Lakástextíliák - a szövetek színes világa

A szövetek a szépen és igényesen berendezett lakás fontos részét képezik. A gyakorlat azt mutatja, hogy éppen a lakástextíliák biztosítanak kellemes légkört a helyiségnek. Az ablaknál, az asztalnál vagy a kanapén: A szövetek hihetetlenül sokoldalúak, és a legváltozatosabb életvitelhez is tudnak alkalmazkodni. A Tchibo a lakástextíliák széles választákát kínálja sokféle színben és változatban. Fedezze fel azok széles választékát, a bársonyos szaténtól a könnyű, és szellős vászonig!
Dísszőrme, báránybőr hatású, mályva, 92x65cm
7 995Ft
-50 %
Szőnyeg, mintás
9 995Ft
4 995Ft
Díszpárnahuzat, mintás, kék
2 495Ft
-50 %
Szőnyeg, sárga mintás
11 995Ft
5 995Ft
Puha takaró ujjakkal, szürke
10 995Ft
néhány darab kapható
Díszpárna
7 995Ft
néhány darab kapható
Díszpárnahuzat, fekete, levél mintás
2 995Ft
Bársony díszpárnahuzat, rózsaszín
3 995Ft
néhány darab kapható
Kétoldalas díszpárnahuzat, térkép
2 495Ft
néhány darab kapható
2 pamut-lenvászon függöny szettben, bézs
16 995Ft
Ft/ks 8 497,50
-20 %
Kétoldalas párnahuzat, rózsaszín, "Love"
2 495Ft
1 995Ft
2 díszpárnahuzat szettben, mintás/sárga
4 995Ft
2 pamut-lenvászon függöny szettben, krém
16 995Ft
-21 %
Műszőrme díszpárna, padlizsán
6 995Ft
5 495Ft
Kétoldalas takaró, rácsos, kék
14 995Ft
néhány darab kapható
2 díszpárnahuzat szettben, télapó/fenyőfa
3 795Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-20 %
2 díszpárnahuzat szettben, menta, rózsaszín, pálmás
4 995Ft
3 995Ft
néhány darab kapható
Prémium szőnyeg, juta/gyapjú
49 995Ft
néhány darab kapható
Díszpárnahuzat, virágos, sötétkék
3 295Ft
néhány darab kapható
Díszpárnahuzat, mintás, bézs
6 995Ft
néhány darab kapható
-14 %
Díszpárnahuzat, zöld
3 495Ft
2 995Ft
néhány darab kapható
Díszpárnahuzat, hímzett mintával
5 995Ft
Díszpárna, fonott mintával, 50 x 50 cm
10 995Ft
néhány darab kapható
Jacquard takaró, zöld
9 995Ft
néhány darab kapható
Kasmír-gyapjú takaró, szürke
44 995Ft
Előszobafal, ülőpaddal, fehér
124 995Ft
Kétoldalas díszpárnahuzat, mintás
7 995Ft
-30 %
Szőnyeg, sötét, virágos
12 995Ft
8 995Ft
Díszpárnahuzat, növény mintával
3 495Ft
Díszpárna fonott mintával, 60 x 40 cm
10 995Ft
1

Szőnyegek, az otthon igazi klasszikusai

A szőnyegek jól néznek ki, kellemes hangulatot biztosítanak a szobának, továbbá kellemes bolyhos érzetet kölcsönöznek, ha valaki azokon jár. Hogy melyik szőnyeg a legjobb az Ön számára, az kizárólag az Ön igényeitől függ. A gyapjúból és a pamutból készültek igazi klasszikusok, és szinte bármilyen helyiségbe megfelelőek. A nappaliban a mesterséges anyagú, vagy prémes jellegű szőnyegek igazán ideálisak lehetnek extra puha burkolatként. A szizál pedig különösen az allergiások számára lehet jó választás. Ez egy növényi származék, amely alig szívja fel a port, és porszívóval pedig könnyen tisztítható. A Tchibo online boltjában számos kiváló minőségű szőnyeg közül választhat. Mindenképpen érdemes körülnéznie!
A megfelelő díszítés: A szobában van egy bézs színű kanapé, amelyre színes párnák kerültek ráhelyezésre, a kanapé egy csipkefüggönyös ablak előtt áll, a szürke-fehér cikk-cakk mintás fehérítő el van kötve két oldalra.

