Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Beszélő ébresztőóra
Sajnos már elfogyott

Beszélő ébresztőóra

4 295 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Szundi (snooze) funkcióval, automatikus időbeállítással és átállítással
  • Világító LC-kijelző dátummal és a hét napjaival

Beszélő ébresztőóra

Megrendelési szám: 37657

Felvevő funkcióval az egyedi ébresztőhangért. Választástól függően hagyományos ébresztőhanggal vagy egyénileg felvett szöveggel ébreszt – tetszés szerinti gyakorisággal váltogatható. Szundi (snooze) funkcióval, automatikus időbeállítással és átállítással. Világító LC-kijelző

dátummal és a hét napjaival. Műanyagból készült. 3 db LR03 elemmel.

Szín:

Fekete

Méret:

SZÉ X MA X MÉ kb. 9 x 9 x 9 cm

További termékinformációk letöltése

Funkwecker mit Sprachausgabe (PDF, 1 MB)

Precíziós rádióvezérlés:

Ezt a rádióvezérlésű ébresztőórát a világ egyik legpontosabb órája, a braunschweig-i cézium atomóra irányítja, mely a pontos időtől harmincmillió évenként egy másodperccel tér el. A Frankfurt közelében található speciális időjelző adó rádiójel segítségével rendszeres időközönként sugározza a pontos időt, mely mintegy 1.500 km-es körzetben fogható.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

37657

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.