Akciós ár 5 495 Ft Quickshop Ft/ks: 2 747,50
néhány darab kapható

Meleg és elengedhetetlen - a párnahuzat

A párna mindannyiunk számára hozzátartozik az élethez - és ezzel együtt a párnahuzat is. De ez régen nem volt így. A régi egyiptomiak fejüket kemény fa vagy elefántcsont alapú ágyakon fektették. És századokkal később, a középkori Európában, sok alvónak egyszerű szalmával kellett beérnie. Mindez nagyon kellemetlennek tűnik. Annál jobb, hogy ma már meleg párnákkal és takarókkal alhatunk. És hogy ezek hosszú ideig tartók és védettek legyenek az izzadságtól, egy textil huzat egyszerűen elengedhetetlen. Ha új párnahuzatokat keres, akkor egyszerűen vásároljon online! A Tchibo-n széles választékban talál Perkal-ágyneműtől a satin ágyneműig különböző színekben és méretekben.

A keskeny párnahuzat - egy egyszerű klasszikus

A párnahuzat legfontosabb része biztosan a mérete. Ideális esetben pontosan illeszkedik a párnabetétre, anélkül, hogy feszülne. Ha a hagyományos és egyszerű stílust szereti, akkor egy 40 x 60 vagy 40 x 80 cm-es keskeny párnahuzatot választ. Van olyan modell, ami még hosszabb, akár 40 x 120 cm-es is lehet. Főként az oldalsó alvók számára ideálisak ezek a rendkívül hosszú változatok, mert az alvás során bármilyen irányba fordulhatnak rajtuk.

Melegség kicsitől nagyon - a négyzetes párnahuzat

Ha az ágyadban sosem elég párna, és szeretsz igazán befonódni, akkor a négyzet alakú párnák tökéletesek, amiket bármilyen módon kombinálhatsz. A párnahuzatok tipikus standard mérete 80 x 80 cm. De a 60 x 60 cm-es kisebb párnahuzatok is nagyon elterjedtek. A mini párnahuzat 45 x 45 cm-es, az ágyban ritka, inkább a kanapépárnákon találkozni vele. Mégis igaz, hogy itt is a változatosság a lényeg. Kombinálj különböző párnaméreteket a saját egyedi melegségedhez!

Kevesebb izzadás természetes anyagokkal

Természetes anyagok a párnahuzat különösen alkalmasak, a végén választott párnamérettől függetlenül. Legyen az 80 x 80, 40 x 80 vagy 40 x 60 cm: egy böszörmény vagy Renforce ágynemű huzat mindig jó választás. Mert szemben sok szintetikus rosttal ezek az anyagok kellemes és természetes bőrérzetet biztosítanak. Emellett segítenek abban, hogy éjszaka kevesebbet izzadj. A Tchibo sok párnahuzat található fenntartható és magas minőségű bio pamutból- olvassa el ágynemű-tanácsadónkat is, hogy többet tudjon az anyagokról.

Az Ön párnahuzatának megfelelő higiénia

A párnahuzatok a otthoni textiltermékek közé tartoznak, amiket a leggyakrabban és legintenzívebben használunk. Ezért elengedhetetlen, hogy a párnahuzatot rendszeresen cseréljük az egész ágyneművel együtt. Két-négy hónaponta kell mosni ezeket az anyagokat, attól függően, hogy mennyit izzadsz és hogy az ágyadban van-e még egy háziállat is. Az általában 60 fokon mosható színes huzatokat. Fehér anyagokat 95 fokon is elbírják. Ne feledje: mindig olvassa el a mosási utasításokat először, mert minden anyag végül más-más ápolási igényeket ró rájuk.

Bízzon a TCM-pecsétben

A párnahuzat folyamatosan érintkeznek a bőrünkkel, ezért bizonyos minőségi szabványokat is teljesíteniük kell. Érdemes tehát alaposan megnézni őket mielőtt vásárolna. A Tchibo otthoni textiltermékei a TCM-pecsettel vannak ellátva, ami a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése. A nyersanyagtól a gyártásig, mi szigorú szabályokat alkalmazunk, amiket ezzel a pecsételéssel garantálunk. A Tchibo termékek minőségére és a magas szintű feldolgozásra a TCM-pecsettel számíthatsz.