Digitális konyhai mérleg

4 695Ft -29%
3 295Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Különösen lapos forma
  • Üveg mérőfelület: higiénikus és karcálló
  • Fali akasztó a helytakarékos, könnyen hozzáférhető tárolásért

Digitális konyhai mérleg

Megrendelési szám 65946
A konyhai mérlegek azokhoz a dolgokhoz tartoznak, amelyet főzés vagy sütés közben rendszeresen használunk. Ezért is fontos, hogy a minőség és a funkcionalitás is megfelelő legyen.

Kiváló minőségű dizájn

Erre a digitális konyhai mérlegre higiénikus, karcálló üveg mérőfelület és különösen lapos forma jellemző. Így nem csupán jól mutat, hanem helytakarékosan és mindig könnyen hozzáférhetően tárolható a szekrényben vagy felakasztható. Csúszásgátló szilikontalpak kölcsönöznek stabilitást a mérlegnek.

Nélkülözhetetlen funkciók

Ezt a digitális konyhai mérleget nem nélkülözhetik azok, akik szeretnek finomakat főzni: pontos mérést tesz lehetővé 1 grammonkénti lépésekben 5 és 5.000 g között, valamint nagyméretű, megvilágított LC-kijelzővel rendelkezik. Természetesen praktikus hozzámérési funkcióval is ellátták. A magyar mértékegységekről (g és ml) angol mértékegységre (fl. oz., lb oz) átváltható.

Szín:

Fekete-ezüstszínű

Anyag:

Üveg és műanyag

Méret:

SZÉ x MA x MÉ kb. 16 x 2 x 21 cm

Kiegészítő információ:

Elemmel

További termékinformációk letöltése

tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

65946

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.