Nagyméretű ruhák minden alakra

A Tchibo a nagyméretű ruhák vonzó választékát kínálja teltebb idomú nők számára. A nagyméretű ruhák előnyösen emelnek ki minden alakot, és tudatosan kihangsúlyozzák a nőies idomokat. Szabadidős program, munka vagy csillogó esti megjelenés – egy csinos ruha mindig jó választás és megmutatja nőies oldalát. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg kedvenc modelljét az aktuális szezonra.

Női ruhák nagy méretekben

Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 18 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
Akciós ár 16 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 22 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
1

Ruhák a jó közérzethez: Nőies, elegáns és kényelmes

A nagyméretű ruhákkal kiemelheti nőies idomait, ugyanakkor elrejtheti a problémás területeket is, ha szeretné. Egyedül Ön határozza meg a megjelenést. A Tchibo a ruhák nagy választékát kínálja Önnek 54-es méretig. A szellős nyári ruháktól a munkahelyre alkalmas, csinos etui ruhákon át egészen az elegáns estélyi ruhákig: találja meg az alakjának és stílusának tökéletesen megfelelő ruhát – egy ruhát, amely teljes mértékben kényelmes és amelyben gyönyörűnek érzi magát.

Emelje ki ügyesen az előnyeit ruhákkal

A nagyméretű ruhák kihangsúlyozzák az előnyeit, vagyis pontosan azokat a testrészeket, amelyeket különösen szeret. A térdig érő midi hossz minden alakot előnyösebben emel ki. Válasszon kifelé bővülő szoknyát, ha szeretné elrejteni a fenekét és a combjait. Nagyobb mellbőség esetén telitalálat a V-nyakkivágású etui ruha. Ha a kisebb mellet szeretné hangsúlyozni, akkor az elválasztott felső-és szoknyarészből álló nagyméretű empire ruha a tökéletes választás.

Nagyméretű ruhák a nyárra

A csinos nyári ruhák minden nő szekrényébe illenek. Engedje, hogy nap érje a bőrét, és tudatosan emelje ki az idomait. Erős felkar esetén ideális a rövid ujj vagy az ejtett váll. A hippi stílusú mintás maxi ruhák gyengéden simulnak az alakjára, a nagy virágminták romantikus hatást keltenek és tökéletessé varázsolják a könnyed nyári megjelenést. A Paisley minta szintén karcsú sziluettet kölcsönöz. Viseljen XXL-es ruháihoz nude árnyalatú női cipőket – ezek optikailag meghosszabbítják a lábát.

Mindig jól öltözötten az irodában

A nagyméretű ruha az irodában is tökéletes viselhet. Az időtlen fekete vagy sötétkék színű etui ruha mindig jó választás. Karcsúbbá varázsolja a felsőtestet, és közvetlenül a térd fölé kell érnie. Egy hosszabb blézerrel, szép harisnyanadrággal és magassarkú cipővel kombinálva megalkotja a tökéletes üzleti eleganciát. A Tchibo-nál nagyméretű ruhák vonzó választékát találja. Böngésszen kínálatunkban és rendeljen kedvező áron online.

Nagyméretű estélyi ruhák

Vonzzon magára minden tekintetet egy ünnepi alkalom során! A varázslatos nagyméretű estélyi ruhákkal szerepet kap a ragyogás. A selymesen áramló szövetek ideálisak az idomok kiemeléséhez. A csipkék és a flitterek ragyogóvá varázsolják Önt – és egy félhosszú nagyméretű koktélruhával kivillanthatja gyönyörű lábait. Egy enyhén húzott felsőrész vagy női szoknya egyszerűen eltünteti a zsírpárnákat. A Tchibo nagyméretű ünnepi ruhák széles választékát kínálja.

Nagy hangsúlyt fektetünk az állandóan magas minőségre

A nagyméretű ruháinkban megtalálható TCM jelölés garantálja, hogy kiváló minőségű terméket tartson a kezében. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése, és biztosítja, hogy minden termékünk szigorúan és folyamatosan ellenőrzött gyártási folyamaton megy keresztül. Kizárólag így tudjuk garantálni a legjobb minőséget, amelyet Ön sokáig élvezhet. Ez a magas színvonal egész értékteremtési láncunkra kiterjed, és ezt megosztjuk beszállítoinkkal is.