Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
mood_payment

Fizetési lehetőségek

PayPal
Fizessen egyszerűen PayPal-lal!
Mostantól egyszerűen, könnyen és gyorsan intézheti vásárlását PayPal-lal a Tchibo webáruházunkban.

Azért is érdemes PayPal fiókot nyitnia és minden egyes online vásárlás alkalmával használnia, mert:
  1. Garantálja biztonságát. Bárhol is vásárol, soha nem osztja meg fizetésének részleteit az eladóval.
  2. Egy e-mail, egy jelszó. Mindössze erre van szüksége a fizetéshez vagy a pénzküldéshez. Nem kell többé kivennie bankkártyáját a tárcájából!
  3. Nem szükséges, hogy legyen pénz a számláján, ha fizetni szeretne. Adja hozzá kedvenc kártyáját vagy akár többet is PayPal fiókjához. Ezt csak egy alkalommal kell megtennie.
  4. Csaknem mindenhol jelen van. Online vásárláskor keresse logóját a nagyobb márkanevek mellett és a kisebb üzletekben világszerte. Boltok milliói és most már a Tchibo webáruház is elfogadja a PayPal-t.
  5. A fizetéstől a szállításig az Ön oldalán állunk. Ha egy termék nem érkezik meg, sérült, vagy eltér a leírástól, visszakérheti a vételárat. Segíteni fogunk, hogy visszakapja pénzét.

PayPal fiók nyitása>

Fontos információ: A PayPal fizetési rendszerén keresztül történő rendelések esetén a kiszállítás 1-2 nappal tovább tarthat.


Információk a PayPal Express-ről:


A “PayPal Express” gombra való kattintással közvetlenül továbbléphet PayPal számlájához. Ott jelentkezzen be, válasszon ki egyet az ott szereplő címek közül és erősítse meg a fizetést.

 

A Tchibo webáruházban nem szükséges ismét megadnia személyi adatait. A szükséges címadatokat a PayPal-on keresztül átvesszük megrendelésébe. Ezután a Tchibo webáruház „Ellenőrzés és megrendelés“ oldalára irányítja át a rendszer. Ellenőrizze adatait, és a “Fizetésköteles megrendelés” gombra kattintással erősítse meg megrendelését.

A fizetési folyamatot a PayPal-ban bármikor megszakíthatja, és ezzel visszatér a Tchibo webáruházba.


Átutalás

Átutalás/előre fizetés esetén kérjük, hogy az alábbi bankszámlaszámra utalja a megfelelő összeget.

Banki adataink:

Számlatulajdonos: Tchibo Budapest Kft.
Pénzintézet: Unicredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám: 10918001-00000002-50920059

Kérjük a megrendelés összegének az átutalásakor adja meg a közlemény rovatban a fizetési azonosítóját!

Külföldről történő fizetés esetén:
IBAN: HU93 1091 8001 0000 0002 5092 0059
SWIFT / BIC: BACXHUHB

A számlát a csomaggal együtt küldjük el Önnek.

Előre fizetés
Néhány termék esetében vagy egy bizonyos számlaösszegtől számítva fenntartjuk magunknak az előre fizetés jogát: amint Ön fizetési felhívást kap tőlünk, utalja át a számlán szereplő összeget! Az összeg számlánkra érkezése után azonnal intézkedünk a megrendelt áru Önhöz történő kiszállításáról!

Utalvány
A visszaküldött áru miatt keletkezett összeget visszautaljuk bankszámlájára. Kérjük minden esetben figyelmesen töltse ki a visszáruhoz szükséges dokumentumokat. Amennyiben elfelejtette rögzíteni bankszámlaszámát, kérjük küldje el azt részünkre e-mail-en keresztül az ugyfelszolgalat@tchibo.hu címre. Ezt a következő megrendelésekor fogjuk beszámítani vagy kérésére intézkedünk annak az Ön folyószámlájára történő visszautalásáról.

Üzletek
Üzleteinkben készpénzzel is fizethet. Ezenkívül valamennyi üzletünkben kártyaleolvasó készülékeket is működtetünk bank- vagy bankkártyával történő fizetéshez.

Üzleteinkben előre megvásárolt Tchibo ajándékutalvánnyal is fizethet. Minden vásárláskor pénztárblokkot adunk Önnek. Javasoljuk, hogy őrizze meg ezt a blokkot a garanciaidő végéig, mivel ennek hiányában termékcserét és pénzvisszatérítést nem áll módunkban teljesíteni!