Eljött az új ötletek ideje

Van-e jobb annál, amikor reggelente belekortyol kedvenc kávéjába vagy annál a pillanatnál, amikor felpróbálja új kedvenc felsőjét? Szívünkön viseljük az élet e különleges momentumait - ma és holnap egyaránt. Ebben pedig a fenntarthatóság is fontos szerepet játszik. Mert ezeket a pillanatokat csak akkor élvezhetjük a jövőben is, ha már ma kíméletesen bánunk az erőforrásokkal és védjük a természetet. A következő hetekben bemutatjuk Önnek, hogy a Tchibo-nál mit értünk el a 100%-os fenntarthatósághoz vezető úton.

#6: Green Fashion

Hordjunk zöldet: "Pure Collection" összeállításunk a trendi dizájnokat és a stílusos viseleteket egyesíti a forradalmian fenntartható anyagokkal. Akár újrahasznosított poliészter, Eco-Logic pamut vagy újrahasznosított gyapjú - a fenntartható módon előállított textíliák felhasználásával spórolunk a vízzel, csökkentjük az üvegházhatást okozó gázokat, valamint védjük a klímát és a környezetet. Biztosak vagyunk benne: aki ezeket a ruhákat hordja, az minden tekintetben trendet teremt.

Mi az az Eco-Logic pamut?
Évek óta együttműködünk az Eco-Logic projekttel, amely a környezetkímélő gyapottermesztést hivatott támogatni. Ennek során az indiai kistermelők speciális tanfolyamokon tanulják meg, hogy miként növelhetik terméshozamukat és hogy a fenntartható gyapottermesztés révén hogyan védhetik környezetüket. Ismerje meg Eco-Logic pamuttal készült termékeinket!
Használja, ne pazarolja!
Aktuális kollekciónk számos darabjához értékes, újrahasznosítható anyagokat választottunk, ezáltal a gyártás során jelentősen csökkenteni tudtuk a vízfelhasználást és az olyan nem megújuló nyersanyagok mennyiségét, mint például a kőolaj. Ennek köszönhetően a műszálakat egy innovatív újrahasznosítási eljárás keretében, használt textíliákból állítjuk elő, amely így nem csak a környezetet és a klímát védi, hanem a szemétkupacok csökkentésében is segít. Mindeközben termékeink minősége változatlan marad, ezt szigorú előírásaink garantálják. Ismerje meg újrahasznosított anyagokból készült termékeinket!
"Pure Collection" összeállításunkhoz 4,7 tonna használt textíliát hasznosítottunk újra és több, mint 680.000 liter nyersolajat spóroltunk meg.
 
Sajnos már elfogyott
  • Női farmerblúz
Bőrbarát, tiszta pamut
7 495Ft
3 995Ft
 
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  • Női leggings, fekete
3 295Ft
1 695Ft
 
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott