mood_order

Termékek keresése


Tekintse meg a Tchibo heti kínálatát, vagy népszerű kategóriáinkat és válasszon ki egy terméket! A termék nevére vagy az adott képre történő kattintással juthat el a termék részletes leírásához és képeihez.

A kereső funkció használatával célzottan is kikeresheti a kívánt terméket: gépelje be a termék nevét, cikkszámát vagy egy kulcsszót, majd nyomjon egy "Entert" vagy kattintson a "Nagyító" gombra! A találati oldal olyan régebbi termékeket is kilistáz majd Önnek, melyek pl. már nem találhatók meg a Tchibo adott témavilágában, de raktáron még van belőlük.

A termék neve alatt az alábbi feliratokkal találkozhat:

-Elérhetőségi információ - Amennyiben rákattint erre a feliratra, és bejelentkezik saját Tchibo fiókjába, akkor: Email értesítésre iratkozhat fel, ha a termék ismét kapható lesz a webáruházban.

-Üzlet készlet: Amennyiben erre a feliratra kattint: Ellenőrizni tudja irányítószáma vagy jelenlegi városa alapján, hogy az Ön közelében hol található olyan üzlet, ahol az adott termékből rendelkezünk készlettel. Fontos, hogy a készletünk folyamatosan változik az eladásoknak köszönhetően. Ezáltal az üzlet készlet információk csak tájékoztató jellegűek.

-Sajnos már elfogyott - a termék a webáruházban már nem kapható.

További üzlet készlet információkért kérjük keresse:

Tchibo ÜZLETEK ügyfélszolgálat
Üzletbe kért online megrendelések / Üzletekben történt vásárlás
Telefon: 06 23 -502 027
Fax: 06 23- 502-081
E-Mail: levelek@tchibo.hu
Munkanapokon: 9.00-17.30
Tchibo üzletkereső: https://www.tchibo.hu/filialfinder