Férfi sportfelsők: a lezser design találkozik a funkcionalitással

A motiváció, a felszerelés és az időjárás mellett a megfelelő sportruházat az egyik legfontosabb tényező az edzés során. Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból, a sportruházatnak tökéletesen kell illeszkednie, és nem szabad zavarónak lennie. De vajon mindig a neonszínű funkcionális ingnek kell lennie? Kínálatunkban olyan férfi sportingek széles választékát kínáljuk, amelyek a magas funkcionalitást modern dizájnnal ötvözik, hogy lépést tarthasson a korral, ha sportolásról van szó.
Akciós ár 9 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft 5 795 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

A megfelelő sportpóló nem ismer határokat

Túl meleg az időjárás, és mindenhol izzadságfoltok - a megfelelő sportruházat használatával ezek a kifogások már nem számítanak. Sportpólóink segítenek abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsd és fenntartsd a motivációdat. A jó sportpóló még szélsőséges körülmények között is stabil marad, és támogatja Önt sportolás közben. A kényelmes szabású és légáteresztő poliészter anyagú sportpólók intenzív edzés közben is kényelmesek maradnak.
Sportos emberek egy csoportja edz a parkban.

A magas hőmérséklet ellenére nincsenek izzadságfoltok

Kocogás, foci vagy tenisz - a szabadtéri sportok kellemesek és egészségesek, de a hőmérséklet emelkedésével csökken a vágy a szabadban való aktívkodásra. A ruházat tele van izzadsággal, és a bőrhöz tapad. A poliészterből készült sportpólókkal az izzadság már nem árthat Önnek. A légáteresztő anyagnak köszönhetően megszűnik a fullasztó test érzése. A sportpóló felszívja a nedvességet, és eléggé légáteresztő ahhoz, hogy egy hűvös szellő időnként felfrissítse a testedet. Így még a nyári nagy melegben is megmarad a motiváció az aktivitásra.
Fiatal férfi kocog a parkban egy hideg őszi reggelen.

A megfelelő sportpóló minden sportághoz

Minden sportágnak megvan a maga ruházata, különböző előnyökkel. De vajon mindig új sportpóló kell egy új sportághoz? A sportpólók elvileg univerzálisan alkalmazhatóak és több sportághoz is alkalmasak. A futópóló otthoni edzéshez is jól használható. Másrészt nem véletlenül vannak speciális sportpólók bizonyos sportágakhoz. Gyakran a sportágra szabott előnyöket kínálnak, legyen szó az adott mozgáshoz való tökéletes illeszkedésről vagy a speciális igényeknek megfelelő anyagról.

Apró részletek - nagy hatás

A sportpólókon az apró részletekre is érdemes odafigyelni, mert ezek gyakran nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Az ujjakon és a háton lévő fényvisszaverő elemek lehetővé teszik a biztonságos kocogást késő este. A nappali fényben alig észrevehető elemek visszaverik az autók fényszóróinak fényét, és jobb láthatóságot biztosítanak a közúti forgalomban. Ezenkívül a póló oldalán található kis oldalsó rések nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak a súlyzós edzéshez, kocogáshoz és jógához. Egy másik hasznos funkció, különösen a futók számára, a hátoldalon található kis cipzáras zseb a mobiltelefon, a kulcsok és a fejhallgató számára. Így kedvenc zenéjével motiválhatja magát a következő kocogás alkalmával.

Hideg időjárás? Nem probléma a megfelelő sportfelsővel!

Ha a hideg német télben sem szeretne lemondani a parkban való sportolásról, kínálatunkban számos, a hideg hónapokra való felsőrészt talál. A melegség és a légáteresztő képesség közötti egyensúly fontos a hideg hőmérsékletű sportruházat esetében, mert bár egy hosszú ujjú sportpólónak melegen kell tartania, nem szabad, hogy túlságosan izzadjon az edzés során. Télen a kocogáshoz gyakran elegendő egy hosszú ujjú ing. Ha azonban hosszabb túrákat szeretne tenni a hegyekben, akkor bélelt anyagot válasszon, vagy fontolja meg egy funkcionális melegítőfelső használatát.
Idősebb férfi kocog fejhallgatóval.

A sportos szabású ingek előnyei

A Tchibo webáruházban különböző férfi sportingek széles választékát kínáljuk. Bár a klasszikus funkcionális póló szinte minden feladatot megold, a különböző sportágakhoz készült speciális ruházat kínál néhány lehetőséget. A tank topok például nagyobb karszabadságot biztosítanak az erőnléti edzéshez, a tornához vagy a jógához. Egy kerékpáros póló esetében viszont előnyös az áramvonalas kialakítás, amely lehetővé teszi a nagy sebességet az országúti kerékpáron. A szűk szabású kerékpáros pólóval csökkenti a kerékpározás során szükséges teljesítményt.