Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Női sportnadrágok: Kiváló sportteljesítmény, stílusos megjelenés

Függetlenül attól, hogy a belső békét szeretné megtalálni egy jóga órán , pontokat szerezni egy röplabdameccsen vagy a mindennapi élet stresszét vezeti le egy futással a parkban: Stílusos és funkcionális női sportnadrágok segítségével az edzés dupla annyi örömet okoz. Válasszon új, edzéséhez megfelelő női sportnadrágot széles kínálatunkból - a sport leggingektől egészen a laza, széles szabású melegítőnadrágokig.

Tippek a megfelelő női sportnadrág kiválasztásához

Rövid vagy hosszú?

Sportágtól függ, hogy hosszú- vagy rövid sportnadrág a jó választás. Ennek általában gyakorlati okai vannak. Attól függően, hogy hol és hogy űzik a sportot, mindkét típusnak megvan a maga előnye. Rövid sportnadrágok esetében a levegő mindig éri a lábát, így gyakran ez a jó választás, ha meleg van, vagy nagy erőfeszítéseket végez. Emellett a nagy mozgásszabadság is a shortok vagy az elasztikus nadrágok mellett szól. A hosszú női sportnadrágok viszont jobb védelmet nyújtanak, például a sérülések, az UV-sugarak és a hideg ellen. A hosszú sport leggings esetében a mozgásszabadság ugyanakkora előny – emellett pedig nem kell aggódnia, hogy bármilyen mozdulat során felcsúsznának. Azonban ügyeljen arra, hogy légáteresztő anyagot válasszon.

Stílusos, rugalmas sport leggings

Egy bokáig vagy lábszárközépig érő, női sport leggings nagy mozgásszabadságot és tökéletes hőmérséklet-egyensúlyt biztosít. Ugyanakkor a funkcionális leggingek, például futónadrágokként és fitnesz nadrágokként is tökéletesek, követik és kihangsúlyozzák az alakját. Emellett a sportnadrágok divatosak is: A tarka mintájú feltűnő darabokhoz a legjobban az egyszínű női sportfelsők illenek. Fordított esetben - nyugodtan viselhet egy egyszínű fekete vagy szürke klasszikushoz egy extravagáns felsőt. Másrészről jobb is, ha elkerüli a fehér, izzadáskor átlátszó leggingeket. Válasszon ehelyett átlátszatlan szöveteket és olyan színeket, amelyekben jól érzi magát az edzés során.

A megfelelő sportnadrág télen

Aki télen szabadtéri sportokat űz, mindenképp jól jár egy funkcionális sportnadrággal. Ennek legáteresztőnek, időjárásállónak és nagyon jó hőszabályozónak kell lennie. Így bármilyen időjárásban sportolhat - akár kint vagy bent. A havas és jeges téli sportokhoz egy speciális, időjárásálló termonadrág a legjobb választás. A jó minőségű sínadrágok például több rétegből állnak – egy meleg belső bélésből és egy strapabíró, víz- és szélálló felső rétegből. Fontos, hogy a nadrág összes rétege és az alatta lévő aláöltözet is légáteresztő legyen. Válasszon ezért speciális női funkcionális aláöltözetet.

A kényelmes és laza melegítőnadrág

Míg a sport leggingek általában elasztikus műszálas szövetből készülnek, a klasszikus melegítőnadrág főként természetes pamutból vagy kevert szövetből készül. Klasszul néznek ki és rendkívül kényelmesek is. A természetes anyag emellett jól felszívja az izzadságot és légáteresztő. Különösen kényelmes: A nadrág rugalmas dereka pont a csípő fölött van. A gumija madzagok segítségével könnyen állítható. Ezek a sportnadrágok különösen az edzőteremben, egy laza kocogáshoz a parkban vagy utcai stíluselemként is örökzöld darabok.

