Asztali alátét: Terítse meg az asztalt gyönyörű alátétekkel

Valami félresikerült a leves tányérba kanalazásakor, vagy a pohár bor csúnya peremet hagyott a szép faasztalon? Mindkettő könnyen és dekoratív módon elkerülhető: Asztali alátét segítségével! Ezek a praktikus és vonzó alátétek a tányérok, evőeszközök, poharak és csészék alá helyezhetők az étkezőasztalon – hatékony védelmet nyújtanak az asztallapnak és dekoratív elemként is szolgálnak.

Kerek vagy szögletes – személyre szabott asztalterítők

Legyen szó akár egy kis reggeliző asztalról a konyhában, akár egy nagy asztalról az étkezőben: a terítőket a megfelelő formátumban kínáljuk. A kompakt négyzet alakú vagy kerek terítékek alkalmasak a reggeli szetthez egy kis tányérral és csészével. Ha egy kicsit több helyre van szüksége az asztali alátéten, akkor az ovális modelleket ajánljuk. Ha ebédre vagy vacsorára készül, a téglalap alakú teríték jó választás. Különböző méretekben kaphatók – egy jó méret körülbelül 30 x 50 cm, egy kis asztalhoz körülbelül 30 x 40 cm.
Elegáns szövet alátét vagy műanyag: a választás az Öné

Elegáns szövet alátét vagy műanyag: a választás az Öné

Az anyagok széles skálája áll rendelkezésre, a mosható, mindennapi használatra szánt asztalterítőktől kezdve az elegáns szövött textíliákon át a palából készült díszes modellekig. A vastag darabok, amelyek alátétként is használhatók, praktikusak a mindennapokban: A filc ideális erre a célra. Az egyszerű műanyag tányéralátétek viszont elegendőek a tányér alapjául. Könnyen mosható és strapabíró. Az olyan anyagok, mint a tengeri moszat vagy a rafia, természetességükkel pontokat szereznek, és jól illenek a vidéki stílusú bútorokhoz vagy a hangulatos étkezős konyhákhoz.
A játékostól az elegánsig: tányéralátét minták

A játékostól az elegánsig: tányéralátét minták

A forma mellett természetesen a dizájn is nagy szerepet játszik a teríték vásárlásakor. Egy egyszínű, bordeaux-i vörös, antracit vagy más visszafogott színű terítő különösen elegánsan mutat fehér terítővel vagy asztali futóval kombinálva. A mindennapi családi étkezésekhez a terítőket vidám színekkel, virágmintákkal, csíkokkal, díszítésekkel vagy egyéb nyomatokkal díszíthetjük. A gyerekek örülnek a színes motívumokkal és vicces állat- vagy képregény figurával ellátott papíroknak. Azok, akik valami szokatlant kedvelnek, választhatnak fából készült vagy ételeket ábrázoló nyomtatott képekkel ellátott asztalterítőket.

Könnyen ápolható és kiváló minőségű: a Tchibo asztali alátétei

Mint minden lakástextilünknél és a kínálatunkban szereplő többi terméknél, a terítékeknél is figyelünk a jó kivitelezésre, a legjobb anyagokra és a káros anyagoktól való mentességre. Ezt a TCM pecsét garantálja, amely a "Tchibo Minősített Áruk" rövidítése, és csak olyan árukat jelöl, amelyek megfelelnek a szigorú vizsgálati kritériumoknak. Az Ön mindennapi életének megkönnyítése érdekében az is fontos számunkra, hogy a takarítás a lehető legegyszerűbb legyen. A termékleírásban részletes ápolási útmutatót talál a terítékre vonatkozóan – így az asztalterítője sokáig szép marad, és több ideje marad a hangulatos étkezésre.
Könnyen ápolható és kiváló minőségű: a Tchibo asztali alátétei