Kerti bútorok – vakáció érzés az otthonában

Legyen szó reggeliről a ragyogó napsütésben vagy meleg nyári estékről a szabad ég alatt – a természet otthoni szeglete csak kerti bútorokkal válik igazán hangulatossá. Az időjárásálló padoknak, nyugágyaknak és asztaloknak köszönhetően a lakóterület gyorsan kintre varázsolható, készen állva arra, hogy pihentető órákat töltsön a friss levegőn. Nyaraljon egy kicsit a saját kertjében és fedezze fel a sokféle kialakítási lehetőséget a Tchibo bútorok széles választékában!
Akciós ár 14 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 79 995 Ft Quickshop
Akciós ár 349 995 Ft 179 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 89 995 Ft Quickshop
Akciós ár 89 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Akciós ár 64 995 Ft 57 995 Ft Quickshop
Akciós ár 69 995 Ft 67 995 Ft Quickshop
1

Teremtsen kintre otthonos hangulatot, kerti bútorokkal

Kerti bútorokkal gyorsan és egyszerűen kialakíthat egy kényelmes teret a szabadban való üldögélésre és az étkezésre. Minden bútor, amely a négy fal között megtalálható, kapható kültéri kivitelben is. A rendkívüli időjárásálló és a masszív felépítés biztosítja, hogy a bútorok ellenálljanak a szélnek és az időjárásnak, hogy hosszú távon örömet okozzanak. A helyes vásárlási döntéshez vezető út a megfelelő típusú bútorok és az optimális anyag kiválasztásával kezdődik. A Tchibo nagy választékot kínál kerti bútorokból és tippeket azok megvásárlásához.
Kerti bútorok az együtt töltött órákhoz: hat felnőtt ül a teraszon az étkező asztalnál és izgatottan beszélgetnek. Az asztalon edények és borospoharak vannak

A szabadtéri étkező

A teraszon egy igazi étkező rendezhető be a megfelelő kerti asztallal és hozzá illő székekkel. Az asztal – az új kinti helyiségének a legfőbb tartozéka – melynek legalább négy ember számára kell helyet biztosítania. A téglalap alakú forma különösen kompakt, amíg a kör alakú kerti asztal segíthet barátságos beszélgetések kialakulásában. Figyeljen arra, hogy a szék ne legyen túl széles, hogy véletlenül se akadályozzák egymást az asztalnál ülők. A kerti bútoroknak is egy egyenes talajon kell lenniük, hogy nyugodtan ételeket és italokat tárolhasson rajtuk, anélkül, hogy félne, hogy felborul.
A kerti bútorok biztosítják a kényelmet: egy fa teraszon fából készült lábakkal, fehér ülőpárnákkal és különböző díszpárnákkal ellátott lounge bútorok találhatók.

A hangulatos kerti lounge

Az otthoni terasz hangulatos kerti lounge bútorokkal igazán otthonossá tehető. A különösen nagy ülőfelület, a puha kárpit és a puha párnák, amelyekbe belesüppedhet, nagy kényelmet ígérnek a szabadban. Az alacsony bútordarabok ugyanolyan alacsony asztallal is kombinálhatók, így elérhető magasságba kerülnek az italok és a rágcsálnivalók. A kombinált lounge szettek egy tökéletes bútorcsomagot kínálnak egy hangulatos szabadtéri nappalihoz. Vagy tegye próbára kreativitását és állítsa össze saját kerti társalgóját a Tchibo termékcsaládból!

Kerti bútorok a nyugalom szigeteként

Ha nem egy teljes szobát akar kintre berendezni, akkor kerti padokkal vagy kerti nyugágyakkal a nyugalom szigetét hozhatja létre saját kertjében. kisebb bútorok sok helyen könnyen elhelyezhetők, nem kell feltétlenül a teraszon lenniük. Egy szabadban lévő kerti pad tökéletes a szabad ég alatti ücsörgésre, miközben a pázsiton lévő nyugágy napozásra invitál. Ha nincs kertje, akkor erkélybútorokkal akár a legkisebb helyen is egy kellemes környezetet alakíthat ki.

Ellenálló és esztétikus: a megfelelő anyag a kerti bútorokhoz

A legtöbb kültéri bútor fából készül, amely természetes, rusztikus megjelenést kölcsönöz a bútordarabnak és rendkívül időjárásálló. A fém, műanyag és az alumínium a kialakításól függően modern és romantikus megjelenésű, de télen érdemes letakarni őket kerti bútor takaróponyvával. Az egyre népszerűbb szőtt rattan pálmából készült rattan bútorok modern hatást keltenek. Világosabbak, mint a tömör fa, de esőzéskor törékennyé és sötétté válnak. Az anyag kiválasztásakor ügyeljen a tartósság és az esztétika egyensúlyára. Kerti bútor kisokosunkban praktikus tippeket és információkat talál.
Egy apa a kislányával rattan kerti bútorokon ül – előttük egy rattan asztal található, amin egy gyümölcstál, zöldségek és narancslé van.

Fenntartható minőség a Tchibotól

A Tchibo termékek nemcsak a kiváló minőséget és a kivitelezést garantálják, hanem a fenntartható gyártási folyamatot is. Az FSC vagy PEFC tanúsítványok ökölógiai eredetű fatermékeket jelölnek, míg a „Tchibo Certified Merchandise” védjegy első pillantásra felismerhetővé teszi a szigorú minőségi követelményeink szerint készült, kiváló minőségű termékeinket. Ez azt jelenti, hogy nálunk tiszta lelkiismerettel vásárolhat és biztos lehet benne, hogy a termékeink beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.
Kiváló minőségű kerti bútorok: egy kis kerti teraszon egy asztal és két sötét, kartámasszal rendelkező kerti szék található, piros puffokkal.