Nagyméretű ruhák minden alakra

A Tchibo a nagyméretű ruhák vonzó választékát kínálja teltebb idomú nők számára. A nagyméretű ruhák előnyösen emelnek ki minden alakot, és tudatosan kihangsúlyozzák a nőies idomokat. Szabadidős program, munka vagy csillogó esti megjelenés – egy csinos ruha mindig jó választás és megmutatja nőies oldalát. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg kedvenc modelljét az aktuális szezonra.

Női ruhák nagy méretekben

-50 %
Női ruha
7 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
Női jacquard ruha, mintás, fekete
9 995Ft
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Női szövött sifon ruha, kockás, sötétkék
12 995Ft
 
Elérhető:
 
-50 %
Női jerseyruha, fekete, virágos
9 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Női finomkötésű ruha, piros
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Női maxiruha, mintás
17 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
Női midiruha, sötétkék/piros, csíkos
7 995Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Női kordbársony ruha, sötétkék
10 995Ft
 
Elérhető:
 
-14 %
Női dzsörzéruha, batikolt, sötétkék
6 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női ruha, mintás, piros
11 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Női ruha, lyukhímzéssel, fehér
19 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Női jerseyruha, sötétkék
8 995Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
-28 %
Női dirndl, népviseleti ruha, bordó
24 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
Női jerseyruha, piros, csíkos
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Női jerseyruha, fekete/piros, szívecskés
8 995Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Női farmerruha, Tencel, kék
10 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kapucnis lezser ruha, piros
9 995Ft
 
Elérhető:
 
-15 %
Női szövött ruha, mintás, sötétkék
12 995Ft
10 995Ft
 
Elérhető:
 
Női jerseyruha, lyukhímzéssel, sötétkék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
  • Női dirndl
Dirndl blúzzal és köténnyel
44 995Ft
31 995Ft
Gyorsnézet
-28 %
Női dirndl
Dirndl blúzzal és köténnyel
44 995Ft
31 995Ft
 
Elérhető:
 
Női jerseyruha, csíkos, sötétkék/fehér
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Női átlapolós ruha, mintás, narancspiros
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Női poplin ruha, világoskék
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Női strukturált ruha, mintás, sötétszürke
11 995Ft
 
Elérhető:
 

Ruhák a jó közérzethez: Nőies, elegáns és kényelmes

A nagyméretű ruhákkal kiemelheti nőies idomait, ugyanakkor elrejtheti a problémás területeket is, ha szeretné. Egyedül Ön határozza meg a megjelenést. A Tchibo a ruhák nagy választékát kínálja Önnek 54-es méretig. A szellős nyári ruháktól a munkahelyre alkalmas, csinos etui ruhákon át egészen az elegáns estélyi ruhákig: találja meg az alakjának és stílusának tökéletesen megfelelő ruhát – egy ruhát, amely teljes mértékben kényelmes és amelyben gyönyörűnek érzi magát.

Emelje ki ügyesen az előnyeit ruhákkal

A nagyméretű ruhák kihangsúlyozzák az előnyeit, vagyis pontosan azokat a testrészeket, amelyeket különösen szeret. A térdig érő midi hossz minden alakot előnyösebben emel ki. Válasszon kifelé bővülő szoknyát, ha szeretné elrejteni a fenekét és a combjait. Nagyobb mellbőség esetén telitalálat a V-nyakkivágású etui ruha. Ha a kisebb mellet szeretné hangsúlyozni, akkor az elválasztott felső-és szoknyarészből álló nagyméretű empire ruha a tökéletes választás.

Nagyméretű ruhák a nyárra

A csinos nyári ruhák minden nő szekrényébe illenek. Engedje, hogy nap érje a bőrét, és tudatosan emelje ki az idomait. Erős felkar esetén ideális a rövid ujj vagy az ejtett váll. A hippi stílusú mintás maxi ruhák gyengéden simulnak az alakjára, a nagy virágminták romantikus hatást keltenek és tökéletessé varázsolják a könnyed nyári megjelenést. A Paisley minta szintén karcsú sziluettet kölcsönöz. Viseljen XXL-es ruháihoz nude árnyalatú női cipőket – ezek optikailag meghosszabbítják a lábát.

Mindig jól öltözötten az irodában

A nagyméretű ruha az irodában is tökéletes viselhet. Az időtlen fekete vagy sötétkék színű etui ruha mindig jó választás. Karcsúbbá varázsolja a felsőtestet, és közvetlenül a térd fölé kell érnie. Egy hosszabb blézerrel, szép harisnyanadrággal és magassarkú cipővel kombinálva megalkotja a tökéletes üzleti eleganciát. A Tchibo-nál nagyméretű ruhák vonzó választékát találja. Böngésszen kínálatunkban és rendeljen kedvező áron online.

Nagyméretű estélyi ruhák

Vonzzon magára minden tekintetet egy ünnepi alkalom során! A varázslatos nagyméretű estélyi ruhákkal szerepet kap a ragyogás. A selymesen áramló szövetek ideálisak az idomok kiemeléséhez. A csipkék és a flitterek ragyogóvá varázsolják Önt – és egy félhosszú nagyméretű koktélruhával kivillanthatja gyönyörű lábait. Egy enyhén húzott felsőrész vagy női szoknya egyszerűen eltünteti a zsírpárnákat. A Tchibo nagyméretű ünnepi ruhák széles választékát kínálja.

Nagy hangsúlyt fektetünk az állandóan magas minőségre

A nagyméretű ruháinkban megtalálható TCM jelölés garantálja, hogy kiváló minőségű terméket tartson a kezében. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése, és biztosítja, hogy minden termékünk szigorúan és folyamatosan ellenőrzött gyártási folyamaton megy keresztül. Kizárólag így tudjuk garantálni a legjobb minőséget, amelyet Ön sokáig élvezhet. Ez a magas színvonal egész értékteremtési láncunkra kiterjed, és ezt megosztjuk beszállítoinkkal is.