Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Elektromos serpenyő

11 995Ft -16%
9 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • A serpenyő tapadásmentes bevonattal ellátott alumíniumöntvény
  • Mosogatógépben tisztítható, levehető üvegfedő

Elektromos serpenyő

Megrendelési szám 44257
Sütés és főzés közvetlenül az asztalon. A serpenyő tapadásmentes bevonattal ellátott alumíniumöntvény. Mosogatógépben tisztítható, levehető üvegfedő. Füle hőálló műanyagból. Hőmérséklet-szabályozó 5 hőfokozattal. Túlmelegedés elleni védelem.

Méret:

szé x ma x mé kb. 37 x 8,5 x 24,5 cm
Magasság kb. 8,5 cm
Vezetékhossz kb. 90 cm

Teljesítmény:

Kb. 1.500 watt

Súly:

1,3 kg

További termékinformációk letöltése

tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

44257

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.