Díszpárnák: Szép, kényelmes és kellemes

A díszpárnák két olyan tulajdonságot ötvöznek, amelyek különösen fontosak otthona berendezéséhez: Szépek és kényelmesek is egyben. Ezek azok a jellemzők, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezze magát a négy fal között. Legyen szó akár a kanapéról, konyhai padról, a gyerekszoba hangulatos sarkáról, vagy az ágyról: Bárhol is fekszik, vagy ül, a díszpárnák mindig hangulatos pontot jelentenek. Nézzen körül a Tchibonál, és rendeljen online egyszerűen!
Kétoldalas díszpárnahuzat, mintás
7 995Ft
2 díszpárnahuzat szettben, mintás/sárga
4 995Ft
Díszpárna huzat, rojtos, bézs
3 795Ft
-20 %
Puha takaró, szürke
9 995Ft
7 995Ft
Díszpárna, tűzött mintával
8 995Ft
-5 %
Bársony díszpárnahuzat, menta
3 495Ft
3 295Ft
-12 %
Kétoldalas párnahuzat, rózsaszín, "Love"
2 495Ft
2 195Ft
-25 %
Bársony díszpárnahuzat, sötétkék
3 995Ft
2 995Ft
Díszpárnahuzat, fekete, levél mintás
2 995Ft
Jacquard takaró, zöld
9 995Ft
Díszpárna, virágos, fehér
5 995Ft
-20 %
2 díszpárnahuzat szettben, menta, rózsaszín, pálmás
4 995Ft
3 995Ft
néhány darab kapható
Prémium XL-es díszműszőrme, bézs
16 995Ft
néhány darab kapható

A színeknek stimmelniük kell

A név mindent elárul: A díszpárnák nem csak párnák, hanem díszítő elemek is egyben. Segítenek megtervezni a szobát: Az anyaggal borított konyhapadon élénk mintájú párnák gondoskodnak a rendezett hangulatról. A rekamién a színekben összehangolt türkiz, benzin vagy kék színű díszpárnák finom, minden kényelemmel ellátott józan stílust biztosítanak. Viszont a régi rózsaszín díszpárnák fehérrel kombinálva nagyon elegánsak. A gyerekszobában lehetnek élénk színek, még abban az esetben is, ha az ágyat kényelmes kanapévá alakítja, sok párnával, a színválasztásnak ugyanis nincsenek korlátai.
Díszpárnák, mint figyelem felkeltő darabok: Sötét szürke kanapé, bézs, fekete és mintás díszpárnákkal tarkítva.

Díszpárnák a nappaliban

Általában minden egyes nappaliban van egy kanapé, így a különféle formájú, és színű párnák szintén fontos részei a nappali díszítésiének. A szín, és a minta kiválasztása szintén fontos: A mintás kanapén lévő párnák gyorsan zavarólag hathatnak, viszont bizonyos esetekben akár ki is egészíthetik egymást. A sima egyszínű szürke, vagy bézs színű kanapé igazán hangulatossá tehető a csíkos, virágos vagy színes párnákkal. Amennyiben nem csak egy odaillő párnát keres, hanem a teljes szobát fel szeretné díszíteni velük, úgy az egyszerűség kedvéért választhat teljes kanapépárna készletet is.
Díszpárnákkal ellátott hangulatos sarok: Szürke sarok kanapé négy kék, és egy sárga díszpárnával.

A megfelelő méretű díszpárnák kiválasztása

Attól függően, hogy melyik szobába, és milyen célra használják a díszpárnákat azok különböző méretűek lehetnek. A klasszikus méretű díszpárnák általában 40 x 40 cm-es méretűek. Az 50 x 50 cm méretű díszpárnák jól illeszkednek a kanapékhoz vagy a sarok kanapékhoz, ugyanakkor a csak két üléssel rendelkező kanapékon túlméretesnek tűnhetnek. Viszont ha egy hangulatos sarkot szeretne kialakítani a gyerekszoba padlóján, vagy pedig egy kanapét olvasó sarokká szeretne átalakítani, akkor ez esetben a megfelelő választás a 60 x 60 cm méretű díszpárna lehet.

Megfelelő töltőanyag a díszpárnájához

Az a praktikus, ha a díszpárna huzatát le lehet húzni, és a huzatot pedig ki lehet mosni. Fordított esetben pedig lehetősége van arra is, hogy a díszpárna huzatába megfelelő megfelelő anyagú párnát tegyen. A töltőanyag a felhasználástól függ: Az a cél, hogy jól nézzen ki csak a párna, vagy van megtámasztási funkciója is? Vastagabb vagy vékonyabb, keményebb vagy puhább legyen? Például a természetes latex pehely rugalmas, megtartja a méretét, és kellemesen puha is. A pehelytollal, vagy egyéb más tollakkal töltöttek könnyűek, lazák, és megfelelő támaszt biztosítanak - másik előnyük - hogy a tollpárnák könnyen moshatóak mosógépben.

Gondoskodjon megfelelően a díszpárna huzatokról

A díszpárnákat általában összenyomják, kilapítják, összekenik, leesnek a padlóra - röviden szólva mindenfélének ki vannak téve. Ennek megfelelően időnként ki kell őket mosni. Jó az, ha a huzatokat egyszerűen le lehet venni, és berakhatjuk őket a mosógépbe. Egyes anyagok azonban érzékenyebbek. A gyapjúból készült párnahuzatot hideg vízben, gyapjúmosószerrel kell kimosni. A színesek esetleg elveszthetik a színüket, emellett a steppelt, hímzett vagy csipkés párnákkal is óvatosan kell eljárni. Tartsa be a címkén található mosási utasításokat, valamint ha szükséges, akkor az érzékeny darabokat vigye külön vegytisztítóba.
A díszpárnák helyes karbantartása: Egy megtöltött mosógép, amelyen két díszpárna van, és amely mellett egy szennyes kosár található.

A Tchibo minőségi ígérete

A TCM a Tchibo minőséget tanúsító címkéje. A rövidítés jelentése a „Tchibo Tanúsított Árukat”, azaz a „Tchibotól származó tanúsítvánnyal rendelkező áruk” jelzése. Ezt a pecsétet minden olyan termék meg fogja kapni, amely megfelel a magas minőségi követelményeknek. A kritériumok a nyers-, és egyéb anyagok kiválasztásától a gyártásig és a feldolgozásig terjednek, amelyek természetesen a beszállítóinkra is vonatkoznak. Legyen szó díszpárnákról, vagy bármilyen más termékről: Hűek vagyunk az ígéretünkhöz, amelyben nyugodtan megbízhat.
Kiváló minőségű anyagok: Három különböző méretű nagy díszpárna van egymásra téve a szürke parkettán - egy bézs színű ágytakaró mellett.