Stílusos ablak dekoráció: Függönyök és függönyhálók

Az ablakra feltett lakástextíliák nagyon eltérő funkciókat látnak el. Egyrészt szabályozzák a fényviszonyokat, másrészt biztosítják a kellemes életérzést. Másrészt védik a szobát a hőtől, és a nem kívánt bámészkodóktól. Sok esetben a könnyű függönyök egy kissé nehezebb, és átlátszatlan függönnyel kerülnek összekombinálásra. A minimalista lakberendezés esetén a függöny gyakran külön, önmagában kerül használatra. Többféle hosszúságú ablakszövet létezik, vannak például elegáns, padólig érő függönyök, vagy ehhez hasonlóak, amelyek pontosan olyan hosszúságúra vannak szabva, mint maga az ablak. A dekoratív félhosszú függönyök általában csak az ablak alsó részét takarják, ezek szintén megfelelőek a földszinti lakásokhoz.
A helyes tisztítás: Egy fiatal nő ül a fehér szőnyegen, és tisztítóronggyal, és egy spray segítségével éppen a szőnyegét tisztítja.

A lakástextíliák megfelelő tisztítása

A legtöbb szövettermékhez hasonlóan a lakástextíliákat is gyakran kell mosni. Így kerül eltávolításra a por, emellett a csíraképződést is megakadályozza. Sokféle lakástextíliát, mint például a függönyt, vagy az asztalterítőket is mindenféle probléma nélkül kimoshatja a mosógépbe. Ugyanez vonatkozik a különféle szőnyegekre is. Gyakran azonban érdemesebb kézzel eltávolítani az egyes foltokat a szőnyegről, például szódabikarbóna, ásványvíz, vagy speciális tisztítószerek használatával. Mindenesetre feltétlenül ügyeljen a termék mosási és ápolási utasításaira, mivel minden egyes szövetanyagnak megvannak a sajátos egyedi követelményei.

Párnák és takarók: Helyezze magát kényelembe!

Egy esős délutánon nincs is jobb annál, mintsem visszavonulni a kanapéra egy könyvvel, vagy a kedvenc sorozatával. A megfelelő lakástextíliákkal még otthonosabbá tehet mindent: a párnák, a plédek, a takarók és a huzatok is ide tartoznak. Próbálja ki a különféle színeket és anyagokat. A gyapjú és a szatén kellemes érzést ígérnek, a világos vászon könnyű, skandináv varázst áraszt. A Tchibo a kényelmes otthonhoz a legkülönfélébb ötleteket kínálja. Egyszerűen csak böngésszen online!

Nagyszerű, szövetből készült dekorációs ötletek

A lakástextíliák nem csak, hogy nagyon praktikus funkciót töltenek be, hanem a négy falat is széppé teszi. A szövetanyagok igazán sokszínűek lehetnek, ezért is segítenek Önnek a legkülönfélébb életötletek megvalósításában. Például az asztali futók elegáns varázst kölcsönöznek az étkezőjének. A nappali igazán változatos lehet az új, szokatlan párna, és kanapéhuzatokkal. Emellett még akár egy üres szobából is otthonosan meleg helyiséget lehet varázsolni egy szép szőnyeg felhasználásával. Hagyja, hogy a kreativitása felül kerekedjen az elmén és a testen!
Otthonos légkör: Egy nagy nappali, amelyben van egy színes szőnyeg, és két szürke kanapé, amelyet sok színes párna díszít.

Garantáltan kiváló minőségű termékek a TCM-pecséttel

A Tchibo szöveteket, és lakástextileket különösen a kiváló minőségű alapanyagaik, és a gondos feldolgozásuk jellemzi. Azért, hogy nyugodtan megbízhasson ezekben a termékekben az áruink el vannak látva a TCM jelzéssel, ami a „Tchibo Tanúsított Áruk” rövidítését jelenti. A TCM-pecséttel ellátott termékek kizárólag a Tchibo számára készülnek, amelyek a gyártásuk minden egyes szakaszában szigorú minőség-ellenőrzési irányelveknek kerülnek alávetésre.
Garantált minőség: Egy baba a hátán fekszik a szürke szőnyegen, az anyjára nevet, aki éppen fölé hajol.