Kerti bútorok – vakáció érzés az otthonában

Legyen szó reggeliről a ragyogó napsütésben vagy meleg nyári estékről a szabad ég alatt – a természet otthoni szeglete csak kerti bútorokkal válik igazán hangulatossá. Az időjárásálló padoknak, nyugágyaknak és asztaloknak köszönhetően a lakóterület gyorsan kintre varázsolható, készen állva arra, hogy pihentető órákat töltsön a friss levegőn. Nyaraljon egy kicsit a saját kertjében és fedezze fel a sokféle kialakítási lehetőséget a Tchibo bútorok széles választékában!

Kerti bútor, kültéri bútor, erkély bútor

-25 %
Lounge szett, eukaliptusz, fehér
279 995Ft
209 995Ft
Csocsóasztal, hűtőládával
99 995Ft
Összecsukható kerti szék, karfával, akác
29 995Ft
Összecsukható balkonasztal, akác
29 995Ft
-33 %
Ülőpárna, mintás, szürke
23 995Ft
15 995Ft
-16 %
Összecsukható napozóágy, vintage szürke
79 995Ft
66 995Ft
-19 %
Lounge szett, polyrattan
459 995Ft
369 995Ft
-20 %
Összecsukható kerti szék, textilhálós
39 995Ft
31 995Ft

Teremtsen kintre otthonos hangulatot, kerti bútorokkal

Kerti bútorokkal gyorsan és egyszerűen kialakíthat egy kényelmes teret a szabadban való üldögélésre és az étkezésre. Minden bútor, amely a négy fal között megtalálható, kapható kültéri kivitelben is. A rendkívüli időjárásálló és a masszív felépítés biztosítja, hogy a bútorok ellenálljanak a szélnek és az időjárásnak, hogy hosszú távon örömet okozzanak. A helyes vásárlási döntéshez vezető út a megfelelő típusú bútorok és az optimális anyag kiválasztásával kezdődik. A Tchibo nagy választékot kínál kerti bútorokból és tippeket azok megvásárlásához.
Kerti bútorok az együtt töltött órákhoz: hat felnőtt ül a teraszon az étkező asztalnál és izgatottan beszélgetnek. Az asztalon edények és borospoharak vannak

A szabadtéri étkező

A teraszon egy igazi étkező rendezhető be a megfelelő kerti asztallal és hozzá illő székekkel. Az asztal – az új kinti helyiségének a legfőbb tartozéka – melynek legalább négy ember számára kell helyet biztosítania. A téglalap alakú forma különösen kompakt, amíg a kör alakú kerti asztal segíthet barátságos beszélgetések kialakulásában. Figyeljen arra, hogy a szék ne legyen túl széles, hogy véletlenül se akadályozzák egymást az asztalnál ülők. A kerti bútoroknak is egy egyenes talajon kell lenniük, hogy nyugodtan ételeket és italokat tárolhasson rajtuk, anélkül, hogy félne, hogy felborul.
A kerti bútorok biztosítják a kényelmet: egy fa teraszon fából készült lábakkal, fehér ülőpárnákkal és különböző díszpárnákkal ellátott lounge bútorok találhatók.

A hangulatos kerti lounge

Az otthoni terasz hangulatos kerti lounge bútorokkal igazán otthonossá tehető. A különösen nagy ülőfelület, a puha kárpit és a puha párnák, amelyekbe belesüppedhet, nagy kényelmet ígérnek a szabadban. Az alacsony bútordarabok ugyanolyan alacsony asztallal is kombinálhatók, így elérhető magasságba kerülnek az italok és a rágcsálnivalók. A kombinált lounge szettek egy tökéletes bútorcsomagot kínálnak egy hangulatos szabadtéri nappalihoz. Vagy tegye próbára kreativitását és állítsa össze saját kerti társalgóját a Tchibo termékcsaládból!

Kerti bútorok a nyugalom szigeteként

Ha nem egy teljes szobát akar kintre berendezni, akkor kerti padokkal vagy kerti nyugágyakkal a nyugalom szigetét hozhatja létre saját kertjében. kisebb bútorok sok helyen könnyen elhelyezhetők, nem kell feltétlenül a teraszon lenniük. Egy szabadban lévő kerti pad tökéletes a szabad ég alatti ücsörgésre, miközben a pázsiton lévő nyugágy napozásra invitál. Ha nincs kertje, akkor erkélybútorokkal akár a legkisebb helyen is egy kellemes környezetet alakíthat ki.

Ellenálló és esztétikus: a megfelelő anyag a kerti bútorokhoz

A legtöbb kültéri bútor fából készül, amely természetes, rusztikus megjelenést kölcsönöz a bútordarabnak és rendkívül időjárásálló. A fém, műanyag és az alumínium a kialakításól függően modern és romantikus megjelenésű, de télen érdemes letakarni őket kerti bútor takaróponyvával. Az egyre népszerűbb szőtt rattan pálmából készült rattan bútorok modern hatást keltenek. Világosabbak, mint a tömör fa, de esőzéskor törékennyé és sötétté válnak. Az anyag kiválasztásakor ügyeljen a tartósság és az esztétika egyensúlyára. Kerti bútor kisokosunkban praktikus tippeket és információkat talál.
Egy apa a kislányával rattan kerti bútorokon ül – előttük egy rattan asztal található, amin egy gyümölcstál, zöldségek és narancslé van.

Fenntartható minőség a Tchibotól

A Tchibo termékek nemcsak a kiváló minőséget és a kivitelezést garantálják, hanem a fenntartható gyártási folyamatot is. Az FSC vagy PEFC tanúsítványok ökölógiai eredetű fatermékeket jelölnek, míg a „Tchibo Certified Merchandise” védjegy első pillantásra felismerhetővé teszi a szigorú minőségi követelményeink szerint készült, kiváló minőségű termékeinket. Ez azt jelenti, hogy nálunk tiszta lelkiismerettel vásárolhat és biztos lehet benne, hogy a termékeink beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.
Kiváló minőségű kerti bútorok: egy kis kerti teraszon egy asztal és két sötét, kartámasszal rendelkező kerti szék található, piros puffokkal.