Díszpárnák: Szép, kényelmes és kellemes

A díszpárnák két olyan tulajdonságot ötvöznek, amelyek különösen fontosak otthona berendezéséhez: Szépek és kényelmesek is egyben. Ezek azok a jellemzők, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezze magát a négy fal között. Legyen szó akár a kanapéról, konyhai padról, a gyerekszoba hangulatos sarkáról, vagy az ágyról: Bárhol is fekszik, vagy ül, a díszpárnák mindig hangulatos pontot jelentenek. Nézzen körül a Tchibonál, és rendeljen online egyszerűen!
Akciós ár 2 495 Ft 2 195 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 13 995 Ft Quickshop
Akciós ár 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 495 Ft Quickshop
Nemsokára újra elérhető

A színeknek stimmelniük kell

A név mindent elárul: A díszpárnák nem csak párnák, hanem díszítő elemek is egyben. Segítenek megtervezni a szobát: Az anyaggal borított konyhapadon élénk mintájú párnák gondoskodnak a rendezett hangulatról. A rekamién a színekben összehangolt türkiz, benzin vagy kék színű díszpárnák finom, minden kényelemmel ellátott józan stílust biztosítanak. Viszont a régi rózsaszín díszpárnák fehérrel kombinálva nagyon elegánsak. A gyerekszobában lehetnek élénk színek, még abban az esetben is, ha az ágyat kényelmes kanapévá alakítja, sok párnával, a színválasztásnak ugyanis nincsenek korlátai.
Díszpárnák, mint figyelem felkeltő darabok: Sötét szürke kanapé, bézs, fekete és mintás díszpárnákkal tarkítva.

Díszpárnák a nappaliban

Általában minden egyes nappaliban van egy kanapé, így a különféle formájú, és színű párnák szintén fontos részei a nappali díszítésiének. A szín, és a minta kiválasztása szintén fontos: A mintás kanapén lévő párnák gyorsan zavarólag hathatnak, viszont bizonyos esetekben akár ki is egészíthetik egymást. A sima egyszínű szürke, vagy bézs színű kanapé igazán hangulatossá tehető a csíkos, virágos vagy színes párnákkal. Amennyiben nem csak egy odaillő párnát keres, hanem a teljes szobát fel szeretné díszíteni velük, úgy az egyszerűség kedvéért választhat teljes kanapépárna készletet is.
Díszpárnákkal ellátott hangulatos sarok: Szürke sarok kanapé négy kék, és egy sárga díszpárnával.

A megfelelő méretű díszpárnák kiválasztása

Attól függően, hogy melyik szobába, és milyen célra használják a díszpárnákat azok különböző méretűek lehetnek. A klasszikus méretű díszpárnák általában 40 x 40 cm-es méretűek. Az 50 x 50 cm méretű díszpárnák jól illeszkednek a kanapékhoz vagy a sarok kanapékhoz, ugyanakkor a csak két üléssel rendelkező kanapékon túlméretesnek tűnhetnek. Viszont ha egy hangulatos sarkot szeretne kialakítani a gyerekszoba padlóján, vagy pedig egy kanapét olvasó sarokká szeretne átalakítani, akkor ez esetben a megfelelő választás a 60 x 60 cm méretű díszpárna lehet.

Megfelelő töltőanyag a díszpárnájához

Az a praktikus, ha a díszpárna huzatát le lehet húzni, és a huzatot pedig ki lehet mosni. Fordított esetben pedig lehetősége van arra is, hogy a díszpárna huzatába megfelelő megfelelő anyagú párnát tegyen. A töltőanyag a felhasználástól függ: Az a cél, hogy jól nézzen ki csak a párna, vagy van megtámasztási funkciója is? Vastagabb vagy vékonyabb, keményebb vagy puhább legyen? Például a természetes latex pehely rugalmas, megtartja a méretét, és kellemesen puha is. A pehelytollal, vagy egyéb más tollakkal töltöttek könnyűek, lazák, és megfelelő támaszt biztosítanak - másik előnyük - hogy a tollpárnák könnyen moshatóak mosógépben.

Gondoskodjon megfelelően a díszpárna huzatokról

A díszpárnákat általában összenyomják, kilapítják, összekenik, leesnek a padlóra - röviden szólva mindenfélének ki vannak téve. Ennek megfelelően időnként ki kell őket mosni. Jó az, ha a huzatokat egyszerűen le lehet venni, és berakhatjuk őket a mosógépbe. Egyes anyagok azonban érzékenyebbek. A gyapjúból készült párnahuzatot hideg vízben, gyapjúmosószerrel kell kimosni. A színesek esetleg elveszthetik a színüket, emellett a steppelt, hímzett vagy csipkés párnákkal is óvatosan kell eljárni. Tartsa be a címkén található mosási utasításokat, valamint ha szükséges, akkor az érzékeny darabokat vigye külön vegytisztítóba.
A díszpárnák helyes karbantartása: Egy megtöltött mosógép, amelyen két díszpárna van, és amely mellett egy szennyes kosár található.

A Tchibo minőségi ígérete

A TCM a Tchibo minőséget tanúsító címkéje. A rövidítés jelentése a „Tchibo Tanúsított Árukat”, azaz a „Tchibotól származó tanúsítvánnyal rendelkező áruk” jelzése. Ezt a pecsétet minden olyan termék meg fogja kapni, amely megfelel a magas minőségi követelményeknek. A kritériumok a nyers-, és egyéb anyagok kiválasztásától a gyártásig és a feldolgozásig terjednek, amelyek természetesen a beszállítóinkra is vonatkoznak. Legyen szó díszpárnákról, vagy bármilyen más termékről: Hűek vagyunk az ígéretünkhöz, amelyben nyugodtan megbízhat.
Kiváló minőségű anyagok: Három különböző méretű nagy díszpárna van egymásra téve a szürke parkettán - egy bézs színű ágytakaró mellett.