Schließen
Férfi pulóverek & melegítőfelsők

Férfi pulóverek & melegítőfelsők

néhány darab kapható
 • Férfi v-nyakú pulóver, világosbarna
Forma- és színtartó anyag magas gyapjútartalommal
6 495Ft
5 295Ft
Gyorsnézet
 • Férfi merinópulóver, V-nyakú, szürke
Formára kötött, ezért tökéletesen áll
14 995Ft
12 995Ft
Gyorsnézet
 • Férfi merinópulóver, V-nyakú, fekete
Formára kötött, ezért tökéletesen áll
14 995Ft
12 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Férfi kardigán, sötétkék
A nyírt gyapjú révén kellemesen puha és meleg
14 995Ft
12 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Férfi kötött kardigán, kék
Puha és meleg a nyírt gyapjútartalom révén
11 995Ft
6 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Férfi V-nyakú pulóver, középkék
 • Férfi V-nyakú pulóver, szürke
 • Férfi V-nyakú pulóver, zöld
 • Férfi V-nyakú pulóver, sötétkék
Forma- és színtartó pamutanyag
5 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
 • Férfi V-nyakú pulóver, sötétkék
 • Férfi V-nyakú pulóver, középkék
 • Férfi V-nyakú pulóver, szürke
 • Férfi V-nyakú pulóver, zöld
Forma- és színtartó pamutanyag
5 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
 • Férfi szabadidőfelső
Kellemesen puha single-jersey anyag
6 995Ft
5 995Ft
Gyorsnézet
 • Férfi V-nyakkivágású pulóver, szürke
Forma- és színtartó kevert pamutanyag
5 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Férfi kasmír pulóver, szürke
Különösen puha és meleg
27 995Ft
Gyorsnézet
1

Pulóverek & melegítőfelsők férfiaknak: A stílustól a stílustörésig

A minőségi férfipulóverek melegen tartanak, kényelmesek és jól néznek ki. Ön eldöntheti, hogy laza, sportos vagy elegáns modellt szeretne-e – amelyek akár még az irodában is stílusosan hatnak. Itt ezen kívül azt is megtudhatja, hogy a pulóvereket mivel és hogyan kombinálhatja, hogy a hosszú élettartamú, minőségi modelleket hogyan találja meg, és hogy az igényes pulóverek mosása hogyan történik.

A férfi pulóverek kombinálása és ápolása

Kötött pulóverek az elegánstól a lazáig

Egy kiváló minőségű gyapjúból készült pulóver a kötés típusától függően különféleképpen hathat: a finom kötésű pulóverek például nemcsak nagyon puhák, hanem rendkívül elegánsak is. A vastagabb, csavart mintás kötésű pulóverek ezzel szemben nagyon melegek, és klasszikus, meghitt hangulatot árasztanak. A durva kötésű, norvég mintás pulóvereknek – például bakanccsal vagy koptatott farmerrel – rusztikus kisugárzásuk van.

A kivágás határozza meg az összhatást

A férfipulóverek között a V-nyakú modell a klasszikus örökzöld. A nyakat optikailag megnyújtja, ezért gyakran lezser módon úgy hordják, hogy nincs alatta ing vagy póló. A stílusos megjelenés érdekében azonban a V-kivágás ne legyen túl mély. A kerek kivágású pulóvereknek valamivel sportosabb kisugárzása van de szinte minden alkalomra megfelelnek. A férfi garbónyakú pulóverek hosszú időre kimentek a divatból, de az utóbbi években visszatérésüket ünneplik. A nyakhoz simuló típus elegáns hatást kölcsönöz, míg a bő garbónyak inkább lezser benyomást tesz.

A gyapjúpulóverek helyes mosása

Ahhoz, hogy egy finom gyapjúból készült pulóver sokáig szép maradjon, gondosan kell azt ápolni. Ide tartozik például a megfelelő mosási hőmérséklet: A gyapjúpulóverek 30 Celsius foknál melegebb vízben összemennek – egyes modelleket egyenesen hideg vízben vagy mindenképpen kézzel kell kimosni. Mindig pontosan tartsa be a belevarrt mosási útmutatóban foglaltakat. Gépi mosásnál fontos a többi ruhával való súrlódás elkerülése: a mosógépet ezért csak a negyedéig töltse meg, és használjon kímélő programot. Kézi mosás esetén a pulóvert tilos beáztatni vagy kicsavarni. A természetes szálak kímélete érdekében használjon gyapjú- vagy finommosószert. Mosás után a pulóvert lehetőleg vízszintesen fektetve szárítsa meg, és lazán húzgálja formára.

