Ezüst ékszerek: nyakláncok, gyűrűk és karkötők minden alkalomra

A ragyogó megjelenést tökéletesen kiemeli a hozzá illő női ékszer. Akár a dekoltázsát szeretné hangsúlyozni egy feltűnő ezüst nyaklánccal és medállal, akár a frizuráját szeretné kiegészíteni ezüst fülbevalókkal: Az ékszerek teszik teljessé a megjelenését. A női ezüst ékszerek időtlen eleganciája miatt csodálatosak a mindennapi viselethez. Nem olyan feltűnő, mint az arany, de semmivel sem kevésbé nemes, mindennap viselhető és sokféleképpen kombinálható. Az ezüst ékszerek olcsók és könnyen ápolhatók, így számos alkalomra egyszerű társat jelentenek. Az ezüst ékszerek a férfiak számára is jó választás.
-20 %
Memoire gyűrű, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
11 995Ft
9 495Ft
 
Elérhető:
 
-15 %
Női ezüst gyűrű, aranyozott
12 995Ft
10 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Gyűrű, arannyal bevont 925-ös ezüst, színes cirkóniával
9 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
-5 %
4 női ezüst gyűrű szettben, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
18 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
-7 %
Szoliter gyűrű, ródiummal bevont 925-ös ezüst, cirkóniával
12 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 

Visszafogott vagy feltűnő: megjelenés ezüst ékszerekkel

Egyetlen ezüstgyűrű csodálatosan szolgálhat két ember közötti kötelék jeléül vagy eljegyzési gyűrűként, de divatékszerként szemet gyönyörködtető hangsúlyokat is létrehozhat. Ha az ezüst ékszereket nyaklánccal és fülbevalóval szeretné kombinálni, akkor egy ezüst ékszer szettel biztosra megy. Itt minden darabot összehangoltan terveztek, harmonikus, diszkrét összképet alkotva. Ez ideális hivatalos alkalmakra. De tudatosan is merészkedhetsz egy stílusbravúrt, és viselhetsz egy feltűnő ezüst ékszeres karkötőt arany lánccal.
A finomság: a minőség kritériuma

A finomság: a minőség kritériuma

Ha ezüst ékszert szeretne vásárolni, különböző minőségek közül választhat. A sterling ezüst gyakran megtalálható: az ötvözet 92,5 százalékban tiszta ezüstből áll, a maradékot más fémek, például réz alkotja. Ezt a minőséget az ékszeren található 925-ös bélyegző jelzi. Az ezüst ékszerek úgynevezett finomsága általában 625 és 999 között van. Minél magasabb ez a szám, annál értékesebbek az ezüstből készült gyűrűk, nyakláncok vagy karkötők. Ha egy ezüst ékszeren a "ródiummal bevont" megjelölést látja, akkor azt egy vékony ródium réteggel vonták be. A platinaszerű fém enyhe kékes csillogást biztosít.
Medálok és kövek ezüst ékszerekhez: Zirconia & Co.

Medálok és kövek ezüst ékszerekhez: Zirconia & Co.

Ezüst nyakláncok, gyűrűk és társaik éppúgy kaphatók, mint drágakövekkel díszített arany vagy kosztümös ékszerek. A cirkónia itt különösen népszerű. Ez egy mesterséges kristály, amely úgy néz ki, mint egy gyémánt, de sokkal olcsóbb. A cirkónia számos színben és formában létezik. Alternatívaként ezüst ékszereket is választhat színes üveg kövekkel, amelyek szintén kristály formára vannak csiszolva, és gyűrűket, nyakláncokat, női fülbevalókat és karkötőket díszítenek. Az ezüst ékszer medálok részben teljesen ebből az anyagból készülnek, vagy a köveket ebbe foglalják bele.

Mit kell szem előtt tartania, ha ezüst ékszereket kezel

Legyen szó ezüst ékszergyűrűkről vagy más, ebből az anyagból készült darabokról: hibátlan csillogásukat jó ápolás mellett őrzik meg a legjobban. Tárolja ékszereit száraz és sötét helyen, bársony párnával ellátott dobozban, hosszú távú tárolás esetén lehetőleg légmentesen csomagolva. A kosztümös ékszereket csak otthoni kiegészítőként szabad ékszer fára akasztani. Használjon speciális kendőt a valódi darabok tisztításához, vagy kövesse tippjeinket ékszerei tisztításakor!
Mit kell szem előtt tartania, ha ezüst ékszereket kezel