Tchibo ápolási tippek
Hogy a divatáru tovább megőrizze új kinézetét: Ápolási tanácsokat és az alkalmazott ápolási szimbólumok magyarázatait itt elérheti angol és német nyelven.

Alkatrészek és tartozékok
Reklamáció vagy hiányzó alkatrészek esetén, a jótállási időn belül, Önnek lehetősége van a vásárlási bizonylat bemutatása mellett cserét vagy a vételár visszatérítését kérni. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy bankkártyás, illetve előre utalásos fizetés esetén minden esetben a fizetéskor megadott bankszámlára utaljuk vissza a visszáru összeget. Készpénz visszafizetésére nincs lehetőség.

Utánrendelés: Az alkatrész meghibásodása vagy hiánya esetén - mely nem az Ön hibájából következett be - Önnek lehetősége van a megfelelő árucikk jótállási idején belül a szükséges alkatrészt költségmentesen megrendelni. A szállítási költséget ez esetben természetesen mi viseljük.

A vásárló saját hibájából történt meghibásodás, jótállási időn kívüli anyag rendelés esetén az alkatrészek, tartozék és felhasznált anyagok költségkötelesek A szállítási költség a megrendelt áru súlya és mérete szerint kerül felszámításra!


Példa alkatrészekre és tartozékra:
Víztartály kávéfőzőhöz, kapszulatartó Cafissimo készülékhez, lámpaernyő, stb.

Példa a felhasznált anyagokra:
Porzsákok, fogkefebetét elektromos fogkeféhez.

Kérjük, hogy amennyiben a Tchibo-nál vásárolt termékhez alkatrészre, tartozékra ill. anyagra lenne szüksége, forduljon telefonon vagy e-mailen ügyfélszolgálatunkhoz.


ONLINE webáruház ügyfélszolgálat
Telefon: 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
E-mail: ugyfelszolgalat@tchibo.hu
Munkanapokon: 8.00-18.00 / Szombaton: 8.00-16.00


Cafissimo Ügyfélszolgálat
Telefon: 06 80-021 374 (ingyenesen hívható)
Email: cafissimo-service@tchibo.hu
Munkanapokon: 8.00-18.00 Szombaton: 8.00-16.00


Postai úton történő megkeresés esetén: Tchibo Ügyfélszolgálat | Pf. 4 | 2040 Budaörs. Kérjük, írja rá a borítékra: "Tchibo webáruház"

Tchibo ÜZLETEK ügyfélszolgálat
Üzletbe kért online megrendelések / Üzletekben történt vásárlás
Telefon: 06 23 -502 027
Fax: 06 23- 502-081
E-Mail: levelek@tchibo.hu
Munkanapokon: 9.00-17.30
Tchibo üzletkereső: https://www.tchibo.hu/filialfinder