Pulóvert inghez? Miért is ne?

Az ing fölé vett pulóver és melegítőfelső manapság a „business és casual” viseletek kombinációjának tipikus példája. Legombolt gallérú ingéhez tehát nyugodtan felveheti kedvenc kasmír- vagy merinói gyapjúpulóverét. A V-nyak inggel kombinálva valamivel szolidabb, mint a kerek kivágás, és emellett még a nyakkendőnek is van helye. A színválasztáskor a tengerészkék, a palackzöld vagy az okkersárga árnyalatok biztos választásnak bizonyulnak – a klasszikus fekete valamivel merevebb benyomást kelt. Az inget és a pulóvert szabadidejében is kombinálhatja: az utcai viseletet egy szűk szabású farmernadrág vagy chino, és egy tornacipő tökéletessé teszi.

Hasznos kritériumok a pulóver kiválasztásánál

Könnyű ápolás

Ha Ön olyan férfipulóvert vagy melegítőfelsőt keres, amelynek ápolását nem ronthatja el, akkor a pamutból vagy a pamutkeverékből készült modellek ideálisak. Mivel a robosztus és bőrbarát pamutból készült pulóverek egyszerűen mosógépben moshatók, általában legfeljebb 40 Celsius fokban. Ha az anyagba elasztán is van keverve - ahogyan ez a férfi melegítőfelsőknél és kapucnis pulóvereknél gyakran előfordul - a termék gyűrődésmentes. Vasalni sem kell ha még a szárítón egy kicsit kisimítja. Hasonlóan könnyű az ápolása a minőségi poliészter tartalmú, kevert szövetekből készített pulóverek. Ezeket általában gond nélkül lehet mosógépben mosni, rendkívül gyorsan száradnak és alapvetően vasalásra sincs szükség.

Hosszú élettartam

A minőségi anyagok mellett a jó kidolgozás a feltétele annak, hogy új pulóvere hosszú ideig elkísérje Önt. Jó jel például, ha a kötött pulóverben a szemek kötése egyenletes méretű. A varrásoknak első ránézésre egyenesen és szálmentesen eldolgozottaknak kell lenniük. Az elasztikus szegély például egy jó minőségű pulóver esetén még gyakori hordás esetén is mindig visszaáll az eredeti alakjára. A gyapjúpulóverek úgynevezett göbösödése, göbképződése minőségi kötött férfipulóvert választásával megakadályozható. A legjobb kasmírból készült modelleken például legfeljebb eleinte mutatkozik néhány göb, melyek azonban borotvával nagyon könnyen eltávolíthatók.

Minőségi garanciánk a férfi pulóverekre & melegítőfelsőkre

Célunk, hogy olyan férfipulóvereket kínáljunk Önnek, amelyek nemcsak melegítenek, hanem hosszú ideig el is kísérik Önt. Ennek biztosítása érdekében folyamatosan nagy gondot fordítunk pulóvereink anyagminőségére, gyártási körülményeire és funkciójára. Mivel termékeink magas minőségi követelményeknek felelnek meg, házon belül és független intézetek által rendszeres ellenőrzések történnek. Ezért hoztuk létre a „Tchibo Certified Merchandise“, vagy röviden TCM márkajelzést.

Ha Ön online vásárolja meg a férfi pulóvereket, akkor is fontos, hogy az első pillanatban tudja, hogy a ruhadarabnak milyen tulajdonságai vannak. Hiszen célunk, hogy Ön pontosan olyan terméket kapja, amilyet szeretne. Termékeinket ezért jól látható címkékkel jelöljük: A „Kasmír” pecsét például azonnal megmutatja, hogy a legjobb kasmírgyapjúból készült, minőségi pulóverről van szó. A „JÓT TETTÉL” pecsét a fenntartható módon történő előállításra utal.