Erkélybútorok: Hogyan tegye magát igazán kényelmessé

A híres erkélyen töltött nyaralásnak csak akkor van rekreációs értéke, ha jól érzi magát. Az egymáshoz illő erkélybútorok szó szerint ennek az alapját képezik: hiszen csak kényelmesen ülve vagy fekve tudja hagyni, hogy a lelke megnyugodjon. Az erkélyasztaloknak, székeknek és nyugágyaknak is vonzónak kell lenniük, és jól ki kell használniuk a teret anélkül, hogy szűkösek lennének. A kompakt, kis méretű erkélybútoroktól a tágas társalgó erkélybútorokig terjedő széles választékunknak köszönhetően a Tchibo-nál személyre szabott megoldásokat talál.
-20 %
Összecsukható kerti szék, textilhálós
39 995Ft
31 995Ft
-16 %
Összecsukható napozóágy, vintage szürke
79 995Ft
66 995Ft
-19 %
Lounge szett, polyrattan
459 995Ft
369 995Ft
-12 %
Kerti párnatároló láda, XXL
79 995Ft
69 995Ft
-25 %
Lounge szett, eukaliptusz, fehér
279 995Ft
209 995Ft
Összecsukható kerti szék, karfával, akác
29 995Ft
-25 %
Balkon napernyő, virágos
39 995Ft
29 995Ft
Csocsóasztal, hűtőládával
99 995Ft
Összecsukható balkonasztal, akác
29 995Ft
-33 %
Ülőpárna, mintás, szürke
23 995Ft
15 995Ft

Kis erkélyek ügyes berendezése

Az összecsukható erkélybútor az első választás, ha kevés a hely. Ha csak egy székre van szüksége, a ruhásszekrényt szeretné felállítani vagy a padlót söprögetni, nem lesznek útban. A műanyag és a fából készült bútorok is könnyűek, és túlzott erőfeszítés nélkül elpakolhatók. A fémvázas székek és asztalok szilárdabbak és stabilabbak szeles időben. Az erkélybútor akkor is helytakarékos, ha egymásra helyezhető. Ezek a modellek gyakran műanyagból készülnek.
Erkélybútorok nagy erkélyekre

Erkélybútorok nagy erkélyekre

Ha tetőteraszán vagy loggiáján sok hely van, nagyméretű nappali bútorok használata ajánlott. A fotel és az asztal a nappali bútoraihoz hasonlít, és kényelem szempontjából felülmúlhatatlan. A puha párnák és a természetes megjelenésű polyrattan hangulatos és stílusos környezetet teremt. Egyes ülőcsoportok elemei tömören egymásba tolhatók, hogy időjárásvédelmet nyújtsanak. A rattan balkonbútorok kerti padok és ládák formájában is kaphatók, és virágcserepek és magasított ágyások is kaphatók ebben a megjelenésben. Így minden összeáll az erkélyen.
Egységes megjelenés könnyen megvalósítható: erkélybútor szett

Egységes megjelenés könnyen megvalósítható: erkélybútor szett

Még inkább, mint a kerti bútorok esetében, az erkély berendezésénél is fontos az egységes megjelenés. Egy kis térben a darabos munka azonnal szemet szúr, és nyugtalanná teszi a szabadtéri ülőhelyeket. A harmonikus légkör megteremtésének legegyszerűbb módja az erkélybútor-készlet. Az asztalok és a székek azonos kialakításúak, így úgy néznek ki, mintha egy darabból készültek volna. Kellemes mellékhatás, hogy az erkélybútorokat olcsón lehet készletként megvásárolni. Néha még egy hozzáillő napernyő is jár hozzá.

Mi más fontos még egy hívogató erkélyhez

Az erkélybútorok legalább részben ki vannak téve a szélnek és az időjárásnak. Ahhoz, hogy sokáig szépek maradjanak, a jó ápolás és a téli molyirtás az előfeltétel. Erre vonatkozóan számos hasznos tippet talál az erkélybútorokról szóló útmutatónkban. A székek és asztalok azonban csak a fél csata felét jelentik az összességében jó hangulatnak. Ugyanilyen fontos a nap elleni és a magánélet védelme, a kellemes megvilágítás, az ültetés és a dekoráció. Böngésszen a Tchibo kínálatában, és hagyja magát inspirálni nagy választékunkból!
Mi más fontos még egy hívogató erkélyhez