Előszoba bútorok: szekrények, komódok és cipősszekrények az előszobába.

Az előszoba bútorok úgy vannak tervezve, hogy a lehető legkisebb alapterületet foglalják el, de rengeteg tárolóhelyet kínáljanak. A kínálat az egyszemélyes ruhatárolóktól a keskeny előszobai ládákon és az előszobai nyitott polcokon át a belső ruhasínnel és több rekesszel ill. fiókkal ellátott zárt szekrényekig terjed. Az, hogy mit választ, és hogy az egyes bútorokat vagy a szekrénysorokat részesíti-e előnyben, az előszoba méretétől, formájától és otthonának stílusától függ.
Akciós ár 119 995 Ft 59 995 Ft Quickshop
Helytakarékos - ülőpad, cipő- és tárolópolc egyben
Akciós ár 47 995 Ft Quickshop
Tárolási lehetőség a ruhatartó rúdon és az oldalsó rudakon
Akciós ár 59 995 Ft Quickshop
Akciós ár 37 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 179 995 Ft Quickshop
Akciós ár 109 995 Ft Quickshop
Akciós ár 49 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Gardrób megfelelő kiválasztása kis helyre

Az előszoba berendezése meglehetősen trükkös lehet, mivel a hely gyakran korlátozott, és a helyiség alakja kedvezőtlen. A keskeny folyosókon például nem mindig lehetséges a túlnyúló előszobai szekrény elhelyezése. Jó megoldást jelentenek ekkor a kétrészes előszobai bútor szettek, amelyek padokból és akasztókból állnak a kabátok és dzsekik számára. A falpanelbe általában egy tükör és egy polc van beépítve a sapkák, kalapok és bukósisakok számára. A padon részben fiókok és rekeszek találhatók cipők, zsebes esernyők és egyéb apróságok számára.
Maradjon rugalmas a gurulós szekrényekkel

Maradjon rugalmas a gurulós szekrényekkel

A ruhásszekrénynek nem kell mindig szilárdan egy helyben állni. Ha rugalmas szeretne lenni, választhat görgős mobil szekrényt is. A rendszerező kocsiként is ismert bútorok bármikor mozgathatók, és ott használhatók, ahol éppen szükség van rájuk. Ez a bútor akkor is praktikus, ha az előszobában van egy műszaki doboz a falban, például a padlófűtés vagy a multimédiás elosztó számára. Ha a szerelőnek vagy a leolvasónak hozzá kell férnie a vezérlődobozhoz, a mozgatható szekrény hosszas takarítás és nehéz munka nélkül elmozdítható.
Komódok és cipősszekrények – a kis helyigényű csodák

Komódok és cipősszekrények – a kis helyigényű csodák

Hová tegyük az összes cipőt? Ezt a kérdést nem csak a nők teszik fel. A tárolás nagy probléma, különösen családoknál, mert nem ritka, hogy a folyosón heverő cipők bosszantó botlás veszélyt jelentenek. A praktikus, dönthető rekeszekkel ellátott cipősszekrények rendet tartanak. Több pár jól kiválogatható és kivehető a ferde rekeszekből keresgélés nélkül. Ezt az előszobabútort gyakran keskeny helyen tartják, mivel a cipők nem igényelnek nagy mélységet. A terjedelmes csizmák könnyen tárolhatók fekve az előszobai komódok rekeszeiben.

Modern, vintage vagy klasszikus? Előszobabútor az Ön stílusában

Az előszobabútorok számos dizájnban kaphatók, amelyek közül választhat, hogy illeszkedjenek a belső tér többi részéhez. A modern előszobai bútorokat sallangok nélkül, gyakran magasfényű felületekkel és matt üveg elemekkel látják el. Ha szereti a természetesebb stílust, válasszon szekrényeket, komódokat és ruhatartókat tömör fából vagy fa dekorációval készült szekrényeket. A sima, díszek nélküli felületek praktikusabbak az előszobában az utcai szennyeződések könnyű eltávolítása érdekében. Végül, a vintage megjelenésű előszobabútorok jól harmonizálnak a klasszikus vagy rusztikus bútorokkal.
Modern, vintage vagy klasszikus? Előszobabútor az Ön stílusában