Fejpárnák - aludjon jól!

A legtöbb ember számára ha egy stressz nap után a fejét a párnára fekteti, akkor az a mindennapok egyik lepihentetőbb pillanatát jelenti. A fejpárnák az összes éjszakát végigkísérik, emellett biztosítják a kellemes alvást is. Az ágy párna nélkül - el sem képzelhető. A Tchibo a különböző párnákat széles választákát kínálja sokféle színben és változatban. Böngésszen kedvére, és vásároljon egyszerűen online párnát! Megismerheti, hogy a választása során mit kell figyelembe venni.

Mi van a párnában

A különféle töltőanyagok tipikus, kellemes lágy érzetet biztosítanak a párnáknak. Az igazi klasszikus a tollpárna, amely esetén a párna töltőanyaga liba, vagy kacsatoll. A madarak speciális tollazatát - az úgynevezett pelyhet - különösen melegnek, és bolyhosnak tartják, ezért ez gyakori töltőanyaga a párnáknak. Egy másik, szintén nagyon jó minőségű természetes anyag a havasi cirbolyafenyő, amelynek finom aprítékában szintén kellemesen lehet aludni. Emellett vannak még valamivel olcsóbb, szintetikus anyagokból, például poliészterből készült párnák. Ha szereti a környezetbarát megoldásokat, akkor újrahasznosított szálakból készült párnát keres.
Pihenjen megfelelő fejpárnával: Egy fiatal barna hajú nő alszik az ágyában, és átöleli a fehér fejpárnáját.

Nagy, vagy kicsi, széles vagy keskeny: Minden igényt kielégítő fejpárnák

Aki fejpárnát vesz, az többnyire egy dolgot keres: Puha fejtámaszt éjszakára. Az igényektől függően különböző méretek állnak rendelkezésre. A 40 x 40 cm méretű párnák jobbak a gyerekszobába úgy ahogy a nagyobb 50 x 50 cm-es párnamodellek. Felnőtteknek, és azok számára akik alvás közben keveset mozognak a 60 x 60 cm méretű fejpárnák az ajánlottak. Minden máshoz ott van a tipikus szabványos méret, amelyek mérete 80 x 80 cm. A Tchibonál alacsony áron különféle minőségű párnákat talál.
Kiváló minőségű anyagokból készült párnahuzatok: Egy ágy különböző méretű, világos színű párnákkal, csíkos paplannal és világoskék takaróval.

Olcsó és kiváló minőségű párnahuzatok

Fontos alapszabály: huzat nélkül nincs fejpárna. A párnahuzatok nemcsak hogy szépek, de az érintsük is finom a bőr számára, továbbá a párnák higiénikus jellegét is biztosítják. Kiváltképp akkor, ha egy szintetikus töltőanyagú fejpárna mellett dönt, olyan természetes anyagokból készült huzatot kell használnia, mint a pamut, a len, vagy a selyem. Ezek biztosítani fogják azt, hogy éjszakánként kevesebbet izzadjon. A Tchibo párnahuzatok nagy része kiváló minőségű organikus pamutból készül, amelyek kispárnákhoz, és nagypárnákhoz való méretben is készülnek. Ágyneműként készletben paplanhuzatokként is kaphatóak.

Speciális fejpárnák az utazáshoz, és az egészséges életmódhoz.

Az ágyban használt klasszikus párnák mellett sokféle helyzetre vannak megfelelő modellek. Ha hosszú vonatútra, vagy repülőútra megy, akkor érdemes lehet egy felfújható utazási párnát vásárolni. Ez összecsukva bármely kézitáskában elfér. A speciális párnák egy másik típusa az egészséges életmóddal kapcsolatos: nyaktartó párnák. Ez segít a feszültség kioldásában, és a hátproblémák megoldásában, miközben elősegíti az anatómiailag helyes fekvőhelyzetet.

A fejpárnák megfelelő tisztítása

Higiéniai okok miatt ajánlott a fejpárnákat gyakran mosni. Évente egyszer, kétszer könnyedén megtisztíthatja a párnákat. Csak a pehelytollból készült párnákkal kell óvatosabban eljárni, hogy az érzékeny tollak ne legyenek erős mosásnak kitéve. A legtöbb fejpárna mosógépben mosható különálló, anélkül hogy egyéb más ruhadarab be lenne téve mellé a mosógépbe. A bolyhos állaguk csak így őrizhető meg. Emellett kerülje el az erőteljes tisztító hatással rendelkező mosó-, és öblítőszer használatát, ezek helyett kímélő hatású, vagy kifejezetten gyapjúmosószert használjon. Az első mosás elvégzése előtt minden esetben érdemes megnézni a párnán lévő mosási utasításokat.
A helyes tisztítás: Egy női kéz egy fehér téglalap alakú fejpárnát tart - a másik kezében pedig egy lehúzott párnahuzatot.

A TCM-pecsét: Minőségi követelményeink

Ha a Tchibotól vásárol fejpárnát, akkor garantáljuk, hogy kiváló minőségű terméket fog kapni. A kiváló minőséget, amelyben Ön is nyugodtan megbízhat a terméken lévő TCM-pecsét garantálja. A TCM a „Tchibo Tanúsított Áruk” rövidítése . Ezzel a három betűvel csak azokat a termékeket lehet felcímkézni, amelyek megfelelnek a szigorú minőségi előírásoknak a nyersanyagoktól kezdve a végső feldolgozásig.
Ne aggódjon a káros anyagok miatt: Egy barna hajú nő téglalap alakú fejpárnát tart a karjaiban.