Sportos fürdőruha nőknek: Bikinik és fürdőruhák sport és szabadidő céljára

Az úszás az egyik legegészségesebb sport. Ahogy úszod a köröket a vízben, erősíted a szívedet és a keringésedet anélkül, hogy túlságosan megterhelnéd az ízületeidet vagy az izmaidat. De ami még fontosabb, hogy a női fürdőruhában vagy sportos bikiniben való úszáskor a szórakozáson van a hangsúly, és a jótékony hatást szinte mellékhatásként éri el. Élvezze az edzést a frissítő vízben vagy a pihentető órákat a tengerben a gondosan kidolgozott női sport fürdőruháinkkal!
néhány darab kapható

Női sport bikini vagy fürdőruha: mi lesz?

Mindkettő! A kiváló minőségű női sportos fürdőruhákat jól átgondolt szabásvonalak jellemzik, amelyek maximális mozgásszabadságot biztosítanak Önnek az optimális áramvonalasítással. A hölgyek esetében ez egyformán jól működik az egyrészes vagy a kétrészes darabokkal. Egy sportos női bikiniszett vagy egy sportos fürdőruha nagy méretben azonban elsősorban funkcionális szempontból különbözik a tipikus strandmodelltől.
Készen áll a csúcsteljesítményre egy jól illeszkedő sportbikinivel: Egy szőke nő ül a tengerparton egy szörfdeszkával, és a tengerre néz.

A sportos női fürdőruhában: Támogatás minden kihíváshoz

A kiváló minőségű női sportos fürdőruhák egyik legfontosabb eleme a gondosan megtervezett felsőtest. A sportolásra szánt modellek a teljes mellkast körülölelik, és megbízható támogatást nyújtanak nagyfokú légáteresztő képességgel. A racerback és a széles pántok miatt sportbikinink okkal hasonlít a klasszikus sportmelltartóra. Természetesen az interneten olyan modelleket is találsz, amelyek közelebb állnak a divatos bikinikhez. Ezek alkalmasak a nyugodtabb úszáshoz stopperóra és teljesítménykövetelmények nélkül.
Sportos fürdőruha stílusosan: Egy fiatal nő kalapban és napszemüvegben, pöttyös fürdőruhában ül a strandon.

Sportos fürdőruha nőknek: Az egyrészes öltöny divatos

Míg a strandon és a vízben az úszódressznek nem sok mondanivalója volt, ma már népszerűbb, mint valaha. Mert az egyrészes darab remekül szabja az alakját és formálja a sziluettjét. Ezzel nemcsak kényelmi pontokat szerez, hanem gyorsabban is átjut a vízen. Különösen, ha nagy mellkassal rendelkezik, egy gondosan megmunkált, női sportolásra szánt fürdőruha jól illeszkedő választás. Ez a viselési kényelem a Tchibo minőségi ígéretünk központi eleme. A TCM minőségi pecsét a kiváló termékminőséget jelzi.

Sportos fürdőruhák - olyan hölgyeknek készült, mint Ön

A női bikiniszett nem jelent gondot arra, hogy a strandon és az uszodában minden kihívásra felkészüljön. Lehetősége van arra is, hogy a női bikini felsőt és a fürdőnadrágot külön-külön válassza ki. Így a kínálatunk tökéletesen lefedi az Ön testének egyéni igényeit - például ha nagy mellmérettel rendelkezik, vagy ha keskeny a dereka. Válassza az egyszínű modelleket, majd a color blocking trendben a kedvenc színkombinációit a hangulatának megfelelően keverheti és kombinálhatja.

Női plus X fürdőnadrág - készen áll a vízre tetőtől talpig

A válogatott fürdőruhák és sportos bikinik mellett a kínálatunkban más, a gondtalan vízben való szórakozáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket is talál. Csomagoljon a táskájába fürdőszandált vagy lábujjfogót, hogy biztonságosan és csúszásmentesen tudjon közlekedni a nedves csempén vagy homokon. A "Tchibolette" higiénikus biztonságot nyújt az öltözőben és a zuhanyzóban is - természetesen bevizsgált Tchibo minőségben.
Narancssárga tangák a homokban a tengerparton: a Tchibónál nemcsak bikiniket és társait, hanem a strandoláshoz illő kiegészítőket is találsz.

Így maradnak formában a női úszónadrágok

Női sportos fürdőruháink gyorsan száradó és lélegző szálai nem igényelnek sok törődést. Ellenkezőleg, minél kevesebb mosószert vagy lágyítót használ, annál jobb. A klóros vagy sós vizet úszás után közvetlenül folyó csapvíz alatt távolítsa el. Hagyja őket a levegőn megszáradni, mielőtt beteszi őket a mosógépbe. A kiválasztott szálminőségekről minden információt megtalál a megfelelő termékoldalon és a Sportanyagok útmutatóban. Élvezze a mozgást a vízben és rendeljen fürdőruhát kényelmesen online!
A sportos fürdőruhák megfelelő ápolása: Egy rózsaszín mintás bikini szárad a szárítókötélen.