Fontos kritériumok a női sportnadrágok kiválasztásánál

Kellemes érzés a bőrnek

A női sportnadrágok esetében a természetes anyagok és a szintetikus szövetek közül választhat. Annak érdekében, hogy habozás nélkül viselhesse a sportruházatát, győződjön meg arról, hogy alacsony káros anyag tartalommal rendelkezik vagy káros anyag mentes. A különböző tanúsító védjegyek és a megjegyzések, mint például a „káros anyagokra tesztelt”, tájékoztatják Önt a bőrbarát anyagokról. Akinek kifejezetten érzékeny a bőre, az a természetes merinó gyapjúból készült sportruházatra eszküszik. A műszálas anyagból készült funkcionális ruházathoz hasonlóan, a gyapjú is légáteresztő és gyorsan szárad. És az izzadságot is gyorsan elvezeti. Ezáltal a testhőmérsékletet egészséges és kellemes szinten marad. Akkor is kíméli a bőrt, ha sokáig és intenzíven sportol.

Légáteresztő képesség

Azért, hogy az izzasztó tréningek során is jól érezze magát a bőrében, válasszon légáteresztő anyagokat. A természetes anyagok, mint például a pamut vagy a merinó gyapjú a rost tulajdonságaik miatt mindig légáteresztők. A műszálakból, például poliészterből készült speciális, funkcionális membránok azonban különösen magas légáteresztő képességet biztosítanak. Ezek a szálak alig szívnak magukba nedvességet. Hanem a membránon keresztül elvezetik a nedvességet a testtől - még akkor is, ha több réteg ruhát visel. Ami a kezelését illeti, a speciális mosószerek és az alacsony mosási hőmérséklet segít abban, hogy a hőérzékeny szöveteket megszabadítsa a baktériumoktól úgy, hogy az megőrizze légáteresztő tulajdonságát.

Funkcionalitás

A megfelelő sportnadrágnak a lehető legjobb támogatást kell nyújtania az edzéshez. Attol függően, hogy melyik sportot űzi, különféle funkciók lehetnek fontosak a légáteresztő tulajdonság mellett. Ha például a nap bármely szakában szeretne a szabadban lenni, keressen futónadrág fényvisszaverő elemekkel. Ezek gondoskodnak arról, hogy a sötétben is észrevegyék. Néhány sportnadrág speciális kompressziós felülettel is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy idő előtt elfáradjon az izom. A nadrág hátulján vagy az oldalán található cipzáras zsebekben futás közben is biztonságosan tárolhatja a kulcsait, a mobiltelefonját vagy a zsebkendőket.

Magasfokú kényelem

Egy jó női sportnadrágtól elvárja az ember, hogy jó érzés legyen viselni, hosszú ideig megőrizze az alakját és támogassa a mozgás során. A lapos varrattal rendelkező sportnadrágok, valamint a rejtett öltéssel készített darabok teljes komfortérzetet nyújtanak. Így irritációmentes viselenek számítanak és biztosítják a szabad mozgást. A különféle varratokkal rendelkező sportnadrágok különösen jól szabályozzák a testhőmérsékletet. Így a bőre még nagy erőfeszítések közepette is száraz marad. A sportnadrágok esetében fontos, hogy magas százalékban tartalmazzanak elásztánt. Ez biztosítja a megfelelő rugalmasságot.

Ígéretünk a női sportnadrágokkal kapcsolatban

Célunk, hogy női funkcionális és stílusos sportnadrágok nagy választékával támogassuk Önt a sportolás során. Ezért termékeink minőségét rendszeres külső és belső ellenőrzésekkel tartjuk számon. Erről a „Tchibo Certified Merchandise”, röviden a TCM minőség-tanúsítvány árulkodik.

Ha online vásárol női sportnadrágot, akkor további tanúsító védjegyek és termékinformációk segítik Önt a választásban. A sportnadrágok esetében az olyan kulcsszavakkal könnyen eligazodhat, mint például a „légáteresztő”, amely ruhadarabok különösen jól szabályozzák a nedvességet vagy a „sztreccs”, amelyek a rugalmas sportruházatot jelölik.