Férfi sportfelsők: a lezser design találkozik a funkcionalitással

A motiváció, a felszerelés és az időjárás mellett a megfelelő sportruházat az egyik legfontosabb tényező az edzés során. Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból, a sportruházatnak tökéletesen kell illeszkednie, és nem szabad zavarónak lennie. De vajon mindig a neonszínű funkcionális ingnek kell lennie? Kínálatunkban olyan férfi sportingek széles választékát kínáljuk, amelyek a magas funkcionalitást modern dizájnnal ötvözik, hogy lépést tarthasson a korral, ha sportolásról van szó.
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A megfelelő sportpóló nem ismer határokat

Túl meleg az időjárás, és mindenhol izzadságfoltok - a megfelelő sportruházat használatával ezek a kifogások már nem számítanak. Sportpólóink segítenek abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsd és fenntartsd a motivációdat. A jó sportpóló még szélsőséges körülmények között is stabil marad, és támogatja Önt sportolás közben. A kényelmes szabású és légáteresztő poliészter anyagú sportpólók intenzív edzés közben is kényelmesek maradnak.
Sportos emberek egy csoportja edz a parkban.

A magas hőmérséklet ellenére nincsenek izzadságfoltok

Kocogás, foci vagy tenisz - a szabadtéri sportok kellemesek és egészségesek, de a hőmérséklet emelkedésével csökken a vágy a szabadban való aktívkodásra. A ruházat tele van izzadsággal, és a bőrhöz tapad. A poliészterből készült sportpólókkal az izzadság már nem árthat Önnek. A légáteresztő anyagnak köszönhetően megszűnik a fullasztó test érzése. A sportpóló felszívja a nedvességet, és eléggé légáteresztő ahhoz, hogy egy hűvös szellő időnként felfrissítse a testedet. Így még a nyári nagy melegben is megmarad a motiváció az aktivitásra.
Fiatal férfi kocog a parkban egy hideg őszi reggelen.

A megfelelő sportpóló minden sportághoz

Minden sportágnak megvan a maga ruházata, különböző előnyökkel. De vajon mindig új sportpóló kell egy új sportághoz? A sportpólók elvileg univerzálisan alkalmazhatóak és több sportághoz is alkalmasak. A futópóló otthoni edzéshez is jól használható. Másrészt nem véletlenül vannak speciális sportpólók bizonyos sportágakhoz. Gyakran a sportágra szabott előnyöket kínálnak, legyen szó az adott mozgáshoz való tökéletes illeszkedésről vagy a speciális igényeknek megfelelő anyagról.

Apró részletek - nagy hatás

A sportpólókon az apró részletekre is érdemes odafigyelni, mert ezek gyakran nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Az ujjakon és a háton lévő fényvisszaverő elemek lehetővé teszik a biztonságos kocogást késő este. A nappali fényben alig észrevehető elemek visszaverik az autók fényszóróinak fényét, és jobb láthatóságot biztosítanak a közúti forgalomban. Ezenkívül a póló oldalán található kis oldalsó rések nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak a súlyzós edzéshez, kocogáshoz és jógához. Egy másik hasznos funkció, különösen a futók számára, a hátoldalon található kis cipzáras zseb a mobiltelefon, a kulcsok és a fejhallgató számára. Így kedvenc zenéjével motiválhatja magát a következő kocogás alkalmával.

Hideg időjárás? Nem probléma a megfelelő sportfelsővel!

Ha a hideg német télben sem szeretne lemondani a parkban való sportolásról, kínálatunkban számos, a hideg hónapokra való felsőrészt talál. A melegség és a légáteresztő képesség közötti egyensúly fontos a hideg hőmérsékletű sportruházat esetében, mert bár egy hosszú ujjú sportpólónak melegen kell tartania, nem szabad, hogy túlságosan izzadjon az edzés során. Télen a kocogáshoz gyakran elegendő egy hosszú ujjú ing. Ha azonban hosszabb túrákat szeretne tenni a hegyekben, akkor bélelt anyagot válasszon, vagy fontolja meg egy funkcionális melegítőfelső használatát.
Idősebb férfi kocog fejhallgatóval.

A sportos szabású ingek előnyei

A Tchibo webáruházban különböző férfi sportingek széles választékát kínáljuk. Bár a klasszikus funkcionális póló szinte minden feladatot megold, a különböző sportágakhoz készült speciális ruházat kínál néhány lehetőséget. A tank topok például nagyobb karszabadságot biztosítanak az erőnléti edzéshez, a tornához vagy a jógához. Egy kerékpáros póló esetében viszont előnyös az áramvonalas kialakítás, amely lehetővé teszi a nagy sebességet az országúti kerékpáron. A szűk szabású kerékpáros pólóval csökkenti a kerékpározás során szükséges teljesítményt.