Konyhai segédeszközök: Praktikus kiegészítők ahhoz, hogy jobban élvezhesse a főzést

Legyen szó akár egy finom reggeliről, vagy vacsoráról: A praktikus konyhai eszközökkel a darabolás, a keverés és a tárolás is szórakoztató lesz. Fedezze fel a kiváló minőségű Tchibo választékot, legyen szó akár sütésről, főzésről, konyhai eszközökről, mint például reszelőkről, konyhai mérlegekről, vagy uzsonnás dobozokról, amelyeket akár praktikus készlet részeként is meg fognak tudni vásárolni. A tippjeink segítenek a megfelelő döntés meghozatalába.
Meleg és hideg tejhab készítéséhez
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
Elemes tejhabosító a tej egyszerű felhabosításához
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
Kávétartó fémdoboz rózsaszínű virágmintás, kb. 500 g kávéhoz
Akciós ár 2 495 Ft Quickshop
A légmentesen záródó, nemesacélból készült dobozban a kávé hosszú ideig friss marad és megtartja aromáját.
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Porcelán kanna rozsdamentes acélból készült tartós filterrel
Akciós ár 9 995 Ft 6 996 Ft Quickshop
30 db Cafissimo kapszulához
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Ideális kávé tárolásához
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Filteres kávéfőző 6 csészéhez, speciális kávéfilterrel
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
Az üvegkanna a kézi filter tökéletes kiegészítője.
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft 8 495 Ft Quickshop
Kézi kávéfőző kb. 300 ml-es űrtartalommal
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
1

Így ésszerűen fog tudni kiválasztani konyhai kiegészítőket

A kiváló minőségű konyhai kiegészítők alapkészletével számos munkalépést el fog tudni végezni a konyhában. A fűrészes kenyérkés, a kis kések, és a konyhai kés is minden konyhai fiókban megtalálható. A megfelelő fűszerdarálók, mint például a bors, és ehhez hasonlók finom őrlése ugyanolyan fontos. Elengedhetetlen kellék továbbá a műanyagból, vagy a fából készült antibakteriális vágódeszka, illetve a rozsdamentes acélból készült reszelő. A különféle méretekben kapható mérő poharak szintén praktikusak lehetnek. Az egyik legfontosabb elektromos üzemű konyhai készülék a keverő, amely ideális megoldást kínál a széleskörű konyhai munkák elvégzéséhez.
Megfelelő csomagolás, és hosszan tartó frissesség: Különféle zöldségek praktikus frissen tartó és tároló dobozokban.

Hosszabb ideig frissen tartja az ételt

Az olyan ételek, mint a gyümölcs, a zöldség, vagy a felvágottak csak korlátozott eltarthatósági idővel rendelkeznek. Ezek nem csak higiénikusan, élelmiszer tároló edényekbe kerülhetnek elcsomagolásra, hanem hűtőszekrényben is hosszabb ideig eltárolhatóak. A legtöbb doboz főtt ételek szállítására, és fagyasztására is alkalmas. Ha az útra csomagol, akkor mindenképpen szivárgásmentes fedéllel rendelkező modelleket válasszon. A pékárukhoz viszont vannak speciális kenyértartó dobozok, amelyek belsejükben biztosítják az optimális levegő keringetést, miközben a szárított ételek, mint például a hüvelyesek vagy a rízs sokáig frissen maradnak, ha zománcos tárolóedényekbe kerülnek elrakásra.
Rend a konyhában: Konyhai munkalap, amin különféle dobozok, gyümölcstálak és konyhai eszközök vannak.

Konyhai rendszerező

A konyhában a legfontosabb a rend, és az hogy a fontos konyhai eszközök mindig kéznél legyenek. A kávékapszula tároló tálba például biztonságosan tárolhatóak a kávékapszulák, míg a fedéltartóban szépen elhelyezhetőek mind a kerek, mind pedig a szögletes formájú dobozfedőket. A fűszertartóval, mint konyhai segédeszközzel mindig szem előtt tarthatja a kedvenc fűszereit, és anélkül fogja tudni használni a fűszereit, hogy a főzés, sütés és előkészítés során külön keresgélnie kellene. Szűk helyek esetén különösen praktikus lehet: összecsukható konyhai eszköz tartó. A kompakt, összehajtható, szilikonból készült étel tároló dobozok a használat után csak egészen kis tárolási helyet igényelnek. A praktikus konyhai segédeszközök sütő formaként, és szállítótartóként is használatosak.

Fontos kritériumok a konyhai segédeszközök megvásárlásához

Egy konyhai segédeszköztől méltán várhatja azt, hogy érdemben támogatja, és meg is könnyíti a munkájának elvégzését. Fontos kiválasztási szempont tehát, hogy a konyhai segédeszköz mennyire jól illeszkedik a kézbe, és hogy mennyire könnyű azt használni. A különféle felhasználásra alkalmas multifunkcionális termékek különösen a kis konyhákban ajánlottak. Különösen praktikusak lehetnek az étel tároló dobozok, amelyek az étel tárolására, fagyasztására, és mikrohullámú sütőben történő felmelegítésére is használhatóak.

Anyag: Rozsdamentes acél, szilikon, és fa

Azért fontos, hogy a konyhai segédeszközök robusztus, tartós és kompatibilis anyagokból készüljenek, hogy azok ellenálljanak a mindennapok igénybevételeinek. A szennyező anyagoktól mentes szilikonból, vagy műanyagból készült dobozokban tárolt élelmiszerek biztonságosak, és a mosogatógépben is könnyen tisztíthatóak. A rozsdamentes acélból készült tálak, vagy tálcák karc állóak és ellenállnak a rozsdásodásnak. Még ha a vágódeszka fából is készül -az ilyen jellegű konyhai segédeszköz készlet rugalmasan felhasználható különféle élelmiszerek aprításához - azonban azt nem szabad mosogatógépbe tenni, és nem is kell mivel az antibakteriális tulajdonságaik miatt elve nagyon higiénikusak. Ha a megvásárlás után olajjal bedörzsöli a deszkát, akkor ezzel további impregnálás kerül biztosításra.
Használjon tartós anyagokat: rozsdamentes acélból, műanyagból és szilikonból készült, felfüggeszthető konyhai segédeszközök

Látvány: A vacsora tálalva van

Ha az étkezéshez konyhai kiegészítők kerülnek használatra, akkor a megjelenés is fontos szerephez jut - mivel a látvány is fontos. Egy szeretettel elkészített étel további élvezetet biztosít, akkor ha az ízlésesen kerül feltálalásra. Egy tortaállványra például étvágygerjesztő módon helyezheti el a különféle előételeket, vagy akár az édes teasüteményeket. A konyhai segédeszközzel további helyet takaríthat meg az asztalon, így marad hely más finomságok feltálalására is. Ugyanilyen elegáns és vonzó az italhűtő, amely nem csak hogy kellemesen hűvösen tartja a pezsgőjét, de vizuálisan ki is emeli azt.
Szép és praktikus: Egy ételtartó állvány van az étkezőasztalon, amelyen kolbász és sajt darabok vannak.