Konyhai segédeszközök: Praktikus kiegészítők ahhoz, hogy jobban élvezhesse a főzést

Legyen szó akár egy finom reggeliről, vagy vacsoráról: A praktikus konyhai eszközökkel a darabolás, a keverés és a tárolás is szórakoztató lesz. Fedezze fel a kiváló minőségű Tchibo választékot, legyen szó akár sütésről, főzésről, konyhai eszközökről, mint például reszelőkről, konyhai mérlegekről, vagy uzsonnás dobozokról, amelyeket akár praktikus készlet részeként is meg fognak tudni vásárolni. A tippjeink segítenek a megfelelő döntés meghozatalába.
  • Dugattyús kávéfőző 800 ml, arany színű
Kézi kávéfőző kb. 800 ml-es űrtartalommal
5 995Ft
Gyorsnézet
Dugattyús kávéfőző 800 ml, arany színű
Kézi kávéfőző kb. 800 ml-es űrtartalommal
5 995Ft
  • Dugattyús kávéfőző 300 ml, arany színű
Kézi kávéfőző kb. 300 ml-es űrtartalommal
4 295Ft
Gyorsnézet
Dugattyús kávéfőző 300 ml, arany színű
Kézi kávéfőző kb. 300 ml-es űrtartalommal
4 295Ft
  • Kávéadagoló kanál, arany színű
A mérőkanál megkönnyíti az adagolást, és kb. 7 g kávéőrlemény fér bele
2 495Ft
Gyorsnézet
Kávéadagoló kanál, arany színű
A mérőkanál megkönnyíti az adagolást, és kb. 7 g kávéőrlemény fér bele
2 495Ft
  • Elektromos tejhabosító, nemesacél
Meleg és hideg tejhab készítéséhez
9 995Ft
Gyorsnézet
Elektromos tejhabosító, nemesacél
Meleg és hideg tejhab készítéséhez
9 995Ft
Fém kenyértartó, vágódeszkával
13 995Ft
Kerámia zöldségtároló edény
8 995Ft
Krumpli- és nokedlinyomó
7 995Ft
4 vágóalátét szettben, bordó/zöld
2 795Ft
Finomreszelő
Durvareszelő
2 795Ft
2 995Ft
Frissentartó doboz készlet, 9 darabos
9 995Ft
Multifunkciós főzőkanál, szilikon fejjel
2 495Ft
2 zöldségtisztító kefe szettben, fa markolattal
2 995Ft
Konyhai késkészlet, 3 darabos
3 295Ft
2 mérőpohár szettben
3 995Ft
Tojástartó doboz
2 495Ft
Univerzális hámozó
1 795Ft
2 beakasztható konyharuha tartó szettben
3 795Ft
Koktélkeverő készlet
5 995Ft
  • 2 Caffè Crema pohár szettben
Duplafalú, különösen hőálló
3 995Ft
Gyorsnézet
2 Caffè Crema pohár szettben
Duplafalú, különösen hőálló
3 995Ft
4 hőálló kerámia tálka szettben, piros
5 995Ft
Kaparó üveg- és csempefelületekhez
2 495Ft
  • Elektromos tejhabosító, fekete
  • Elektromos tejhabosító, fehér
Krémes forró és hideg tejhab gombnyomásra
17 995Ft
Gyorsnézet
Elektromos tejhabosító, fehér
Elektromos tejhabosító, fekete
Krémes forró és hideg tejhab gombnyomásraKrémes forró és hideg tejhab gombnyomásra
17 995Ft
17 995Ft
Káposzta döngölő, fa
6 995Ft
Nemesacél ételhordó doboz
5 495Ft
XL-es tálca
19 995Ft
néhány darab kapható
Konyhai időmérő, fa
4 995Ft
néhány darab kapható
Vágódeszka, kaucsukfa
10 995Ft
1

Így ésszerűen fog tudni kiválasztani konyhai kiegészítőket

A kiváló minőségű konyhai kiegészítők alapkészletével számos munkalépést el fog tudni végezni a konyhában. A fűrészes kenyérkés, a kis kések, és a konyhai kés is minden konyhai fiókban megtalálható. A megfelelő fűszerdarálók, mint például a bors, és ehhez hasonlók finom őrlése ugyanolyan fontos. Elengedhetetlen kellék továbbá a műanyagból, vagy a fából készült antibakteriális vágódeszka, illetve a rozsdamentes acélból készült reszelő. A különféle méretekben kapható mérő poharak szintén praktikusak lehetnek. Az egyik legfontosabb elektromos üzemű konyhai készülék a keverő, amely ideális megoldást kínál a széleskörű konyhai munkák elvégzéséhez.
Megfelelő csomagolás, és hosszan tartó frissesség: Különféle zöldségek praktikus frissen tartó és tároló dobozokban.

