Schließen

Eljött az új ötletek ideje

Van-e jobb annál, amikor reggelente belekortyol kedvenc kávéjába vagy annál a pillanatnál, amikor felpróbálja új kedvenc felsőjét? Szívünkön viseljük az élet e különleges momentumait - ma és holnap egyaránt. Ebben pedig a fenntarthatóság is fontos szerepet játszik. Mert ezeket a pillanatokat csak akkor élvezhetjük a jövőben is, ha már ma kíméletesen bánunk az erőforrásokkal és védjük a természetet. A következő hetekben bemutatjuk Önnek, hogy a Tchibo-nál mit értünk el a 100%-os fenntarthatósághoz vezető úton.

#5: Organic Cotton

Világszinten a harmadik legnagyobb biopamut-ellátóként teljes mellszélességgel kiállunk a környezetbarát pamuttermesztés mellett. A ruháinkhoz felhasznált textíliák több mint 80%-a már ma biopamutot tartalmaz, célunk, hogy ez a szám 2020-ra 100%-ra emelkedjen.
Hogy miért? A számok önmagukért beszélnek:

Miért biopamut?

A biológiai gyapottermesztés során nem szabad mesterséges trágyázó és növényvédő szereket használni - emellett a gyártás során is rengeteg víz megspórolható. Így a talaj sokáig termékeny és egészséges marad, valamint a klíma és a teljes ökoszisztéma is védelemben részesül.
Nincs is jobb annál, mint amikor a nap 24 órájában jól érezzük magunkat. Biopamuttal készült zokni kollekciónk a környezet és a gyapottermesztésben dolgozó emberek számára is egyaránt jó. Ez mindannyiunkat jó érzéssel tölt el.
   
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  • 7 pár férfi zokni szettben,barna
Rugalmas, csúszásmentes szegély
4 695Ft
 
Sajnos már elfogyott
 
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott