2 kismama-felső szettben, 3/4-es ujjú

5 995Ft -11%
5 295Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Biopamuttal
  • Puha, kevert pamutanyag
  • 3/4-es ujj és oldalsó húzott részek
  • Elöl kissé meghosszabbított
  • Normál szabásvonal

2 kismama-felső szettben, 3/4-es ujjú

Megrendelési szám 65644

Divatos kismamaruha kiváló minőségű biopamuttal

Ez a két 3/4-es ujjal és oldalsó húzott részekkel ellátott kismamafelső olyan remek alapdarabként szolgál, amelyet még a terhességet követően is jó viselni. A felsők elöl kissé meghosszabbítottak. Lenzing Viscose®-t tartalmazó puha, kevert pamutanyagból készültek. Az elasztántartalom formatartásról és tökéletes illeszkedésről gondoskodik.

Szín:

Sötétkék és fehér felső a szettben

Anyag:

50% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó), 45% viszkóz (Lenzing Viscose®), 5% elasztán

Méret:

Teljes hossz kb. 77 cm
A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést teszünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT
Fehérítés
Ne fehérítse
Szárítás
Ne szárítsa szárítógépben, dobban
Vasalás
Legfeljebb 150°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja
Vegytisztítás
Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Kímélő mosási program legfeljebb 40°C-on

További kezelési utasítás:

Finommosószerrel mossa
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

65644

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.