Hozzon létre elbűvölő hangsúlyosságot Ezüst fülbevalók által

A klasszikustól a játékosig a Tchibo Ezüst fülbevalók széles választékát kínálja minden alkalomra és minden ékszer típushoz. Függetlenül attól, hogy karika fülbevaló, bedugós fülbevaló vagy függő: minden egyes ékszer elvarázsolja eleganciájával és csinos részleteivel. Fedezze fel a csodás ékszervilágot a Tchibo-tól, és rendelje meg ezüst fülbevalóit – darabonként vagy többrészes szettben – egyszerűen online!
néhány darab kapható

Fülbevaló sokoldalú stíluspartnerként

Az Ezüst fülbevaló tökéletes társ a mindennapokra. Az ezüst egyszerű eleganciája teszi a nemes anyagot tökéletes partnerré komoly munkahelyi vagy hivatalos alkalmakhoz. Vagy választhat egy feltűnő ezüst Női fülbevalót, hogy feldobja a szabadidős ruháját. Az ezüst fülbevaló kiemelheti viselőjének egyedi jellemét, és bármikor feltűnés nélkül vagy divatosan variálható.
Diszkrét és stílusos - Ezüst fülbevaló

Diszkrét és stílusos - Ezüst fülbevaló

Az Ezüst fülbevalók különösen egyszerűek. És nem ok nélkül. Az ezüst egyszerű, kissé hűvös hangulata könnyen kombinálható különböző színekkel. Az ezüst időtlenül elegánsnak tűnik sötét Női ruhák vagy felsők kísérőjeként, friss és sportos, világos színekkel. Az arany fülbevalóval szemben az ezüst ékszerek visszafogottabbak és kevésbé feltűnőek. Az ezüst ékszerek jól harmonizálnak a világos, hűvös bőrszínnel.
Ékszerek kiváló minőségű 925-ös ezüstből

Ékszerek kiváló minőségű 925-ös ezüstből

A Tchibo-nál 925-ös ezüstből készült fülbevalót is talál. De mit jelent valójában a "925-ös"? Ez a százalékra vonatkozik. A nemesfém ekkor 92,5 %-os tiszta ezüstből áll, és a fennmaradó százalék általában réz. És ez jó! Mert a tiszta ezüst túl puha ahhoz, hogy szilárd ékszereket készítsenek belőle. A 925-ös ezüst, más néven sterling ezüst, robusztus, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig élvezheti ezüst fülbevalóját és Női nyaklánc ékszerét.

Csak a legjobb minőségű karika fülbevalókhoz és bedugós fülbevalókhoz

A divatékszerek gyakran sokkal többek egy kiegészítőnél. Segítségükkel kiemelheti saját egyéni karakterét. A Tchibo-nál akkreditált, külső intézményekkel dolgozunk együtt, hogy hosszú ideig élvezhesse ezüst fülbevalóit. Ellenőrzik ékszereinket káros anyagok és minőség tekintetében. Bevált TCM jelölésünk, a "Tchibo Tanúsított Áru" rövidítése, megmutatja ékszer kínálatunk minőségi előírásait.
Csak a legjobb minőségű karika fülbevalókhoz és bedugós fülbevalókhoz