Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Egy kis stílustanácsadás a férfi övekkel kapcsolatban

Első számú szabály - különösen az üzleti szférában, hogy a férfiak övének tökéletesen passzolnia kell a ruházathoz – a legjobb, ha bőrből készültet választunk. Fontos, továbbá, hogy az öv mindig menjen a cipőhöz, egy barna öv például barna cipővel mutat a legjobban. Továbbá a színtónusra is figyelni kell, mert nem minden barna árnyalat egyforma. Sokan inkább fekete cipőben szeretnek lenni az irodában – ekkor természetesen egy fekete férfi öv a legjobb választás. A szabadidős tevékenységekhez nem fontos ilyen nagy hangsúlyt fektetni a színek harmóniájára, minden megengedett, ami csak tetszik. Nyugodtan felvehet ilyenkor akár egy színes- vagy egy feltűnő csattal rendelkező övet is.
Közeli kép több bőrövről, amik egy sorban fekszenek.

Férfi bőrövek

A legtöbben a sima bőrből készült övekre esküsznek, melyek épp olyan jól mennek a farmerekhez, mint öltönyökhöz. Az irodákban dolgozó férfiaknak leginkább a klasszikus három centiméteres szélességű, keskeny bőröveket ajánljuk, melyek általában egy úgynevezett tűs csattal rendelkeznek. A szabadidős szettjéhez bátran felvehet egy szélesebb övet is és az adott alkalomtól függően akár egy egyedi csattal is színesítheti azt. Még mindig keresi az övéhez illő sálat? Nézzen szét a Tchibo kinálatában a férfi kiegészítők között és gyűjtsön ihletet!
Férfi textilövek Közeli kép egy szürke textilövről, bőr betétekkel és egy fém csattal.

Textilövek - a hanyag eleganciáért

A textilövek tökéletesen kiegészítik a sportos, hétköznapi ruházatot a meleg nyári napon. Különösen jól mutatnak laza nadrággal, mint például a chino-, vagy rövidnadrág. A textilövek farmeranyagból, pamutból vagy kevert szövetből készülnek, és minden létező színben kaphatók. Ezek a férfi övek általában fém övcsattal vannak ellátva, viszont a tűs csattal rendelkező darabok is nagyon népszerűek. Válasszon egyszínű szövetből készült övet vagy mintás – például csíkos típust.

Az elegáns velúr és a hétköznapokra való textil

A fonott öv olyan kiegészítő, amelyet nyugodtan viselhet a szabadidejében és az irodában is. Aki az üzleti életben mozog, annak érdemes elegáns színű és keskeny övet választania, ami fontos, hogy jó minőségű anyagból készüljön. A velúrbőr öv nem hiányozhat az olyan férfiak ruhatárából, akik gyakran viselnek öltönyt. Ha viszont épp nem dolgozik, nyugodtan öltözködhet kicsit lazábban, a puha textilszövet pedig ekkor különösen jó választás lehet. A Tchibo online shopban számos divatos férfi öv közül választhat.

Így találja meg a megfelelő hosszúságú övet

Mielőtt rendelne, érdemes tisztában lennie azzal, hogy pontosan mekkora övre van szüksége. Vegyen elő összehasonlításképp egy régi övet vagy határozza meg saját maga a tökéletes méretet. Ha az utóbbit részesíti előnyben, két opció közül választhat. Mérje le körbe azt a nadrágot az övbújtatók mentén, amelyben szeretné viselni az övet. Az eredményt kerekítse, hogy az ötre vagy nullára végződjön – így megkapja a megfelelő hosszt. Alternatív megoldásként egy mérőszalaggal megmérheti a nadrág derekát is. Hüvelykujjszabályként: Ha az öv a középső lyukban bekapcsolható, akkor a méret tökéletes.
Közeli kép egy farmernadrágról, melynek az öv részén egy mérőszalag van.

Férfi bőrövek: ellenőrzött minőség

A Tchibo bőrövek nemcsak a különösen kedvező árukból, hanem a kiváló minőségből kifolyólag is meggyőzőek, amit a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantálunk. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése, ami azt jelenti, hogy a gyártás során minden termékünket szigorú minőség-ellenőrzések alá vetjük. Azért, hogy tudjuk garantálni a hosszú élettartamot, kizárólag gondosan kiválasztott beszállítókkal dolgozunk együtt. A textilszálakból készült férfi övek mellett számos bőrövet talál a kínálatunkban, melyeken a „Valódi bőr” felirat található. Ha az új övéhez egy hozzá illő nadrágot keres, nézzen szét az ajánlataink között a férfidivat menüpont alatt.
Közeli kép egy férfiról, aki egy barna bőrövet visel, a kezében pedig egy ahhoz illő pénztárcát fog.