Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Elektromos zöldségszeletelő
Sajnos már elfogyott

Elektromos zöldségszeletelő

9 495 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • 4 vágóbetét: vékony, vastag és hullámos szeletekhez, valamint reszelékekhez
  • Vezeték nélkül és egy kézzel működtethető

Elektromos zöldségszeletelő

Megrendelési szám: 44275

Zöldség, sajt és gyümölcs szeleteléséhez és reszeléséhez. 4 vágóbetét: vékony, vastag és hullámos szeletekhez, valamint reszelékekhez. Vezeték nélkül és egy kézzel működtethető. A kés és a lenyomó mosogatógépben elmosható. Az akkumulátor üzemideje: max. 50 perc. Töltővel és használati útmutatóval.

Szín:

fekete

Méret:

szé x ma x mé kb. 12 x 25 x 23,5 cm

Teljesítmény:

3,5 watt

További termékinformációk letöltése

Gemueseraspel (PDF, 1 MB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44275

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Webáruház ügyfélszolgálat (H-P: 8.00-20.00, Szo: 8.00-16.00) Telefon 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.