Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 12 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

A nagy világa az ágyneműhuzatoknak

Ha az ideális ágyneműhuzatot keresi, találkozik egy széles választékkal a anyagokból, méretekből és változatokból. Mindegyikük más tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek a saját személyes igényeinek megfelelniük kell. Ha inkább hideg vagy meleg van, ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint az ágy típusa. Mert a bokszrugó ágyakhoz használt ágyneműhuzatoknak magas és széles matracokkal kell rendelkezniük egy rugalmas gumis szegéllyel, amely rögzíti az ágyneműhuzatot. Kisebb méretű matracok esetén azonban probléma nélkül használhat egy gumiszegély nélküli ágyneműhuzatot. Tehát a tökéletes ágynemű összeállítása nem olyan egyszerű, mint gondolnánk.

Az optimális ágyneműhuzat, ha sokat izzadsz

Az ágyneműhuzat segíthet abban, hogy megteremtsük az optimális alvóhőmérsékletet különböző hőérzetek számára. Ha inkább valamivel hidegebbnek szeretné, például a lélegző mikroszálas ágyneműhuzatok segítenek egy kellemes légcsere létrehozásában. Így az ágy nem csak hűsítően hűvös, hanem száraz is marad. Mert a például izzadásból eredő nedvességet a mikroszálas ágyneműhuzat egyszerűen nem is képes felvenni. Aki természetes anyagokban jobban alszik, az Mako-szaténhoz fordulhat. Az ágyneműhuzatok a bársonyosan puha bőrhöz simulnak és a könnyű anyaguk miatt levegős alvást ígérnek.

Ágyneműhuzat meleg éjszakákra

Szeretné éjszaka a kényelmes melegséget? Akkor az ágyneműhuzatának hőtároló anyagból kell állnia. Erre a célra különösen alkalmasak a flanell vagy béka párnahuzatok. Bár azok is pamutból készülnek, de olyan sűrűn és vastag szövésűek, hogy hosszú ideig tudják megtartani a hőt, és kellemesen puha alapot biztosítanak. Az ágyneműhuzatok közül az egyik igazi mindentudó a jersey párnahuzat, amely természetes anyagok és egy speciális szövéstechnika révén különösen kellemes a bőrön. A jersey az Ön számára a megfelelő anyag, ha egy puha, lélegző alapot keres egyensúlyos hőmérsékleti tulajdonságokkal.

Az ágyneműhuzat megfelelő mérete

Az ágyneműhuzat mérete természetesen az ágymatrac méretétől függ. A huzatnak szorosan kell illeszkednie, nem lehet elmozdulni, de nem lehet túl szoros, mert könnyen elmozdulhat. A rugalmas gumiszalagot használó ágyneműhuzatok szélesebb méretintervallumot fednek le, és gyakran többféle matracméretre is alkalmasak. Például, ha 140 x 200 és 180 x 200 cm közötti ágyneműhuzatot választ, akkor többféle matracméretre is használhatja. De figyelni kell, hogy a rugalmas méretek nem mindig ideálisak. A biztonságosabb, ha pontosan a matrac méretei szerint választ. A Tchibo ágyneműhuzat-kínálatában 120 x 200 cm-től találsz.

Az ágyneműhuzat megfelelő ápolása

Az ágyneműhuzat hogyan lesz újra tiszta és tiszta, attól függ, hogy milyen anyagot használnak. Alapvetően az ágyneműt két-három hetente kell cserélni. Ebben az esetben egyszerűen a mosógépbe helyezheti az ágyneműhuzatot. A mikroszálas ágyneműhuzatot 30 fokon kell mosni. A színes ruhát a színek miatt 40 vagy 60 fokon, a fehér ágyneműhuzatot pedig 95 fokon kell tisztítani. A lehető legjobban kövesse az ágyneműhuzatának specifikus ápolási utasításait, hogy megőrizze az anyagot és a színt. A mosás után a bélés- és flanell ágyneműhuzatok különösen könnyen ápolhatók, mert gördülékenyen száradnak. Egyéb anyagokat szükség szerint vasalhat. További tippeket a mi ágyneműhuzat-tanácsadónk nyújt.

Minőségi jelünk - TCM

Különösen jól alszunk minőségi ágyneműhuzatokon. Hogy teljesen biztos lehess benne, van a TCM-pecsét "Tchibo tanúsított termék" jelzés. Az összes ilyen jelzésű termék szigorú minőségi szabványaink szerint készülnek és optimális feldolgozást vizsgálnak. Ennek érdekében egy exkluzív gyártók kiválasztása magas elvárások és különleges eljárási követelmények alapján történik. Így az összes termékünk pontosan azt teljesíti, amit ígér, és hosszú ideig meggyőző funkcionalitással és tartóssággal.