Fali dekoráció - a hab a tortán egy elegáns otthonban

A bútorokkal Ön határozza meg a belső tér stílusát. De az egyedi kiegészítők azok, amelyek igazán hívogatóvá és otthonossá teszik otthonát. Ebben fontos szerepet játszanak a szép fali dekorációk. Akár mintás tapétával, gyönyörű tükrökkel, stílusos képekkel és fali tetoválásokkal, praktikus jegyzettáblákkal vagy különleges órákkal – tegye szemet gyönyörködtetővé falait. A Tchibo fali dekorációk széles választékát kínálja minden szobába. Böngésszen a hozzá illő lakberendezési kiegészítők között, amelyek az utolsó simítást adják otthonának.
-35 %
Makramé falidísz
6 995Ft
4 495Ft
néhány darab kapható
-18 %
30 sötétben világító falmatrica szettben, űr témájú
5 495Ft
4 495Ft
néhány darab kapható

A falfestmények kiemelik a szoba jellegét

Egy kép nélküli lakás gyorsan csupasznak és személytelennek tűnhet. Az, hogy milyen falfestményt választ, teljes mértékben az ízlésétől függ. A motívum választásnak nincsenek korlátai. A természeti képek nyugtató hatásúak, a fekete-fehér fotók elegánsak. A vászonképek vagy a fakeretes képek gyönyörűen mutatnak klasszikus bútorokkal vagy retro darabokkal. A fémkeretes fali dekorációk tökéletesen illeszkednek a modern nappaliba. Az absztrakt műalkotások szemet gyönyörködtetőek lesznek a bőr kanapé vagy a minimalista komód felett. Helyezzen egyetlen képet középre egy bútordarab fölé! Ha több képet szeretne felakasztani, ügyeljen arra, hogy azok egy vonalban legyenek – ez vizuális nyugalmat teremt.
Különleges hangulatot teremthet fotó háttérképekkel és fali tetoválásokkal

Különleges hangulatot teremthet fotó háttérképekkel és fali tetoválásokkal

Déltengeri hangulat, városi dzsungel vagy nyírfaerdő – a fotó háttérképek 3D-s megjelenésükkel más világokba repítik Önt. Jól mutatnak egy nagy üres falon, ahol nincsenek bútorok vagy legfeljebb lapos bútorok. A fotótapéták nagyon népszerűek a gyerekszobák fali dekorációjaként, de egy hosszúkás előszobában is jól mutatnak. Ha nem szeretné, hogy ilyen nagy legyen, válassza a fali tetoválást! Ezt egyszerűen a tapétára ragasztják. Legyen az egy filozófiai idézet a nappali faldíszeként, vagy egy elegáns ételmotívum a konyha falára, amely már a látványától is meghozza az étvágyat: ami tetszik, az megengedett.
Praktikusan lenyűgöző: tükrök mint fali dekorációk

Praktikusan lenyűgöző: tükrök mint fali dekorációk

"Tükröm, tükröm mondd meg nékem..." – kicsi és kerek vagy hosszú és karcsú: a tükrök nemcsak hihetetlenül praktikusak, hanem gyönyörű kialakításban két értelemben is szemet gyönyörködtetőek. A modern otthonokba a legjobban a karcsú, perem nélküli megjelenés illik. A fakeretes tükör tökéletesen harmonizál a skandináv bútorokkal vagy a vidéki ház stílusával. Ha vintage stílusban van berendezve, egy nagy ovális tükör vastag, díszes kerettel különleges hangulatot kölcsönöz otthonának, például fali dekorációként a hálószobában. A tükröknek egyébként van egy kellemes mellékhatásuk is: a kis helyiségeket nagyobbnak, a sötét szobákat pedig világosabbá teszik.

Faliórák & Co. bevizsgált minőségben

Hogy megtudják, mennyi az idő, manapság sokan egyszerűen az okostelefonjukra néznek. De az órák elegáns fali dekorációként is jól mutatnak. Ideálisak a konyhában, mert ott mindig szemmel tarthatja, hogy mikor issza meg a reggeli kávéját, és nem fog elkésni a munkából. Színes és vidám faliórák is segítik az utódok időbeosztását a gyerekszobában. Bárhogyan is szeretné díszíteni otthonát: a Tchibo-nál a fali dekorációk széles választékát találja. Számíthat a kiváló minőségre, amelyet a TCM pecsétünkkel garantálunk.
Faliórák & Co. bevizsgált minőségben