsolhat. Próbálja ki saját maga!
A kanapé színes dekorációja: A nappali két szürke kanapéján több színes párna van.

Garantált minőség a TCM-pecsét által

Akárcsak az összes termékünknek, a Tchibo lakástextiljeinek is nagyon magas minőségi követelményeknek kell megfelelnie. Ennek garantálására van a „Tchibo Tanúsított Áruk” megnevezés, azaz a TCM-pecsét A gyártástól kezdve a végfeldolgozáson át szigorú feltételekhez kötjük a termékek elkészítését, hogy az ügyfeleink végül kiváló minőségű terméket kaphassank kézhez. Ezért a hetente kiadásra kerülő új áru tájékoztatónkban található termékek kizárólag a Tchibo számára készültek. Az ágyneműktől a törölközőkig, és a kanapéhuzatokig: A TCM-pecsét a minőségi garanciánk.
A megfelelő minőség: Egy fiatal lány kényelmesen fekszik két egymás mellett, a nappali padlójára letett párnák egyikén, miközben a szülei a háttérben a kanapén beszélgetnek.