néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 13 995 Ft Quickshop
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott

Törölközők - az igazán különleges otthoni textíliák

Zuhanyozás után, a medencében vagy a kézmosás után: számos helyzetben használunk fürdőtörülközőket. Ezek a kis vagy nagy mindennapi segítők felveszik a bőrünk nedvességét és kellemes, meleg érzést adnak. Az általános fürdőtörülközők általában 50 x 100 cm-esek. Ha nagyobbak, gyakran törülközőknek nevezik őket. Anyagok választéka határtalan: sok fürdőtörülköző pamutból készül, de vannak szintetikus anyagokból és különösen szívós bambuszszálból is. A Tchibo online áruháza széles körű választékot kínál kiválasztott fürdőtörülközőkből.

Puhós frottir otthonodban

Az egyik klasszikus a törölközők között a frottír termékek. Ez a fogalom egy webtechnológiára utal, amelyben mindkét oldalon kis hurok jönnek létre. És pontosan ezek a hurok teszik a kezitörlőt olyan kellemesen puha a bőrünkön. A frottír törölközők különösen magas minőségűnek számítanak. A Tchibo néhány ilyet kínál, különböző méretekben és színekben - a fürdőszobádhoz illeszkedve.

A Frotté kéztörlő: Magas minőségű anyag és különleges eljárás

Frotté és Frottír: Első ránézésre úgy tűnik, hogy e két szó ugyanazt jelenti. De ez nem igaz, mert az anyagok elkészítése különbözik. A frottír termékekhez képest a frotté törlőknek nincsenek beépített hurokjaik. Helyette egy csavart fonalból állnak, amely már magában foglalja a hurokokat. A eredmény hasonlóan puha bőrérzet és magas nedvszívó képesség, ami a fürdőszobai textíliák, mint a zuhanyfüggönyök esetén is hasznos.

Hasznos utazási társ – a mikroszálas kéztörlő

Az utazás során a hagyományos kéztörlő gyakran valami praktikátlan. Nagy helyet foglal el és időt vesz igénybe, hogy teljesen megszáradjon. Különösen, ha sátorozós vagy természetjáró útra indul, akkor a mikroszálas kéztörlő a megfelelő választás. Más kéztörlőkhöz képest nemcsak gyorsan felveszi a nedvességet, hanem másodpercek alatt el is adja és megszárad. Emellett a vékony, könnyű anyag könnyen összehajtható. Ha keres egy praktikus mikroszálas kéztörlőt következő kirándulásához, akkor nézzen körül a Tchibo!

Törölközők egyszerűen és óvatosan mosni

A kéztörlők a otthoni textíliák közé tartoznak, amelyeket rendszeresen kell mosni. Az általában 60 fok elegendő, hogy minden kórokozót elpusztítson, és így elegendő higiéniát biztosítson. A fehér kéztörlők elviselik a 95 fokos főzést is. Az anyaguk speciális struktúrája miatt a legtöbb kéztörlőt nem lehet vasalni, mert akkor nedvszívó képességük romlik. Ahogy az összes otthoni textíliával, először is érdemes megnézni a mosási javaslatot a kéztörlőn, hogy biztosan ne legyen gond.

Magas minőség és bizalom a TCM-pecsét segítségével

A Tchibo kéztörlői gyártásában szigorú minőségi kritériumokat alkalmazunk, ugyanúgy, mint az összes termékünk esetében. A nyersanyagoktól az utolsó feldolgozásig mindent szemmel tartunk és biztosítjuk, hogy magas elvárásainkat teljesítsük. Így biztos lehet benne, hogy a termékeinken megtalálja a TCM-pecsétet. A TCM azt jelenti "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo minőségi áru). Ezek a három betű szimbolizálják minőségi ígéretünket.