Cafissimo easy in Light Beige steht auf einer Küchentheke, daneben die beiden Packungen der Cafissimo Blonde Roast Edition

Cafissimo easy

Egy csésze kávét ennél már nem is készíthetne el gyorsabban és kényelmesebben: fedezze fel a Cafissimo easy kapszulás kávéfőzőket!
 
 
 
 
 
 
 
 
Die Cafissimo easy in Rot

Tökéletes kávé?
Mi sem könnyebb!

Eszpresszó, caffè crema (hosszú kávé) vagy filterkávé? A Cafissimo easy nemcsak nagyon mutatós darab a konyhában, de isteni kávét is készít.

Most új: a Cafissimo easy kapszulás kávéfőző Powder Rose nyári színben

Tökéletes kávé otthon – ilyen egyszerűen! Három gomb: az eszpresszóhoz, a caffè crema-hoz és a filter kávéhoz – a tökéletes kávé élvezetéhez több nem is kell.

A Cafissimo easy egyesíti magában az egyszerű kezelhetőséget és a legmodernebb megjelenést a Tchibo minőségi kávéélményével.

A szabadalmaztatott, három gőznyomásfokozatú rendszernek köszönhetően minden kávé az optimális gőznyomással készül. A lekapcsoló-automatika és a beépített vízkőmentesítés-kijelző további előnyök azok közül, melyeknek köszönhetően Cafissimo easy kávéfőzőnk olyan hihetetlenül egyszerűen kezelhető.

Változatosságról a kapszulák nagy választéka gondoskodik. A kávé pedig fenntartható gazdálkodásból származik. A Cafissimo kapszulák 100%-ban újrahasznosíthatók. A szelektív hulladékgyűjtő kukába vagy zsákba helyezve valami új készülhet belőlük.

Cafissimo USP

Praktikus, fenntartható és hihetetlenül finom

Mindegyik Cafissimo kávéfőzővel nyitva áll Ön előtt a Cafissimo változatos ízvilága

A kapszulás kávéfőzőkhöz

Az eszpresszó és a természetes aroma találkozása

Ízesített kávéink a kiegyensúlyozott eszpresszóízt természetes aromákkal ötvözik.

A Cafissimo Flavoured Edition kávékhoz