Hosszabb ideig frissen tartja az ételt

Az olyan ételek, mint a gyümölcs, a zöldség, vagy a felvágottak csak korlátozott eltarthatósági idővel rendelkeznek. Ezek nem csak higiénikusan, élelmiszer tároló edényekbe kerülhetnek elcsomagolásra, hanem hűtőszekrényben is hosszabb ideig eltárolhatóak. A legtöbb doboz főtt ételek szállítására, és fagyasztására is alkalmas. Ha az útra csomagol, akkor mindenképpen szivárgásmentes fedéllel rendelkező modelleket válasszon. A pékárukhoz viszont vannak speciális kenyértartó dobozok, amelyek belsejükben biztosítják az optimális levegő keringetést, miközben a szárított ételek, mint például a hüvelyesek vagy a rízs sokáig frissen maradnak, ha zománcos tárolóedényekbe kerülnek elrakásra.
Rend a konyhában: Konyhai munkalap, amin különféle dobozok, gyümölcstálak és konyhai eszközök vannak.

Konyhai rendszerező

A konyhában a legfontosabb a rend, és az hogy a fontos konyhai eszközök mindig kéznél legyenek. A kávékapszula tároló tálba például biztonságosan tárolhatóak a kávékapszulák, míg a fedéltartóban szépen elhelyezhetőek mind a kerek, mind pedig a szögletes formájú dobozfedőket. A fűszertartóval, mint konyhai segédeszközzel mindig szem előtt tarthatja a kedvenc fűszereit, és anélkül fogja tudni használni a fűszereit, hogy a főzés, sütés és előkészítés során külön keresgélnie kellene. Szűk helyek esetén különösen praktikus lehet: összecsukható konyhai eszköz tartó. A kompakt, összehajtható, szilikonból készült étel tároló dobozok a használat után csak egészen kis tárolási helyet igényelnek. A praktikus konyhai segédeszközök sütő formaként, és szállítótartóként is használatosak.

Fontos kritériumok a konyhai segédeszközök megvásárlásához

Egy konyhai segédeszköztől méltán várhatja azt, hogy érdemben támogatja, és meg is könnyíti a munkájának elvégzését. Fontos kiválasztási szempont tehát, hogy a konyhai segédeszköz mennyire jól illeszkedik a kézbe, és hogy mennyire könnyű azt használni. A különféle felhasználásra alkalmas multifunkcionális termékek különösen a kis konyhákban ajánlottak. Különösen praktikusak lehetnek az étel tároló dobozok, amelyek az étel tárolására, fagyasztására, és mikrohullámú sütőben történő felmelegítésére is használhatóak.

Anyag: Rozsdamentes acél, szilikon, és fa

Azért fontos, hogy a konyhai segédeszközök robusztus, tartós és kompatibilis anyagokból készüljenek, hogy azok ellenálljanak a mindennapok igénybevételeinek. A szennyező anyagoktól mentes szilikonból, vagy műanyagból készült dobozokban tárolt élelmiszerek biztonságosak, és a mosogatógépben is könnyen tisztíthatóak. A rozsdamentes acélból készült tálak, vagy tálcák karc állóak és ellenállnak a rozsdásodásnak. Még ha a vágódeszka fából is készül -az ilyen jellegű konyhai segédeszköz készlet rugalmasan felhasználható különféle élelmiszerek aprításához - azonban azt nem szabad mosogatógépbe tenni, és nem is kell mivel az antibakteriális tulajdonságaik miatt elve nagyon higiénikusak. Ha a megvásárlás után olajjal bedörzsöli a deszkát, akkor ezzel további impregnálás kerül biztosításra.
Használjon tartós anyagokat: rozsdamentes acélból, műanyagból és szilikonból készült, felfüggeszthető konyhai segédeszközök

Látvány: A vacsora tálalva van

Ha az étkezéshez konyhai kiegészítők kerülnek használatra, akkor a megjelenés is fontos szerephez jut - mivel a látvány is fontos. Egy szeretettel elkészített étel további élvezetet biztosít, akkor ha az ízlésesen kerül feltálalásra. Egy tortaállványra például étvágygerjesztő módon helyezheti el a különféle előételeket, vagy akár az édes teasüteményeket. A konyhai segédeszközzel további helyet takaríthat meg az asztalon, így marad hely más finomságok feltálalására is. Ugyanilyen elegáns és vonzó az italhűtő, amely nem csak hogy kellemesen hűvösen tartja a pezsgőjét, de vizuálisan ki is emeli azt.
Szép és praktikus: Egy ételtartó állvány van az étkezőasztalon, amelyen kolbász és sajt darabok vannak.