Takarítóeszközök: tisztaság a házában és a lakásában

A takarítás elengedhetetlen, még akkor is, ha sokan nem élvezik. Tanulmányok szerint átlagosan több, mint heti három órát töltünk a saját lakásunk kitakarításával. És csak körülbelül minden hatodik ember végzi szívesen ezt a tevékenységet. A háztartási szennyeződések gyorsabb és hatékonyabb eltávolítása érdekében a Tchibonál innovatív takarítóeszközöket talál, amelyek megkönnyítik mindennapjait. Ezekkel a segédeszközökkel a takarítás tiszta sor.
-33 %
Nemesacél szappan és kefe, habosítóval
4 495Ft
2 995Ft
néhány darab kapható
2 vegyszermentes folttisztító szivacs szettben
3 295Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Vízpermetező
3 995Ft
néhány darab kapható
2 szilikon lefolyószűrő szettben, kék/sárga
2 295Ft
Sajnos már elfogyott
-16 %
2 vízkőfogó
2 995Ft
2 495Ft
Sajnos már elfogyott
Multifunkciós fúvókefe
2 495Ft
-35 %
2 mosogatószivacs, juta
1 995Ft
1 295Ft
Szöszeltávolító henger
3 495Ft
néhány darab kapható
-17 %
2 az 1-ben cipőtisztító kefe
2 295Ft
1 895Ft
néhány darab kapható
-17 %
2 pop-up szivacs szettben, geometriai mintás, zöld
3 995Ft
3 295Ft
3 mosogatókendő szettben
2 795Ft
néhány darab kapható
Kaparó üveg- és csempefelületekhez
2 795Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
3 az 1-ben tisztítókefe, szürke, zöld
2 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
2 száraz törlőkendő
3 795Ft
néhány darab kapható
2 szilikonszivacs szettben, zöld, világoszöld
2 995Ft
-12 %
3 mosogatókendő szettben, lila/piros/világoskék
3 995Ft
3 495Ft
Sajnos már elfogyott
Mosogatókészlet, adagoló és kefe
6 995Ft
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
-17 %
Tisztítókefe reluxatisztítóval
2 295Ft
1 895Ft
néhány darab kapható
Univerzális konyhai kefe
3 795Ft

A háztartásokban nélkülözhetetlenek: takarítóeszközök

Legtöbben szeretnénk tiszta otthonban élni. Ahhoz, hogy ezt kevés erőfeszítéssel elérjük, a rendszeres rutin különösen fontos. Jobb, ha hetente egyszer vagy kétszer egy kis időt fordítunk a higiéniára. Így a makacsabb szennyeződésnek esélye sincs megjelenni. A megfelelő takarítóeszközökkel akár szórakoztató is lehet a takarítás. Fugakefék, porszívó tartozékok és társai nagyban megkönnyítik a takarítási rutint. Rendeljen okos háztartási segédeszközöket a Tchibotól!

Tippek és trükkök a takarítóeszközökhöz a konyhában

A konyha egy olyan heliység, ahol a higiénia különös fontossággal bír. Néhány egyszerű trükk megkönnyíti Önnek a konyha takarítását. Ha a mosogatócsapon makacs szennyeződések vannak, és vízkőfoltos, akkor egy bevált házi módszer segíthet: a citrom. Vágja ketté a gyümölcsöt és dörzsölje be vele a csapot! Ezután folytathatja a takarítást a megszokott takarítóeszközökkel és a szennyedőzés máris a múlté: A kínálatunkban rongyokat, mikroszálas kendőket, keféket és speciális szivacsokat is talál a konyhája számára.

A megfelelő takarítóeszközökkel gyorsabban halad

A lakásban vannak olyan sarkak, amelyek különösen az ember agyára tudnak menni a takarítás során. Ilyen például a zuhanyban lévő fuga, amely könnyen bepenészedik és gyorsan koszolódik. Ebben az esetben egy átlagos rongy nem sokat segít. Ehelyett megéri speciális vagy kissé szokatlan takarítóeszközöket használni. Egy elektromos fogkefét nyugodtan beüzemelhet, amellyel könnyebben meg tudja tisztítani a fugát. Ha sajnálja a fogkefét ehhez, a Tchibonál beszerezhet egy praktikus fugakefét, amelyet ezekre a makacs fürdőszobai szennyeződésekre fejlesztettek ki.

Zseniális takarítóeszközök kárpitokhoz és szövetekhez

A leggyakoribb takarítóeszközök, mint például a rongyok, porszívók és a szivacsok, bizonyos anyagok esetében elérik teljesítőképességük határát. Ha például nem akarja a kanapé huzatát állandóan a mosógépbe tenni, akkor speciális takarítóeszközökre van szüksége. Egy praktikus kárpittisztító kefével sokkal többet ér, mint egy porszívóval. A kutya- vagy macskaszőr eltávolításához néhányan az ablaklehúzókra esküsznek, amelyek nyugodtan alkalmazhatók. Olvasson további háztartási tippeket az otthona tisztaságának megőrzéséhez a Kisokosunkban.

Játékos tanulás: takarító segédeszközök a gyerekei számára

Tetszik vagy sem: a takarítás az élet része. De ha hozzá van szokva, akkor már nem is nyűg többé. Ezért annál fontosabb, hogy a gyerekek megismerkedjenek az alapvető háztartási feladatokkal. A speciális takarítóeszközökkel a kicsik játékos módon megismerkedhetnek azzal, hogy hogyan kell a lakást takarítani. Vannak olyan takarító-szettek is játékok formájában, amelyekkel a gyermekei a gyerekszobában és az egész lakásban kitombolhatják magukat.

A TCM minőség-tanúsítvány garantálja a takarítóeszközök minőségét

Takarításkor nem csak a higiéniáról van szó. Ami a takarító tartozékokat illeti, sok ember a kiváló minőségű, káros anyagoktól mentes anyagokra esküszik. És ezt mi is így gondoljuk a Tchibonál. Minden tisztítóeszközünk a TCM minőség-tanúsítvánnyal van ellátva, amely a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. Ezzel garantáljuk, hogy a szigorú minőségi követelményeink a gyártás minden szakaszában betartásra kerülnek. Emellett független intézetek erősítik meg, hogy a termékeink teljes mértékben káros anyagoktól mentesek.