A rendszerezők szervezik a mindennapokat

A rend akár az élet felét is jelentheti. És néha tényleg úgy is tűnik, hogy az idejének a fele takarítással telik el. Szerencsére van már néhány különféle formájú, és méretű praktikus rendszerező segéd. A ládikóktól az evőeszköz tároló dobozoktól a kábeltartó dobozokig: A rendszerezők arról gondoskodnak, hogy a mindennap során használt dolgok mindig kéznél, és mindig rendben lehessenek. Ezen praktikus termékek nagy választékát online megtalálhatja a Tchibo oldalán.
2 rendszerező táska poggyászba szettben
4 995Ft
-11 %
Ékszertartó utazáshoz, világoskék
5 995Ft
5 295Ft
-28 %
3 textil cipőtartó doboz, különböző méret
13 995Ft
9 995Ft
Sajnos már elfogyott
8 vállfa szettben, keskeny, zöld
3 995Ft
Sajnos már elfogyott

Minden egy pillanat alatt, ha élelmiszerekről van szó: Konyhai rendszerező

Sok konyhában található koszos sarok, amelyben néhány már már elfelejtett élelmiszer található. Nem kell, hogy így legyen: Egy kis odafigyeléssel, és pár praktikus tároló doboz használatával mindez elkerülhető. A tároló szekrényekben használt rendszerezőkkel, amelyek elválasztóként szolgálnak könnyen rendet tarthat a zacskós levesek, és ehhez hasonlóak között. A hűtőszekrényben is gyorsan, és egyszerűen fogja tudni rendszerezni az élelmiszereket. A sajtok, és a kolbászok például jól mutatnak egy lefedett tároló tálcán. A zöldségeknél előnyős, ha ki vannak szedve a műanyag csomagolásból, és ki vannak téve egy hűtőszekrény kosárba. A kis rendszerezőkkel nem csak a konyha válik áttekinthetőbbé, de a higiénia is javulni fog.
Rendszerezők a szekrénybe: Egy pillanatkép egy nyitott ruhásszekrényről, amelyek a függesztő rendszereknek, a fiókoknak, és a különféle ládáknak és dobozoknak köszönhetően jól elrendezéssel bír.

A praktikus szekrény kiegészítőknek köszönhetően a ruhák már nem fognak halmokban állni

A rendszerezők tényleg másmilyenné varázsolják a háztartást, erre példa a ruhadarabjai megfelelő tárolóban való tárolása. Valószínűleg emlékszik rá: volt olyan idő, amikor a hálószobában a széken, vagy a padlón ruhák halmozódtak fel. A ruhásszekrényében lévő pár darab rendszerezővel biztosíthatja azt, hogy minden kéznél legyen. A nadrágtartóktól a kiegészítő akasztókon át egészen a fiókos zokni-tárolóig: A Tchibonál számos olyan árucikket fog találni, amelyek biztosítani fogják azt, hogy a ruhakupac gyorsan, és véglegesen tl tudjon tűnni.
Fiók rendszerező: Közelkép ahogy egy női kéz övet helyez be az egyik fiókba, amely fiók-rendszerező rendszerrel került több kis rekeszre szétbontásra.

Tegyen rendet a fiókban

Első pillanatra úgy tűnhet, hogy a fiókok lesznek a tökéletes rendszerezők. De amikor kinyitja az egyiket, vagy a másikat, akkor lehet hogy nem tetszeni Önnek, amit azokban fog látni. A fiókokban főleg a kábelek, a kulcsok, a játékok és a csavarok szoktak egész nagy rendetlenséget okozni. Ezért érdemes a fiókokba dobozokat, vagy sakktábla elrendezésű rekeszekkel strukturálni. Akik egy kicsit kreatívabbnak érzik magukat, azok külön részeket készíthetnek kartonpapírból, vagy régi tojástartókból. Ezek segítségével mindig át fogja tudni látni a holmijait.

Dobozok, tálak, kosarak: Minden alkalomhoz megfelelő rendszerezők

A sima dobozok igazi klasszikusnak számítanak a rendszerezők között. Ezek kaphatóak fedéllel, vagy fedél nélkül, készülhetnek fából, műanyagból, vagy fémből. Ezen dobozok sokfélék lehetnek, amelyek számos polcon is megtalálhatóak. A berendezési stílustól függően rendszerezőként kosarak is használhatóak. Ezek az utóbbi időben egyre divatosabbak, amelyek természetes varázst kölcsönöznek az otthonának. És ha nagyon egyedi dolgot szeretne, akkor akár a különféle tálakat is használhatja tárolásra. A fantáziának semmi sem szabhat határt - miért nem próbálja ki az Értéknövelő újrahasznosítást és használja azt egyéni rendszerezőként!

Az ilyen rendszerező minden irodába nagy segítség

A rendezett légkör különösen fontos legyen szó akár egy otthoni, vagy pedig egy irodai íróasztalról. Néhány praktikus rendszerezővel teljes mértékben a munkájára fog tudni koncentrálni. A kábel tároló doboz például azt biztosítja, hogy a különféle okos-eszköz rengeteg töltő kábele ne keveredjen egymással össze. A polcok, és a mappák segítik abban, hogy a napi papírmunkával járó dokumentumok ne keveredjenek össze. Röviden: A Tchiboval a jól felépített iroda, és az írószerei is mindig kéznél vannak, anélkül, hogy sokáig keresgélnie kellene.
Nyitott szekrény, amelyben különféle fehér dobozok, és kosarak vannak, azért hogy a dolgokat rendben lehessen tartani.

A TCM-pecsétnek köszönhetően a rendszerező garantáltan szennyező anyag mentes

A tároló kosártól a nadrágakasztóig: A Tchibo összes rendszerezője el van látva TCM-pecséttel. Ez a három betű a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely garantálja a magas minőségi követelményeket. Ez azt jelenti, hogy minden termékünk garantáltan mentes lesz a szennyező anyagoktól. Az ennek való megfelelőséget minden esetben egy független intézet ellenőrzi. A műanyagból készült rendszerezőknél biztos lehet a következőkben: A Tchibo termékei egészségügyi szempontból ártalmatlanok, valamint mindenféle szennyező anyagtól is mentesek.
Tegyen rendet: Egy kislány az ágyon ülve egy nagy rendszerező dobozba teszi a ruhákat.